studovat informacne technologie je velmi dobry napad... otazka je, ci si na tom zle s matikou, alebo aj s logikou... pretoze ked si clovek sadne nad matiku, tak casom pride na to, ze riesenie urciteho typu prikladov je vlastne nieco v style "varime podla kucharskej knihy" a da sa to vpohode naucit... ale na vytvaranie algoritmov a riesenie problemov si vyzaduje urcitu davku logiky...
zavisi to od toho kolko casu si ochotny obetovat sedeniu nad knihami. sla som na info s tym, ze som mala individualne studium na gymnaziu, co znamena vzdy zalostne malo hodin doucovania z mat. pred komisionalnymi skuskami, mam mizerne zaklady, ale zahryznem sa do toho ked treba.
tiež nie som najlepší z matiky ale baví ma programovanie pocitace a vsetko okolo toho a chcem ísť študovať informu ak ma vyrazia tak nech aspoň som to skúsil
@123mato456 ake mas analyticke myslenie ? zajdi za studijným poradcom v tvojom meste , daj si spravit testy na co si zameraný, tam ti ukaze rozne druhy tvojho iq a ak mas analytiku dobru a nie si uplne hrozostrasne na tom z matiky tak by si to mal zvladnut
Pokiaľ ťa baví informatika a to ostatné okolo toho tak nato choď, je pravda, že tam tej MAT (záleží aj na škole) je dosť ale budeš sa to musieť viac učiť / bifliť
@violator zašívať sa na VŠ ? hmm môžeš aj prejsť ale potom to bol len zabitý čas, v hlave budeš mať n** a titul ti rozum nepridá... úplná blbosť čo si napísal ale ak aj ti tak funguješ tak k tomu nemám čo viac dodať..
Za ďalšie keď sa spomenie informatika, každý si hneď vybavuje nejaké programovanie, nie každý chce byť cvičenou opicou, a kodiť do noci lebo zajtra je uzávierka projektu, áno sú zato niekde aj dobré cash ale osobne by ma to vôbec nebavilo.
ako máme my vedieť na čo máš a na čo nie?? vyskúšaj a uvidíš sám!!! ... keď neskúsiš, budeš ľutovať, že si to aspoň neskúsil.. ak skúsiš, aspoň uvidíš na čom si... a možno zistíš, že ťa tá škola vlastne ani nebaví... @123mato456
@b0n0 absolútne si nepochopil čo som tým chcel povedať , v prvom rade si nemyslím , že by sa mal dávať na informatiku lebo polka mojich kamošov to študuje a to boli iné mozgy a polka z tých kamošov aj opakuje ročník , druhá polka ktorá prešla teraz plače a sú na liekoch lebo je to pre nich ťažké a nevedia či vôbec doštudujú , čo sa týka toho zašívania opäť budem hovoriť na základe informácií ktoré mám a to že ekonomická je v porovnaní s info zašívareň čo sa matiky týka. Ešte dve veci na záver ja sa na škole určite nezašívam a snažím sa zaujímať o všetko to čo má dajakú súvislosť s mojím oborom aj mimo školy . A posledná veta a tým končí nikdy nie je problém v škole ale vždy v žiakovi , škola mu niečo ponúkne ( čo sa vedomostí a vybavenia týka ) a je len na žiakovi čo si z toho väzme , čiže teoreticky sa človek môže zašívať aj na Harvarde. Peace!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vela ludi to vystudovali a nemohli o sebe povedat, ze nie su najhorsi
@violator zašívať sa na VŠ ? hmm môžeš aj prejsť ale potom to bol len zabitý čas, v hlave budeš mať n** a titul ti rozum nepridá... úplná blbosť čo si napísal ale ak aj ti tak funguješ tak k tomu nemám čo viac dodať..
Za ďalšie keď sa spomenie informatika, každý si hneď vybavuje nejaké programovanie, nie každý chce byť cvičenou opicou, a kodiť do noci lebo zajtra je uzávierka projektu, áno sú zato niekde aj dobré cash ale osobne by ma to vôbec nebavilo.