velmi neznasam ako malo je na slovensku kvalitnych a znamych spisovatelov, lebo ludia co oplyvaju aspon kuskom sebakritiky svoje diela neuverejnia a potom tie uverejnene stoja tak za picu akurat a to som este slusna
Rým je otrepaný, prvoplánový, hodnota básne nulová, ale odhliadnuc od textu, keby v takejto forme písal 6-7ročný človek, tak by som to s veeeeeeľkým nadhľadom brala.
No takto... pokial islo o nejaku avantgardu, ktoru si prave zalozil, preberajuc prvky z absurdnej dramy... tak si asi genius a zaroven plagiator vo svojom obore, snad som sa vyjadril dost jasne
@hoperpohroma hej v amerike napíšeš hocijakú sprostost a už ti ju uverejnia a stane sa celosvetovým bestsellerom ale čo na Slovensku? Tak s tým u teba súhlasím, ale i keď sa nájde nejaké to pekné dielo, buď nemá na vytlač autor financie a nemá na to sponzorov a keď si na to nájde tie peniaze tak kto si to prečíta ak to v knihkupectváv zahodia do kúta? Podľa mňa si slovenskí čitatelia kupujú tie spomínané bestsellery namiesto poriadných kníh. Inač musím povedat že tie slovenské známe knihy tiež nie su nič moc (čiže to s tebou znova súhlasím že autori sa skrývajú doma )
A k básničke sa radšej nevyjadrujem ale i deti napíšu lepšiu (alebo aspoň o pravých hodnotách). Inač síce je to sprostá detská básnička (i keď detská je vtomto prípade šľachtický titul) ale má aspoň rýmy čo je s porovnaním s birdzovksými plačlivými básničkami hviezda. Samozrejme sú tu niektoré nádherné ale no tých je zatratene málo.
@poke kamo tu ide o to že teraz mám ešte čas na ženy alkohol atd najprv sa musím učiť budem dobre vyštudovaný tak budem mať love a potomto ked som dlho makal tak príde čas na to spomínane ženy alkohol cigy asi ste nepochopili ppointu alebo som to na kt vyskládal zomňa nič takké ako básnik nebude ja len potrebujem vyjadriť svoje pocity a diki za komenty vážim si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
budem piť fajčiť jak samovrah .
a inak básnička
mrte, mrte
Ale tie gifka nemajú chybu
A k básničke sa radšej nevyjadrujem ale i deti napíšu lepšiu (alebo aspoň o pravých hodnotách). Inač síce je to sprostá detská básnička (i keď detská je vtomto prípade šľachtický titul) ale má aspoň rýmy čo je s porovnaním s birdzovksými plačlivými básničkami hviezda. Samozrejme sú tu niektoré nádherné ale no tých je zatratene málo.