no mne osobne sa ta kompilacia nepaci, nechcem velmi kritizovat ale podla mojho nazoru spevak z Desmodu co prespieval pesnicku rocker ju celkom nepochopil... myslim ze Filip to myslel ironicky a Kuly to spieva tak vazne - no trochu blbo napisane neviem ci ste ma pochopili
podla mna ma skvele texty .. to cd co robil tasler som mala este skor ako bol v predaji ja som nikdy nejak jara filipa nepocuvala abo co ... ale ked som dostala to cd tak som zistila aky to bol uzasny skladatel a zacala sa o neho zaujimat ... par pesniciek sme si vybrali a teraz ich cvicime s kapelou tak uvidime
na tom cd su ale aj dobre spravene pesnicky...mne sa velmi paci Stahovavi vtaci, co prespieval Peter Lipa a strasne sa mi paci My a Lsd co spieva Tasler...
milujem jeho piesne, ale "dospela" som na jeho hudbu neskoro, kedy neviem nic jeho zohnat.a ten tasler...no...pekne, ze si ho pripomina, ale original je original
ps: tásler nech ide do piče,, a nekomentujem prespievanú pesničku ,tak mimoriadne dojebanú,,tou hlúpou pizdou čo nevie spievať ani kus..do batúžka si nalož...by som jej za to naložil...
ako podla mna par pesniciek je tam urobenych fakt dobre ... no ako na oroginaly mozno nema ziadna..ale podla mna napr PETER LIPA je pan spevak a tu pesnicku stahovavi vtaci odspieval excelentne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kazdopadne, Jaro Filip skladal skvele pesnicky, hladne po textovej stranke
a aj katka knechtová (inak ju mám rada) to divne prespievala...
môj najobľúbenejší hudobník a herec
Starý dobrý Jar chýbaš
najmä z telecvokingu a apropa (
my starší ešte pamätáme
ps: tásler nech ide do piče,, a nekomentujem prespievanú pesničku ,tak mimoriadne dojebanú,,tou hlúpou pizdou čo nevie spievať ani kus..do batúžka si nalož...by som jej za to naložil...
mrzí ma že nadávam..ani to nestačí