@robinsonleon a mas ten zakladny kurz ako sa naucit alebo ten ako pokracovat? lebo ja som si kupila ten majster jazykov, ale mam aj jazyk, ktory by som chcela od zaciatku a neviem ci su v tom ine typy alebo proste mi staci aplikovat ten jeden
Ja som chcel zapracovat na anglictine, ktoru som mal asi na urovni B1. Zacal som rovno s tým vyssím levelom, majstrom jazykov. Pointa bola v tom, ze som si vdaka tomu kurzu nasiel system ako sa ucit dennodenne. Ani som nemusel striktne dodrzovat tie jej zosity a harmonogramy... proste som si vytvoril svoj system a isiel podla neho cca rok.
a myslim si, ze zalezi co chces zlepsovat. Ak pojdes s nejakym jazykom od zaciatku, tak ten prvy kurz, zaciatocnik, bude samozrejme lepsi. Su tam trosku ine typy na ucenie. Ale zasa az tak odlisne to od toho druheho kurzu nie je.
áno Lýdia a spol dávajú super tipy mám Majster jazykov a minulý rok som sa zúčastnila aj Akadémie samoukov a za tie 2-3 mesiace som sa dosť zlepšila v angličtine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov