nie je na tom nic zle pokial ma zadany clovek kamarata opacneho pohlavia....ale treba sa podla toho aj spravat...byt s kamaratom kazdy den resp. vecer vonku a potom si ho dotiahnut aj k sebe domov a cumet na film je chore..
celkovo už som bola proti, keď jedno dievča chcelo prísť ako kamarátka ku môjmu priateľovi k nemu domov... nehovoriac o tom, že pred tým, ako sme boli spolu s ním chcela vzťah a je psychicky narušená a labilná... s tým som urobila krátky proces
záleží vždy od človeka. Ja mám vzťah a mám aj veľa kamarátov dievčat no nikdy nepodvediem. Hnusil by som sa sám sebe a ani ma to tým smerom neťahá. Keby dievča - kamarátka na mňa niečo skúsilo tak ju slušne vyhodím.
to isté, ako keď má zadaná baba kamaráta...ja som napríklad vyrastala len medzi chalanmi, čiže mi to príde prirodzené...pokiaľ človek nemá dôvod žiarliť, je to úplne v poriadku, keď sa baba/chalan (aj zadaná osoba) kamaráti s opačným pohlavím....
Je to normálne preboha, mám kamarátku s ktorou si dokážem stráviť celý deň, potom ísť večer napiecť koláče a ešte do rána pozerať filmy. Chodíme k jej otcovi upratovať barák na chatu sa zas občas opiť a celú noc preležať vedľa seba v posteli. A predstavte si nie je v tom nič milenecké
Ak veľa žiarlite, že váš priateľ má dobrú kamarátku skúste s ním tráviť viac času, poprípade aj v trojici s ňou
áno je to dobré ... !!! Prečo by to malo byť zlé...??? Takéto nezmyselné fórum podľa mňa tu nemá čo robiť a preto ti dávam -3 nehnevaj sa na mňa ale bohužiaľ .... !!!!
Ja by som skôr žiarlila na to ak by s ňou trávil viac času alebo teda veľa a by si lepšie rozumeli ako my dvaja. to by bolo smutné.By ma to žralo. a záleží od toho chalana aký je...ak je normálny, čo by zrejme bol ak by som s ním chodila tak to nie je zlé
moj priatel ma kamaratku s ktorou si uz vypisuje velmi dlho cez net..a v den kde prisiel za mnou aby sme prvy krat boli spolu tak vyuzil prilezitost ze ta jeho znamost cez net byva blizko mna a ako prve bezal za nou a potom vecer sa priplazil za mnou..a nevie pochopit co ten den pre mna znamenal. a dalej to pokracovalo tym ze sa jej stazoval na svetko co sa medzi nami stalo a za mnou prisiel az ked to prebral s nou.. mna odsuval na vedlajsiu kolaj stale..nepodviedol ma ale nevie pochopit ze mi vadi ta jeho kamartka ..co vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a ja mám veľa kamarátov, stále som behavala po vonku s chalanmi, takže sa stretávam s nimi omnoho častejšie.
nj tiez ho vidim len s kamosmi,pochybujem ze ma nejaku naj kamosku ..
Ak veľa žiarlite, že váš priateľ má dobrú kamarátku skúste s ním tráviť viac času, poprípade aj v trojici s ňou
keby ste slobodní a poznáte sa iba tak, je to normálne a nevadí to..ale akonáhle už spolu chodíte je zle...
Tak si to zober.
sama som podobnou kamarátkou jedného zadaného chlapa... bola som už aj u neho, dosť času trávi u mňa.... ja na tom nič zlé nevidím
Ale odtál potál !
ale ak by mal nejakú kamarátku, čo by si ju chcel nosiť domov a trávili by spolu nejako príliš času, tak to by mi asi už aj vadilo
nechápem čo si myslíte.
Že chlap stretne vás a vzdá sa celoživotných priateľov? ani vy by ste to neurobili..
je to choré...