je vam cudne ked som velmi zvedava ako sa bozkavaju dvaja xalani...velmi ma to vzrusuje som normalnaa???? mate take pociyt aj niekto iny???, fakt by som rada vidfela xalanov sa aspon bozkavat tak mi piste ak sa chcete ukzat :_DD
No ja som sa takisto uz s tym stretol... Jednu babu to strasne vzrusovalo, tak som stratil zabrany... A potom to tak aj dopadlo... Inak je to v pohode, nic neobvykle..
Blééé. Fuj.... Nikdy v živote by som nedal dakemu typkovi pusu.... Ale zase naopak mne sa pači keď sa dve ženy bozkávajú.... A nemyslím si o sebe, že by som nemal byť normálny... Proste niečo čo nie je tradične....Zmena...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ale normalna si. toho sa zase neobavaj keby si len vedela kolko mojich kamosiek no i kamosov to vzrusuje a aj ja aj oni sme normalny.
Boha 321Angelina123 ty mas katechetku mamu a otca dakeho knaza ci co?? Lebo vsetko co je trocha viac tabu, aj ked je to normalne, len sa o tom tolko nehovori, je nechutne a debilne a sproste...V jednej diskusii, v druhej, v tretej... Zato je debilka?? Hovori ti nieco tolerancia? Nemusi mat kazdy konzervativne nazory ako ty a byt zato hned debilkou.Ved kolko ludi, tolko chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To mam vzdy strasnu radost ked idem niekam von s dvomi nemenovanymi kamaratkami. Tie ked si trochu vypiju, to sa je na co pozerat