nie,ja som clovek co ma plnu hlavu myslienok novych a novych, takze to tu davam,lebo mam este k tomu aj dnes slinu...ak ta to nebavi nepis.je to pre tych co chcu reagovat
Co ja viem, je to kazdeho vec... Fajciarovi mozes povedat, ze ak si da este jednu cigu tak do rana umrie a on si ju este aj s usmevom da. Koniec koncov su to svojpravni ludia...myslim ze sami by mali rozhodovat o tom, ako sa zachovaju k svojmu zivotu.
Holka toto nema uroven, fakt sa raz naserem a napisem blog o tom ako zakladat diskusie - najskor pouzijeme hlavu (to je ta "sranda" na krku) obsahuje taku sedu hmotu, ktoru uvedieme do cinnosti a porozmyslame nad tym co vlastne chceme, zapneme forum a pozreme ci nieco podobne nebolo nedavno zalozene, ak nie este raz si premyslime co chceme a strucne to napiseme...
Plastelinka: Pretoze sa tu chce vyjadrovat aj viac ludi ako len jeden... kazdy si tu riesi svoje problemy, zaklada diskusie... a nikto nie je zvedavy na diskusiu ktora tu uz urcite je... napr tvoja o huleni... mnimalne jedna diskusia uz problematiku travy a hulenia rozpitvava...
Chavez :fuuuu ja z planety debilov neviem o akej veci na krku hovoris.to vy na zemi pouzivate???...moj zlaty uz som to niekde pisala,ake sa ti tu nelubi nepis,ale zase je to tvoj nazor a nazor toho pred tebou.mne to zily netrha,ze ma tu bude niekto zjebavat,tak len tolko
Catmartina: Ty s tymi duplicitnymi temami robit poriadok nebudes...
Plastelinka: Ani neuveris co ma sere... ze sa tu niekto scistajasna zjavi a behom ani ne polhodiny vyprodukuje nechutne velke mnozstvo diskusi ktore evidente funguju na principe: pisem co mi prve napadne, pritom sa staci pozriet do nejakeho fora, ci tu uz taka diskusia je a prispiet tam... nie je to voci ostatnym ludom fer, nie je to fer voci adminom...
Predstav si ze je minimalne 6 dalsich tem o marihuane uz zalozenych, tak preco krucinal nemozes prispiet tam?
aka hadka tu zacala sak je to jedno ne, nad cim sa furt rozculujete, no tak si zalozila dalsiu diskusiu, kto chce vyjadri sa k teme a ked sa vam nepaci mozete ignorovat, sa tu hadate za take kraviny boze jak keby islo o koniec sveta...
alkohol je ovela skodlivejsi ako trava... ak by niekto pochyboval, mozem dat argumenty... alkohol je dovoleny len preto, lebo je v spolocnosti natolko udomacneny ze jednoducho nema zmysel ho zakazovat, lebo by to prinieslo viac skody ako uzitku.. alkohol nie je v ziadnom pripade dovoleny preto, ze je bezpecny..
podla mna hulenie neni skodlive ak sa to s tym samozrejme neprehana....osobne som neskusala ale nemam nic proti tomu....nasi stari pradeodvia a prababky si z marihuany robili odvary ako caje, aj niekdajsi slovenski spisovatelia fajcili marisku....aj moja to pestovala ved je to z prirody to nemoze byt proti ludom
Ygor:ja toto beriem ako zabavu a nie ako nejaku vaznu vec...uz som to raz hovorila,ze nemusis sem pisat.a ja som sa tu nezjavila len vcera len som nemala potrebu zakladat nejake fora.raz som len bola nasrata a pisala som blogy,ktore som potom vymazala a toto bolo tiez len odreagovanie a ludia sa na to chytili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Holka toto nema uroven, fakt sa raz naserem a napisem blog o tom ako zakladat diskusie - najskor pouzijeme hlavu (to je ta "sranda" na krku) obsahuje taku sedu hmotu, ktoru uvedieme do cinnosti a porozmyslame nad tym co vlastne chceme, zapneme forum a pozreme ci nieco podobne nebolo nedavno zalozene, ak nie este raz si premyslime co chceme a strucne to napiseme...
musite furt len pindat..takze hormony si kludnite vy!!!!
Plastelinka: Ani neuveris co ma sere... ze sa tu niekto scistajasna zjavi a behom ani ne polhodiny vyprodukuje nechutne velke mnozstvo diskusi ktore evidente funguju na principe: pisem co mi prve napadne, pritom sa staci pozriet do nejakeho fora, ci tu uz taka diskusia je a prispiet tam... nie je to voci ostatnym ludom fer, nie je to fer voci adminom...
Predstav si ze je minimalne 6 dalsich tem o marihuane uz zalozenych, tak preco krucinal nemozes prispiet tam?
(a nie ze by som ju urazal, sama to povedala alebo to vyplynulo z jej prispevkov a spravania... ja som to len zhrnul)