chodim jazdit na polnu cest za dedinu chodim na CZ 175 svetla svietia prilbu mam
Tato motorka nema papiere a ja mam iba AM
Keby ma chytili policajti mam radsej ujst alebo zastavit? Nie ze po mne zacnu strielat
Tiez mame v dedine policajnu stanicu
Ale z mojej ulice kde byvam ked chcem prejst na tu polnu musim prejst cez hlavnu cestu a prave po nej isli policajti a ja som ju tlacil po chodniku (ten kusok) a nestarali sa
Byvam kusok od krajskeho mesta tak prave preto sa pytam lebo predsalen tu bude viac policajtov ako niekde v poslednej riti
Som cital na internete ze policajti strielali po nejakom chalanovi na motorke tak preto sa pytam
hej, urcite utekaj, aby po tebe zacali strielat to je logika dpc ale padol by varovny vystrel a uz by bolo po frajerovi a doma by si hral chudacika ako po tebe zli neposlusni policajti strielali len aby buzerovali slusneho synacika
A inak ano v principe ta mozu kontrolovat aj na polnej/lesnej ceste. Aj ked jednoznacne sa odpovedat takto neda lebo napr ak by si jazdil po svojom poli tak tam nie. No ak je polna cesta zaradena do cestnej site tak tam je to jednoznacne a mozu ta kontrolovat aj ked je to nepravdepodobne. V principe povrch cesty a jej technicka/materialna uprava nerozhoduje o tom ci to cesta je alebo nie.
Druha vec je ta, ze sa na tu "polnu" cestu musis aj nejao dostat
@torpedo08 a keby nestrielali a potom by sa zistilo, ze ten tipek co im na motorke utiekol, bol hladany zlocinec, tak by boli jebniti kkti za to ze nestrielali ze ano? tomu hovorim moralna flexibilita
@Vachtlik aj nereagujes na vyzvy policajta, mozu pouzit onucovacie prostriedky a teda v krajnom pipade aj strelbu atd. a propo, podla toho co si pisal tak planujes ist dlhsiu dobu po normalnych cestach (podla teba normalnych, lebo normalne su aj tie polne) a az potom na polnu cestu, no pojdes po bocnych kde je akoze minimalna sanca ze ta skontroluju. Cize vlastne chces vyjebat so systemom a zakonom ale ked ta fizly chytia tak sa budes stazovat ako buzeruju slusneho cloveka fucking logic
@semhamforas pravdepodobnost ze mlady chalan na motorke je nebezpecny hladany zlocinec je jedna k milionu a vobec dovod k strielaniu na niekoho podla mna musi byt velmi vazny strielat by sa malo len na niekoho kto niekoho ohrozuje alebo sa o nom vie ze je to vrah a podobne nikdy by som nevystrelil ani na zlodeja ktory uteka keby som bol policajt
@Vachtlik kolko to je, to je jedno. Ale druha vec je, ze 1km je podla mna celkom dost. Druha vec je ze jazdit po pojnej ceste chces bez vodicskeho opravnenia a teda to potrebujes aj na nej. A do tretice nehovorim ako ekologicke o bude ak ta motorka nema ani emisnu atd. (jasne ty si povies co tam jedna motorka zavazi pri znecistovani, majitel malej tovarne si povie co jeho tovaren zavazi pri znecistovani a nakoniec si povie dajaka mensia prajina co ona zavazi v porovnani s takym USA v znecistovani )
@Torpedo08 predpokladam ze tu pravdepodobnost si statisticky vyratal.
ja zasa predpokladam, ze clovek co unika policii aj napriek ich vyzve na zastavenie, nebude uplne OK a teda zrejme u neho daco v poriadku nie je. Cize ta pravdepodobnost, ze ide o hladanu osobu velmi vysoko narasta.
Co by sa malo a co by sa nemalo je tvoj subjektivny nazor, no druha vec je ako to naozaj je a treba s tym zit, take su zakny a fizly mozu v zmysle akona postupovat a ty mas povinnost ich vyzvy pocuvat. A ak nie, tak sa moze stat ze po tebe buudu strielat
@semhamforas samozrejme ze ked uteka niekto pred policajtami ze to znamena ze nechce mat problem a ze sa chce vyhnut zakonu ale neznamena to ze by sa malo po nom hned strielat maju sa ho snazit chytit bez vacsieho nasilia v prvom rade podla mna
@Torpedo08 jasne a to je ako? nasadia vrtulnik, zhromazdi sa na neho polovica okresu aby mu pod kolesa hadzali pasy na prepchnutie pneumatik atd? Ak niekto nepochopi ani na varovny vystrel, ze ma zastavit, tak podla mna nie je o com. Tie menej invazivne sposoby predchadzaju zastaveniu vzdy - vyzva na zastavenie, opakovane vyzvy ked ho prenasleduju, varovny vystrel a az potom sa striela po osobe.
Nevravim o tom, ze chytit cloveka na motorke osobnym autom by bol asi celkom problem
@semhamforas nechajme to tak radsej podla teba je proste spravne zastrelit cloveka len kvoli tomu ze robi nieco nezakonne aj ked to nikomu nemusi ublizovat a zlakne sa a zdrha popritom no ok sak tak to tu aj funguje bohuzial nestalo sa to raz ze takto zastrelili niekoho napriklad aj ten spevak co bol Peter Fiala tak nejak skoncil
Neplanujem nikoho zabit iba si chcem zajazdit
Tak verim ze nedojdem do situacie ze sa budem muset rozhodnut ci zastavit alebo utiect (rozumej nebudem policajtami prikazany zastavit)
A plus s tou emisnou 2 taktne motorky na emisnu nechodia (co je aj cz175)
@Torpedo08 a ty si typicky dedinsky nadavac, co si na kazdeho zanadava (lebo ty svoju pracu robis predsa totalne dokonale) a hlavne na policajtov rad poukaze ze zle spravili ak niekoho prinutili respektovat zakon ale nasledne aj ak ho neprinutili respektovat zakon (ak by to bol napriklad hladany zlocinec)
@Lipov ý čaj bolo to pred minulé leto. Vtedy mal tuším hondu crf 125. Ja som išiel na ihrisko a kedže to mám cez celú dedinu tak mi to trocha trvalo. Zrazu okolo mňapreletel on a za ním policajná KIA asi o pol hodinu sa ukázal na ihrisku a povedal čo a jak bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale pokiaľ chodíš len po poľnej ceste, môžu ti maximálne vyskočiť na dick, pretože to neni verejná komunikácia
Ale z mojej ulice kde byvam ked chcem prejst na tu polnu musim prejst cez hlavnu cestu a prave po nej isli policajti a ja som ju tlacil po chodniku (ten kusok) a nestarali sa
Byvam kusok od krajskeho mesta tak prave preto sa pytam lebo predsalen tu bude viac policajtov ako niekde v poslednej riti
Som cital na internete ze policajti strielali po nejakom chalanovi na motorke tak preto sa pytam
A inak ano v principe ta mozu kontrolovat aj na polnej/lesnej ceste. Aj ked jednoznacne sa odpovedat takto neda lebo napr ak by si jazdil po svojom poli tak tam nie. No ak je polna cesta zaradena do cestnej site tak tam je to jednoznacne a mozu ta kontrolovat aj ked je to nepravdepodobne. V principe povrch cesty a jej technicka/materialna uprava nerozhoduje o tom ci to cesta je alebo nie.
Druha vec je ta, ze sa na tu "polnu" cestu musis aj nejao dostat
Dostanem sa tam cez bocne cesty pomedzi domy
Jediny problem je ze musim 2 krat prekrocit krizom hlavnu cestu
@Vachtlik aj nereagujes na vyzvy policajta, mozu pouzit onucovacie prostriedky a teda v krajnom pipade aj strelbu atd. a propo, podla toho co si pisal tak planujes ist dlhsiu dobu po normalnych cestach (podla teba normalnych, lebo normalne su aj tie polne) a az potom na polnu cestu, no pojdes po bocnych kde je akoze minimalna sanca ze ta skontroluju. Cize vlastne chces vyjebat so systemom a zakonom ale ked ta fizly chytia tak sa budes stazovat ako buzeruju slusneho cloveka fucking logic
@Torpedo08 predpokladam ze tu pravdepodobnost si statisticky vyratal.
ja zasa predpokladam, ze clovek co unika policii aj napriek ich vyzve na zastavenie, nebude uplne OK a teda zrejme u neho daco v poriadku nie je. Cize ta pravdepodobnost, ze ide o hladanu osobu velmi vysoko narasta.
Co by sa malo a co by sa nemalo je tvoj subjektivny nazor, no druha vec je ako to naozaj je a treba s tym zit, take su zakny a fizly mozu v zmysle akona postupovat a ty mas povinnost ich vyzvy pocuvat. A ak nie, tak sa moze stat ze po tebe buudu strielat
Nevravim o tom, ze chytit cloveka na motorke osobnym autom by bol asi celkom problem
Tak verim ze nedojdem do situacie ze sa budem muset rozhodnut ci zastavit alebo utiect (rozumej nebudem policajtami prikazany zastavit)
A plus s tou emisnou 2 taktne motorky na emisnu nechodia (co je aj cz175)