Nemôžem k tomu povedať nič, čo keď sú tu nejakí práskači Len som tým chcel povedať, že tak jazdí kopa ľudí, a je to všeobecne známe, a nieje na tom nič hrozné. Mal dobrú náladu a chcel zoznámiť plynový pedál s koberčekom.
4 Horox: Takéto reči o bohatých synčekoch milujem. Keď ho to baví tak prečo nie? Pozri na ten screenshot, úplne prázdna cesta pred ním, takže nikoho neohrozoval. Proste to chcel vyskúšať. Povedal by som, že toto je ešte jeden z tých rozumnejších...
Za to, že ich to baví? Debili sú tí, ktorí na všetkých len nadávajú. Kam má ísť tie dve kilá vyskúšať? Bola by si radšej keby to urobil v strede mesta?
Keď sa tak o tom bavíme, aj Apollo je v podstate v strede mesta, ja časť mimo mesta beriem ako nejakú prašnú cestu, kde vidíš pár km dopredu a nikde ani noha.
Pokiaľ viem, na boku Apolla je chodník pre chodcov, takže sa tam kľudne mohol nejaký vyskytnúť. A v 200km/h bolo to auto určite ovládateľné tak, že keby sa niečo prihodilo, tak zabrzdí za 3sekundy, nie???
Zle som sa vyjadril, stred mesta som mal na mysli bežnú cestu cez mesto, kde sú všade okolo ľudia.
Či je na apolle chodník naozaj neviem, ale ak je, určite je nejako chránený, a dosť pochybujem, že by niekto tú bariéru preliezal, pretože by sa nikam nedostal... Samozrejme, že za 3 sekundy nezabrzdí ale za 3 sekundy nezabrzdíš ani zo stovky, ako sa tam bežne jazdí.
Ahaa tuzer sa ozval. Chod jazdit zavodne na F1 a tam si chod aj 300 po rovinke Alebo ic do Nemecka kde je na vybranych usekoch dialnic neobmedzena rychlost
Tuzer? No skvelé... Iba som chcel poukázať na to, že ľudia, ktorých jazdenie baví, sa v blízkom, vlastne ani ďalekom okolí nemajú kam chodiť voziť. A ak si nájdu rôzne opustené miesta, prídu páni policajti, ktorí nemajú čo na práci, a aj tak ich vyhodia... Tak sa potom nedivte.
Ale pochop, že Apollo nie je opustené miesto...keby šiel do Hornej-Dolnej kde nikto nežije - prosím, môže ublížiť len sebe...
To, že presne tam v tej chvíli nik nebol je len daný moment a tak či tak si myslím, že na takúto jazdu úplne nevhodný...tvoje hobby ti neberiem, ale pán 200km to prepískol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Urcite nejaky bohaty synacik, co dostal auto a nevie sa zmestit do koze, ne?
Alebo to len haluz robili?
Pokiaľ viem, na boku Apolla je chodník pre chodcov, takže sa tam kľudne mohol nejaký vyskytnúť. A v 200km/h bolo to auto určite ovládateľné tak, že keby sa niečo prihodilo, tak zabrzdí za 3sekundy, nie???
Či je na apolle chodník naozaj neviem, ale ak je, určite je nejako chránený, a dosť pochybujem, že by niekto tú bariéru preliezal, pretože by sa nikam nedostal... Samozrejme, že za 3 sekundy nezabrzdí ale za 3 sekundy nezabrzdíš ani zo stovky, ako sa tam bežne jazdí.
To, že presne tam v tej chvíli nik nebol je len daný moment a tak či tak si myslím, že na takúto jazdu úplne nevhodný...tvoje hobby ti neberiem, ale pán 200km to prepískol.
ked niekoho bavi bit inych ludi tiez mu to tolerujete ?