noo...idem na jazykovy gympel do sucian...anglicke konkretne...teda.na kazdom je to inak ale napr na tom mojom beru podla prijimaciek z matiky slovenciny a inteligencnych testov...A pripocitavaju sa ti body aj za sutaze a za priemer...
ale ved tak to sa ti viac oplati ist na ten bilingvalny gympel ako na jazykovy...uroven jazyka je ovela lepia nez na jazykovom gympli...no inteligentna by si mala byt...ako ja som robila prijimacky aj minuly rok len tak aby sa nepovedalo..a vobec som sa neucila tak som bola nejaka 20 pod ciarou...ale poznam otial vela ludi a o niekotrych by si vobec nepovedala ze su nadani alebo inteligentni
@6 jednoznačne je lepšie ísť na bilingválny ak sa chceš naučiť jazyk ja na taký chodím a čo sa týka tej inteligencie a nadaných žiakov nepredstavuj si pod tým že musíš byť génius alebo čo .... ale pozor..ak sa už na základke potrebuješ učiť každý deň relatívne dlho,tak to zváž...pretože štúdium na bilingválke je dosť náročné
Ja chodim na anglicke bilingvalne, do KE... A tak no, z angliny som len tak-tak presla, z matiky uz ani nehovorim Ale oni ta tam naucia "speakovat", neboj... (teda, to zavisi aj od skoly a aj od toho, aky mas k tomu ty osobny pristup).
chodim na sukromne bilingvalne,a vobec si nemyslim,ze je to narocne...praveze sa tam nerobi skoro nic...ucime sa len na testy,inak to vobec nie je tak ako na zakladke ze ucit sa na kazdu hodinu,lebo co ak ma nahodou vyvolaju odpovedat?...to nie...len na testy..cez hodiny si robis co chces,len si pises poznamky...a normalne gymnazia su 100x tazsie ako to nase...a ze pre nadanych ziakov? to nie...ked sa chces ucit,ucis sa hocikde,a nezalezi na skole,asi tak nejak by som to povedala...
a skusky sa u nas robia tak,ze matika,slovencina,anglictina,a vseobecny prehlad...teda ak si dobre pamatam...
@9 este si zabudol,ze si moze najprv vyskusat primacky na necisto a moze sa tam dostat aj tak,ked ma nejake znamosti s riaditelkou,skolnikom,zastupkynou a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a skusky sa u nas robia tak,ze matika,slovencina,anglictina,a vseobecny prehlad...teda ak si dobre pamatam...
Sice aj knám ale my nejzme gymko