4. jj ved prazdniny to su dva mesiace...mne by to nepomohlo urcite, ale jedna spoluziacka chodila do nemecka takto katzdy rok (ale po nemecky uz vedela)
bola som.. v Nemecku.. najprv 1.-vy rok som mala ja 2 tyzdne doma Nemku. Kazdy den sme spolu (aj s ucitelkami) chodili cela partia na vylety po SVK a tak. Tu som to platila ja, o rok cez leto som ja isla do Nemecka. Zaplatila som si len cestu a vsetky ostatne vylety (podotykam, ze doost drahe) platila ta "moja" Nemka za mna.
ma to cosi do seba.. neucila som sa viac kecat, aj ked tych par tyzdnov bolo urcite malo.. ale lepsie ako nic. Teraz fungujeme na ICQ a poste a je to taky dobry pocit ked viem, ze mam v Nemecku kamosov u ktorych sa v pohode mozem zastavit keby som sa tam opat raz dostala
Mato63- To nemyslis vazne. To ten tvoj kamarat tam bude byvat u kralovnej, ci co?? Tomu neverim, ze za 2 tyz. to moze stat 80 000sk. Ved na mesiac do USA ti to moze vyjst na 40 000, tak neviem, neviem......
ahojte...no jak to tu thak citam nezneju tie pobyty az thak zle...ja uz byvam 3. rok v nemecku a som si zvykla, asi thak po 2 rokoch , ale myslim si ze sa to fakt oplati a od septebra idem dobrovolne do spanielska studovat na rok, thak dufam ze to prezijem niako
Caute, ja som bol na jazykovom pobyte v Londyne na jeden mesiac a bolo to super! Spoznal so strasne vela novych ludi z celeho sveta a byvat v meste ako je Londyn bolo tiez fantasticke Bol som s agenturou EF a ta skola bola ich vlastna a to bolo fakt super. Maju tie skoly po celom svete a robia to uz roky a to je aj vidno, takze urcite odporucam! A vobec nie je pravda ze mesiac, dva nestacia na naucenie sa jazyka, boli by ste fakt prekvapeni. Ono to zalezi od intenzity toho kurzu.
suhlasim s jurajom predo mnou...bola som na jazykovom pobyte v New Yorku, tiez cez EF a bolo to uplne super, skvely zazitok na cely zivot! EF su fajn, maju dobru organizaciu a jazykove skoly po celom svete. Ak chcete vidiet fotky z New Yorku alebo Brightonu alebo vediet viac info kludne si ma pridajte na FB: » facebook.com/jazykovypobyt...
Ja som bola v Taliansku (Rím), s education first.. Naozaj to bolo jedno z najlepších rozhodnutí v živote. Ak niekto plánujete ísť na nejaký jazykový pobyt cez EF, a chcete vedieť viac od niekoho kto má s nimi skúsenosti, kludne píšte, pýtajte sa boydova.sophia@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja som nebola a predpokladam, ze to ani velmi na naucenie nestaci...na naucenie je lepsi cely rok...mesiac dva, to je nic...
ale mohli by ste k teme nieco napisat
ja idem asi do Paríža alebo na Oxford na 2 tydne tiez, teda,kedto výýýjde o rocik,dva.
ma to svoj vyznam.
tesim tesim
ma to cosi do seba.. neucila som sa viac kecat, aj ked tych par tyzdnov bolo urcite malo.. ale lepsie ako nic. Teraz fungujeme na ICQ a poste a je to taky dobry pocit ked viem, ze mam v Nemecku kamosov u ktorych sa v pohode mozem zastavit keby som sa tam opat raz dostala
Nebude tam kralovna,ale syn prezidenta Zimbabwe ci nejakej podobne diery.
Rada poradim