pozri sa, môj má niekoľko neterí v mojom veku a suverénne mu hovoria "ujo" to je divné a to medzi nami nie je až taký rozdiel, proste má len oveľa starších súrodencov.
preco by to mal byt problem? Povedal by som ze je to tak:
- zena by mala byt mladsia ako muz
- ak zena prekroci isty vek, vacsi vekovy rozdiel nevadi. (to znamena, ze ak chodi 20-rocny s 15-rocnou, nie je to dobre, ale ak chodi 20-rocna s 25-rocnym, je to v pohode)
Môj brat teraz začal chodiť s babou o deň mladšou odo mňa. A to je ale fakt vtipné, keďže ešte pred rokom a pol ma posielal domov z diskotéky (na ktorej som bola s nevlastnou sestrou a s jej dospelým frajerom a otec ma tam pustil) so slovami: "Vypadni, také decko jak si ty, sa nemá čo flákať po vonku tak neskoro." Predstavujem si, že toto hovorí aj svojej frajerke.
@giovanne Nebude skôr divné, že divnosť svojho vzťahu posudzujes podla veku partnerovej sestry? Ty musíš mať dobrú telenovelu v hlave, keď ta takéto veci napadajú
@etelnair ale ja to chápem, viem, koho myslíš len som tým chcela anóóó chcela povedať, že mi to je jedno, lebo si myslím, že takéto veci sú každého osobná vec a netreba, aby sa v tom niekto rýpal za to bol aj ten jebo
omg nieje !!!!! :p čo natom preboha zaleži??? ja budem mat v novembri 16 a moj chalan ma 18, jeho segra ma 20 a čo akože??dokonca ma brata čo ma26 či 27 a v pohode nijak nam to nezasahuje do vztahu.Proste zaklad je to ,že sa lubite.Ostatne nerieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a ináč čo by sa stalo, ak by si normálne číslom napísala, aký je medzi vami vekový rozdiel? o__O
Keby ti sem niekto napísal že je to neprípustné, rozídeš sa s ním?
Čo tak uviesť vekový rozdiel ? -.-
inak ty sa škrábeš na ľavom uchu pravou rukou pomedzi nohy že jo ?
je divne, ked chodim s chalanom, ktory je odo mna starsi, ale jeho mama je mladsia od mojej?
- zena by mala byt mladsia ako muz
- ak zena prekroci isty vek, vacsi vekovy rozdiel nevadi. (to znamena, ze ak chodi 20-rocny s 15-rocnou, nie je to dobre, ale ak chodi 20-rocna s 25-rocnym, je to v pohode)
preto to nie je problem
Sestra 59
Ty 20 ?
Môj brat teraz začal chodiť s babou o deň mladšou odo mňa. A to je ale fakt vtipné, keďže ešte pred rokom a pol ma posielal domov z diskotéky (na ktorej som bola s nevlastnou sestrou a s jej dospelým frajerom a otec ma tam pustil) so slovami: "Vypadni, také decko jak si ty, sa nemá čo flákať po vonku tak neskoro." Predstavujem si, že toto hovorí aj svojej frajerke.
nepoznáš 17.pravidlo chodenia s chalanmi s maldšími sestrami? - Nikdy nebuď mladšia ako ona-
zas budem jebo xD
Milacku