ak chces menej zname jazera s cistou vodou na tvojom mieste by som urcite neobmedzil hladanie na slovensko to by asi nedopadlo velmi uspokojivo skor by som hladal niekde v skandinavii, moj tajny tip finsko
priezračne čistá voda je na hornom bukovci odkiaľ ide pitná voda košiciam.... len musíš ísť cez pole a nie odtiaľ ako je príjazdová cesta lebo je tam strážnik ktorý vyhadzuje potenciálnych kupačov
každopádne nechoď na zelenú vodu do nového mesta, názov zelená voda jej plne patrí, mňa tam tie riasy skoro uškrtili
inak beňatina je pekná....ale kúpať sa tam nesmie, ale pokiaľ viem tak sa tam aj tak kúpu
@seeyou uuu..to tiez mozem ist pomaly do chorvatska .. ale pozrel som si fotky vyzera to pekne ak byvas tam niekde blizko tak sa tam urciite oplati chodit
@seeyou no jo..napisal som ze hockde..ale nedaju mi dovolenku nakonec tak len na zapade hladam ..ale aj tak dakujem za radu ..nech ti to panbozko odplati na detoch ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vindšacht -
Richňava -
Počúvadlo -
» style.hnonline.sk/cestovanie-131/...
inak beňatina je pekná....ale kúpať sa tam nesmie, ale pokiaľ viem tak sa tam aj tak kúpu
Benatina je dobra je tam čista voda
No to je Benatina je blízko hranice s Ukrajinou takže asi hej ale bol som tam včera kedže bývam par km odtiaľ