Prídete zo školy a spíte koľko (ak spíte?) lebo ja niekedy, bohužiaľ, prespím niekedy cely a zobudim sa az vecer a som az do rana hore..a tak sa to vlecie..:/
ale stáva sa mi, že zrazu bez nejakého jasného dôvodu sa mi o šiestej večer začne chcieť spať a tak si ľahnem.
a školu mám tak neskutočne nepravidelne, že ak by som chodila spať po príchode z nej, tak to by som mala neskutočne dojebaný biorytmus vzhľadom na to, že niekedy prídem zo školy aj 3x za deň
ja mám úplne obrátený režim, v noci som hore, cez deň spím ak je to možné a potom keď musím vstať do práce alebo školy ma ide drbnúť, lebo spím tak max. 3 hodiny...najhoršie je, že tak už pár rokov fungujem a už to neviem zmeniť
@coleshepter je zase noc a nemozem spat, zaspim pri trochen stastia o tretej, pridem zo skoly pojdem spat a vstanem o osmej a zase mam zivot v riti :/ takže ano, da sa to:/
ja som proste v noci najaktívnejšia a najproduktívnejšia, najviac sa vtedy naučím, najmä cez skúškové, veci do roboty pripravím, vôbec nie som ospalá potom sa len tak zadrbávam, tumblrím, kukám hokej a podobne a bum je ráno a celý deň som jak skapacina :/ toto je fórum jak pre mňa stvorené
@sacrifice skapaciny rules ale fakt smutné, neprospieva mi to k zdraviu a chcem to zmeniť, ale zároveň mi to aj svojim spôsobom vyhovuje, som proste nočný tvor...čo už narobíme :/
@sacrifice jj, je to slabe aj ja som skusala nahrát fen, ale tiez to nebolo dobre ale mam aj nahravku mixera, co som nahrala a pri tom sa ešte lepšie zaspava n_n
Ja sa napríklad po škole teda cca od pol3 poobede učiť jednoducho neviem.. pozriem si nejaký seriál,tumblr,idem so psom alebo plávať, prípadne len ležím.. a potom okolo 6-8 začína u mňa najvyšší výkon, čo sa učenia týka, kľudne aj do noci, a potom ešte upratujem prípadne, zase si niečo pozriem na nete a idem spať okolo 3 a ráno som zombie... je to naprd, vždy som obdivovala ľudí s režimom, ktorý aj dodržiavali.. ja si deň naplánujem,ale nedá sa to jednoducho
Ak idem zo školy rovno domov, tak nespím vôbec - niet na to času. Radšej idem večer skôr spať. Cez deň je plno zaujímavých vecí a ľudí, ktorým sa treba venovať
cez deň nespávam...mám dieťa..o tom môžem sniivať, som rada, že keď mi ona na dve hoďky cez deň zaspii a ja si môžem poupratovať a pod. .....ale ani keď som ju nemala, tak som cez deň nespávala ....a v noci to tiež nie je výhra, keďže sa malá podchviiľou budii a musiim jej zakaždým dať čajiik...takže mám trhaný spánok..a ráno už skoro buntošii.
Spím len v noci, ale aj to veľmi málo. Inokedy zaspať nedokážem, mám na to svoju "hodinu". Počas prázdnin sa to ešte dá, ale počas školy to je dosť zlé. Ja som si ten svoj biorytmus doje*ala asi nástupom na strednú, dovtedy som ho mala ukážkový, ale to už do starých koľají nevrátim asi nikdy... :/ Čo už.
väčšinu života som tak fungovala, že som spávala poobede, a vlastne aj teraz tak žijem, ale chodím spávať zvyčajne medzi 11a 2hou v pohode.... a teraz idem spať, lebo cez týždeň som nemala na to dosť času
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
v poslednom čase až prekvapivo pravidelne.
ale stáva sa mi, že zrazu bez nejakého jasného dôvodu sa mi o šiestej večer začne chcieť spať a tak si ľahnem.
a školu mám tak neskutočne nepravidelne, že ak by som chodila spať po príchode z nej, tak to by som mala neskutočne dojebaný biorytmus vzhľadom na to, že niekedy prídem zo školy aj 3x za deň
Toto som si stiahla a dala do prehrávača
Takže nezabudni na mňa a cakam link
a ved som napisal, že I won't (forget) ved nezabudnem
Nemozes tak neskoro v noci na mňa ist s anglictinou
niekedy je škola doobede, niekedy poobede, a niekedy, keď sa mi zachce, si v škole ostanem aj do jednej v noci.
takže o nejakom štandardnom biorytme nemôže byť ani reči.
nedokazem fungovat inak bohuzial, uz som to skusala
Lenže teraz sa mi stáva, že ľahnem do postele o siedmej a spím až do rána
alebo si robím úlohy do tretej ráno takže sa vyspím tri hodiny a potom musím v škole trčať do siedmej večer, čo je fakt zabijak.
Ja sa napríklad po škole teda cca od pol3 poobede učiť jednoducho neviem.. pozriem si nejaký seriál,tumblr,idem so psom alebo plávať, prípadne len ležím.. a potom okolo 6-8 začína u mňa najvyšší výkon, čo sa učenia týka, kľudne aj do noci, a potom ešte upratujem prípadne, zase si niečo pozriem na nete a idem spať okolo 3 a ráno som zombie... je to naprd, vždy som obdivovala ľudí s režimom, ktorý aj dodržiavali.. ja si deň naplánujem,ale nedá sa to jednoducho