nie je to choré. choré to začne byť, keď vás taký chlap začne obťažovať, lebo má apartmán číslo 6 a chce sa privtierať, keď ho náááhodou stretnete vonku.
chore mi to pride iba v tom pripade ak je to daky stary zbohatlik vedla neho mlada pipka a kazdemu je na prvy pohlad jasne ze tam o lasku absolutne nejde..
Boze... zle som hlasoval... chcel som dat ze to je v pohode a ze to je spolocensky prijatelne... Jasne ze vzdy sa kazdemu budu pacite pekne malde holky... chore by bolo keby sa mu pacili stare zoschnute babky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to úplne normálne. chlap je chlap, má svoje hormóny, chtíče a pudy a mladé slečny sú proste pekné.
tak sa mu páčia.
ľuďom sa páčia pekné "veci"
neviem, prečo by som sa nad tým mala pozastavovať.
a nemyslím, že by to bolo spoločensky neprijateľné. ak páčivosť funguje na oboch stranách, tak kde by mal byť problém?
(napr. ja som človek, ktorému sa páčia chlapi od 30-55. a úplne vážne najviac kvôli vráskam okolo očí)
nic pre mna, ale ked chcu, budiz
Ja si však myslím...čo si myslím? Nech si každý robí čo chce.