A je to nevera. Samozrejme. Keď som tak nadtým rozmýšlala z môjho pohľadu, tak že niéééé, ale keď si to predstavím na opačnú stranu, asi ich oboch zabijem!
rozmýšľala som minule nad tým. ak by to bol vzťah, v ktorom spolu tí dvaja nespia, tak by to bola nevera. ale ak je to vzťah aj so sexom(nie založený na sexe), a jeden pobozká niekoho iného, tak to pre mňa nie je až taká nevera, ako keby s ním spal..
@acvd43xa7w podľa mňa je to rovnaká nevera ako sex, či už spolu s priateľom spíme alebo nie... dofrasa, čo sa má čo chlap olizovať s inou, keď má svoju priateľku a miluje ju?... a alkohol je výhovorka (myslené to bolo aj naopak, ani baba sa nemá s nikým olizovať, keď má priateľa)
mne sa take este nikdy nestalo a neklamem a teda nevera to rozhodne je a lepsie je s tym vyplavat na povrch a nechat toho druheho sa rozhodnut ci s takym clovekom chce byt, alebo nie a ked nie nech ma aspon moznost hladat si niekoho lepsieho ako je ten co sa bude bozkavat s kadekym na pockanie, ak nie este aj viac casom
keď pri tom bozkávaní človek niečo "cíti", robí to plne vedome etc. je to podľa mňa 1000 krát väčšia nevera, jak keď sa s niekym vyspí najebaný na prach, že ani nevie jak sa volá..
prikláňam sa k názoru, že partneri nemusia o všetkom vedieť, na druhej strane chovám sa tak aby som nemusela nič zatajovať avšak keď sa už podarí, načo narúšať zbytočne dôveru....
Podľa mňa to je nevera :/ Ako by ti bolo, keby si videla svojho priateľa sa bozkávať s inou? To by sa ti asi nepáčilo A navyše, žiadna nič také neprizná nech si hovorí čo chce
@moonwalker tiež sa mi to stalo a hanbím sa za to.. viem,že okolnosti ma neospravedlňujú ani to, že sme boli spolu týždeň a myslela som si,že na mňa kašle a preto som sa dala pod paru a neovládala sa.. aj ked som nakoniec povedala nie.. stalo sa .. teraz sme spolu skoro dva roky a klape nám to.. len už sa to nikdy nevymaže.. preto neradím nikomu to urobiť!!!
Mne sa stalo,že som chodila s jedným a sme boli všetci opitý a moj chalan mi bozkal kamošku no francuzák. O.o A ja som sa na tom zasmiala Sice som bola nasratá,že čo si to dovoluje ešte pred mojimi očami a bola som aj nasrata na kamošku,že prečo sa nechala =/ ale už s ním dávno nie som
Samozrejme že je to nevera, či je to už s láskou alebo to nie je s láskou, teda myslím s inou osobou ako s tou ktorú lúbime s ktorou sme, a ALKOHOL nie je ospravedlnenie, tam padajú iba zábrany, ak človek chce vie to ovládať a nenechá sa strhnúť, takže povedať že bol som ožratý nevedel som čo robím je blbosť :/ , neakceptovatelné !
Ale keď je to pusa na líčko alebo aj na ústa kamošovi, proste taká na privítanie, narodeniny a podobne pohoda, a dokonca ja aj kamarátov držím za ruky s jedním si dávam aj pusu ale on je na chlapcov
@ucholak no ja nemam tu potrebu, uprimne ma natiahne, ked si predstavim, ze by mi niekto iny okrem neho vopchal jazyk do ust....u mna to je s bozkavanim ťažké - ťažšie ako u väčšiny ľudí....preto ma vlastne napadlo toto fórum, že ako to ľudia asi vnímajú....ja osobne s tým mám dosť veľké problémy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Ked dam francuzaka kamoske len tak zo srandy tak to podla mna nie je.
btw. anál nie je nevera
Ale zosrandy nie , vacsinou to druha strana chcela
A je to nevera. Samozrejme. Keď som tak nadtým rozmýšlala z môjho pohľadu, tak že niéééé, ale keď si to predstavím na opačnú stranu, asi ich oboch zabijem!
@ironic zmysel dáva a prečo? tých situácií je veľa, napríklad ťa nasilu pobozká, alebo budeš opitý a tak ďalej....
H!NT - na oboje otázky je odpoveď rovnaká
Ako pre koho.
Pre mna ano,
Pre niekoho ineho byt nemusi.
@sandy114 ja ťa chápem, máš pravdu..ale momentálne som dosť bezcitná, takže to vnímam takto ešte som v tom veku "užívania si"
nevera to môže byť aj bez bozku, keď v tom hrajú city hlavnú rolu...
bohužiaľ...
btw: a co by ste si nesuchli obcas kdesi s kymsi v kukurici ... nedramatizuj
Ale keď je to pusa na líčko alebo aj na ústa kamošovi, proste taká na privítanie, narodeniny a podobne pohoda, a dokonca ja aj kamarátov držím za ruky s jedním si dávam aj pusu ale on je na chlapcov
Anál nie je nevera, anál je úchylka DD