ani náhodou... ja počúvam Colbie Caillat alebo aj iné speváčky... poviem, že Spears ani Gagu ani Rihannu alebo niečo podobné nemusím... ale ak je to príjemné, melodické a dobré, tak neriešim kto to hrá a páči sa mi to...
a jak ked pocuvam chalanov spevakov a chalanske skupiny som tepla? to taka ista prijebana otazka ako ci ked chalan pocuva spevacky je buzerant ,ach boze
u nás všetci chalani strúhajú veľkých mealistov .. ale tak o to nejde si myslím, len to nie je .. obvyklé žechalan počúva britney a lady gaga ale nič proti
prieskumy hovoria že homosexualov je najviac medzi metlakmi ,rockermi, posluchačov vážnej hudby.. a najmenej medzi posluchačmi funku, soulu, popu, hipo hopu , dnb, elektro..
@Revolucion no ja by som povedal že to je naopak.... napr. ja mám račej speváčky ako spevákom a na koncerte je sa aj na čo pozerať ni tam na dákeho teplého chlapa na pódiu ale peknú speváčku a za to mám biť buzerat ???
@Hajzelodkosti nemyslim si ze je to picovina pretoze uz len to ze mal odvahu sem dat nieco take sa rata.....ani tebe by sa nelubilo ze by ta niekto len tak nazval buzerant......tak neviem co tu riesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Je to kktina... tiež počúvam speváčky a necítim sa na teplého...
---
. . . nepocuva ju nahodou preto lebo je jeho "SEX-idol" ?
a som teply jak susedov radiator !
pocuvam babu a som buzerat
rap sa mi nepaci, znervoznuje ma, toto ma bavi a navyse nemusim vypinat radia, pretoze tam nehraju, co sa mi paci, oni to tam totizto hraju