Kúpila som si ojazdené auto.Pravidelne servisované,všetko vyzerá po technickej stránke výborne.Teraz som na ňom išla omylom so zatiahnutou ručnou (otras,druhýkrát už budem pozorná).
Tri razy mi zhasol motor.Čudovala som sa,ale nechala som tak.Potom
@majo takže mám ísť na nejaký kopček a vyskúšať ju?čo sa stane ak si tie lanka nedotiahnem?lebo som nad tým rozmýšlala,že pojdem s tým do servisu,že nech mi to utiahnu, ale frajer mi hovoril že s takými prkotinami sa do servisu nechodí...
Pripomenulo mi to nedávnu prvú jazdu s kamarátom (teda prvýkrát som ho zažila ako šoféra), na starom aute a v polke cesty mi hovorí: "A tú kontrolku, že je zatiahnutá ručná brzda si nevšímaj... teda ona je zatiahnutá, ale nebrzdí. Teda, dala by sa odbrzdiť, ale potom by mohlo niečo iné prestať fungovať..."
Skoro som ho zabila (Sladká nevedomosť v tomto prípade...)
to mi pripomenulo jak sme sli raz s tatom na mojom fave po dialnici a furt cosi pistalo a on mal tiez rucnu zatiahnutu ale fungovala potom aj tak dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Skoro som ho zabila (Sladká nevedomosť v tomto prípade...)
ale smejem sa aj ked neviem vo co gou
jak ja nemám rada ručné brzdy
a raz som cúvala v jednotke to nevie každý
ale nič, v pohode. kamarát prešiel na ručnej oveľa väčší úsek ako 3km
+ @1 druhý záchvat