... mne je dosť nepríjemné keď na mňa zízajú nejakí chlapci čo sa mi vôbec nepáčia... Ale väčšinou prestanú keď na nich hodím taký neuveriteľne namyslený pohľad- premeriam si ich od topánok až po ksicht potom nadvihnem jedno obočie a otočím sa iným smerom...
@lenuska175 , ja sa dva roky učím zdvihnúť ľavé, ale narozdiel od ultraohybného pravého nejde.
Začni tak, že dvihneš obe, a potom druhé spustíš, dožeň to k dokonalosti a postupne sa snaž držať to druhé dole (Ktoré je prvé a druhé je dosť individuálne.)
Tak ked sa ti niekto paci rad sa na neho len tak pozeras ono ta hlava sa niekedy otaca sama od seba... ci je to dievca krute alebo nie ? Pravdu povediac bolo by mi to u prdele nebudem sa pretvarovat ani nijak znasilnovat svoje prirodzene chovanie....
Ak sa na to pozriem z pohladu dievcata ignoracia nie je nic komplikovane pravdepodobne by som si ani nebol vedomy toho ze na mna dotycny cumi pac ma nezaujal natolko aby som si ho vsimal
@hluzar Predstav si že si v električke.. Nastúpi tam nejaká ryňavá cigánka a celý čas na teba bude civieť, usmievať sa a vyzliekať ťa pohľadom...čo by si robil?
@Klaudiqaaa polichotilo by mi to.... som pre niekoho atraktivny no a ? Pokial ma nezacne osahavat je to uplne jedno ved co mi brani otocit hlavu a pozerat sa inam ?
@Klaudiqaaa Zase to som nepovedal Ale paci sa ti chalan strasne moc a nepozeraj na neho Ja tu hovorim len a ciste o tom ze clovek si nevybera kto sa mu paci a kto nie preto treba byt trocha tolerantny...... ved pohlad nezabija a ani neznasilnuje tak o co ide ?
@hluzar noo keď sa mi nejaký chalan páči, sem-tam na neho hodím očkom..ak uvidím, že aj on sa na mňa pozerá, tak viem, že môžem udržiavať očný kontakt...
Ale k tomu že " pohľad nezabíja ani neznásilňuje" by som ti povedala len toľko, že nie si žena a tak tieto veci nechápeš... Jednako je veľmi nepríjemné ak na teba civí niekto fyzicky oveľa zdatnejší, alebo ak niekomu až vidno na očiach nechutné scénky, ktoré sa mu premietajú hlavou.. skrátka, musíš si to prežiť na vlastnej koži aby si vedel, že to dokáže byť šialene nepríjemné...
@klaudiqaaa uznavam mas pravdu..... nemozes vediet ci dotycny nie je blazon ktory by bol schopny to realizovat takto som nad tym nepremyslal kedze ja by som mu dal po papuli (som gay inak preto uvazujem v tejto sfere ) keby sa pokusil o nieco fyzicke..... beriem ale nemyslim si ze zakladatel temy ju vyzliekal pohladom len na nu pozera nie ?
@Hnisavica Na to, že to bol podľa mňa celkom vydarený koment, som prekvapený, že len ty si sa zasmial. Asi si tu jediný, ktorý sa nad tým trošku zamyslel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(Ak ťa môj komentár nejako urazil, alebo máš dojem, že zabŕdam, znevažujem, urážam, dehonestujem, devastujem, defenestrujem a podobne, pokojne TS, vysvetlím svoje pohnútky.)
@14 Získam od Tomáša špeciálny status?
... mne je dosť nepríjemné keď na mňa zízajú nejakí chlapci čo sa mi vôbec nepáčia... Ale väčšinou prestanú keď na nich hodím taký neuveriteľne namyslený pohľad- premeriam si ich od topánok až po ksicht potom nadvihnem jedno obočie a otočím sa iným smerom...
Začni tak, že dvihneš obe, a potom druhé spustíš, dožeň to k dokonalosti a postupne sa snaž držať to druhé dole (Ktoré je prvé a druhé je dosť individuálne.)
Ak sa na to pozriem z pohladu dievcata ignoracia nie je nic komplikovane pravdepodobne by som si ani nebol vedomy toho ze na mna dotycny cumi pac ma nezaujal natolko aby som si ho vsimal
proste
Ale k tomu že " pohľad nezabíja ani neznásilňuje" by som ti povedala len toľko, že nie si žena a tak tieto veci nechápeš... Jednako je veľmi nepríjemné ak na teba civí niekto fyzicky oveľa zdatnejší, alebo ak niekomu až vidno na očiach nechutné scénky, ktoré sa mu premietajú hlavou.. skrátka, musíš si to prežiť na vlastnej koži aby si vedel, že to dokáže byť šialene nepríjemné...