tak z niektorych programovacich ovladam len zaklady. rovnako aj z niektorych jazykovych. potom ich ovladam, ci nie? a tak dajme tomu, ze 8, ak sa rataju aj zaklady :'D ak poriadne, tak mozno aj ziaden, ani slovencinu
počkajte keď dojde momo, pôjdete sa všetci do kúta hanbiť, lebo ona je C1 z dvoch jazykov
a na základe odposluchu na YT si uvedomila, že je talent na prízvuky akýchkoľvek jazykov
bože viem opakovaný vtip nie je vtipný ale ja sa na tom doteraz smejem
Pravdaže v tých hore uvedených (+rumunčina) sa chcem zlepšiť na min. B2.
Potom sa chcem naučiť/zlepšiť češtinu, a to najmä gramatika a tak.
A ak sa mi podarí naučiť tieto jazyky, tak by som chcel pridať ruštinu a francúzštinu
Mimo slovenčinu dva, francúzsky a anglicky, tak, že nemám problém si pozrieť film v tom jazyku a porozprávať sa s Francúzom/Anglicky hovoriacim človekom no a viem základy nemčiny, takže rukami nohami aj s nou sa dá
Angličtina, francúzština, čeština a som veľmi rada, že chodím na jazykovku sem » www.bilingvi.sk/... kde sa učím nemčinu Nemčina má podľa mňa pre nás Slovákov dosť veľký potenciál
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a na základe odposluchu na YT si uvedomila, že je talent na prízvuky akýchkoľvek jazykov
bože viem opakovaný vtip nie je vtipný ale ja sa na tom doteraz smejem
teplo mi ide na mozog už nech som doma
Začiatočník - Francúzsky, Taliansky
programovací žiaden tak, aby to stálo za zmienku
a teraz sa budem 4 mesiace ucit ovladat franinu .D
...dokopy 9
Nemčina - A2
Pravdaže v tých hore uvedených (+rumunčina) sa chcem zlepšiť na min. B2.
Potom sa chcem naučiť/zlepšiť češtinu, a to najmä gramatika a tak.
A ak sa mi podarí naučiť tieto jazyky, tak by som chcel pridať ruštinu a francúzštinu
nemčinu som mala na škole, ale z tej si nič nepamätám
Slovenčina, trošku angličtina, niečo málinko zo nemčiny a HTML s CSS