Cirkevní činitelia a puritáni všetkého druhu si zvykli tvrdiť, že ľudská homosexualita je proti prírode, teda že je pre spoločnosť nepriateľná. Faktom je, že viac sa už mýliť ani nemôžu, pretože najnovšie vedecké poznatky z kráľovstva zvierat napovedajú, že tamojšia sexualita je veľmi pestrá a homosexualita je v nej jedným z úplne bežných prejavov lásky....
Zoológia je konzervatívna veda a jej predstaviteľom sa v uplynulých desaťročiach podarilo presvedčiť svet o tom, že sex v kráľovstve zvierat je čisto inštinktívny, z hľadiska evolúcie úplne nutný a nemá čokoľvek spoločné s čírym pôžitkom. Za situácie, kedy voľným okom nevieme u veľa druhov rozoznať samca od samice, tieto teórie platiť mohli, ale v posledných rokoch sa predsa len objavujú informácie, ktoré menia naše zabehnuté predstavy o sexe, sexualite a koniec koncov aj o evolúcii.
K najzaujímavejším patrí zistenie, že existujú zvieratá nielen heterosexuálne, ale i homosexuálne a bisexuálne. Tento fakt je nesmierne dôležitý, pretože nás konzervatívne a náboženské kruhy neúprosne utvrdzovali v tom, že ľudská homosexualita a bisexualita je neprirodzená a abnormálna, lebo sa nikde inde v prírode neobjavuje. Je to veľká lož, ale niektorí sa ju ďalej snažia udržať pri živote.
aj v prírode sa vyskytuje veľký počet jedincov s homosexuálnymi sklonmi... Plus som homosexuál a to by už bolo aké pokrytectvo kebyže považujem homosexualitu za niečo čo je proti prírode... Lebo to vidím na sebe, že si nerozkážem a že som sa tak narodila...
Slovo príroda má viac zmyslov. Ale ak si to myslel v zmysle "živá príroda", tak potom homosexualita je "proti" prírode v takom zmysle, že negatívna narúša jej prítomnosť a budúcnosť.
Iste sa zhodneme, že tá vlastnosť, ktorú keby bývali mali všetci členovia spoločnosti a spoločnosť by potom bývala bola nejakým spôsobom poškodená (napr. výrazný pokles počtu členov (smerovanie k záhube), je vlastnosť zlá.
Ak by boli všetci homosexuáli, nerodilo by sa nové potomstvo (alebo vo výrazne menšom počte), staršia časť populácie by bola už v spánku večnom a nová časť populácie by neprichádzala, počet členov by klesal - neodvratná záhuba civilizácie.
Čiže z tohto pohľadu je homosexualita jednoznačne proti základným ideám prírody.
Čo spája spinálnu svalovú atrofiu s homosexualitou? Že neviete? Obe sú totiž vrodené degenerácie. Akurát, že homosexualita bola záhadným až mystickým spôsobom vyňatá zo zoznamu chorôb a bola klasifikovaná ako „normálna“. Viete si predstaviť, že by iné degenerácie boli klasifikované ako normálne? Ja teda nie. Pomaly ale iste sa však stávame svedkami toho ako nad zdravým rozumom víťazí fanatický liberalizmus a zrejme nepotrvá dlho a okrem buzíkov budeme ospevovať aj pedofilov, zoofilov a iných úchylákov všeho druhu. Veď predsa tolerancia pre každého! No nie?
Čo je vlastne na homosexualite normálne? Aj keď silno, ale silno rozmýšľam nič mi nenapadá. Snáď iba toľko čo hlásia tí fanatici z Inakosti – vraj ľudské práve a sloboda…. Nuž človek má naozaj ľudské práva a slobodu. Ibaže akosi títo mudrci nejako nechcú pochopiť, že človek má aj isté povinnosti a sloboda nie je absolútna. Existujú isté hranice, ktoré by sa nemali prekročiť. Výchova detí je napríklad jedna z vecí, kde by uplatňovaním vlastných práv upierali práva inému – dieťaťu a to na zdravý vývoj v plnohodnotnej rodine. Ako inak argumentujú tým, že sexualita je vrodená a nedá sa zmeniť výchovou…. ibaže tento argument má zásadné trhliny a nielen tento. Celé ich ťaženie argumentov sa zakladá na nepodložených faktoch ak nie rovno na lžiach. Preto uvádzam zopár ich „nepriestrelných“ argumentov.
1.) „Homosexualita je vrodená“ – Gén Xq28 spôsobuje sexuálnu orientáciu. Určite však nikomu z neba nespadla. Ak však heterosexuálny pár splodí homosexuálneho potomka, dochádza k zmene alebo poškodeniu genetickej informácie rodičov , tak ako u zdravých rodičov dochádza k poškodeniu génov nervového systému, čo spôsobuje svalovú atrofiu u potomka. Čím sa vlastne dostávam k jadru problému, že poškodená genetická informácia je iba degeneráciou a nie regulérnou sexualitou.
2.) „Homosexualita je normálna“ – Normálnou je však iba pre tiež morálne a myšlienkovo upadlých ľudí. Akákoľvek iná orientácia ako heterosexualita je v prírode neprirodzená a teda aj nenormálna. V prírode totiž ešte stále platí, že rozmnožovať sa môžu iba samec a samica. Sexualita je len nástroj, aby živočíšne druhy nevymreli. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) prestala považovať homosexualitu za poruchu, nie však pre medicínske hľadisko ale pod nátlakom homosexuálnych aktivistov, ktorí vtrhli na zjazd APA (Asociácia amerických psychiatrov) a začali po lekároch vykrikovať, že sú fašisti a rasisti. Toť tolerancia
3.) „Sexualita človeka sa nedá meniť výchovou a preto by mohli homosexuáli vychovávať deti“ – Je to klasický mýtus. Výchovou sa stále dajú vylepšovať alebo potláčať vlastnosti človeka. Zároveň ale nikto nevykonal výskum vplyvu výchovy inej sexuality na vývoj dieťaťa. To znamená, že ak sa niektoré krajiny takéto niečo odhodlajú odsúhlasiť, tak sa im pravdepodobne tento experiment na nič netušiacich deťoch môže veľmi škaredo vypomstiť. Podľa najnovších výskumov pri utváraní sexuality zohrávajú rolu hlavne aj psychosociálne faktory (rozumej výchova, mentalita..) !
4.) „Homosexualita sa nedá liečiť“ – Homosexualita je psychologicky ovplyvniteľná: rôzne metaanalytické štúdie o efektívnosti psychoterapie ukazujú úspešnosť až 52%. V máji 2001 na kongrese Americkej psychiatrickej asociácie to oznámil prominentný psychiater Robert Spitzer na základe novej štúdie.
5.) „Homosexualita bola tolerovaná aj v antike“ – Áno to bola. Rovnako tak aj pedofília či dendrofília. O vladároch, ktorým sa páčili až príliš mladí chlapci a dievčatá ani nemusím písať.
6.) „Homosexualita sa nachádza aj v prírode“ – V prírode sa nachádza tzv. vynútená homosexualita a to vtedy, keď nie je dostupné opačné pohlavie. Tento fenomén sa nachádza napr. aj vo väzniciach. No ten kto tvrdí, že delfíny, či čierne labute sú „teplé“ od narodenia klame. Neviem si totiž predstaviť ako u sexuológa na vyšetrení v ambulancii sedí delfín.
7.) „Homosexualita je neškodná a netreba ju považovať za hrozbu“ – pri priaznivej spoločenskej mentalite môže podľa všetkého dôjsť dokonca k jej rozšíreniu a môže mať negatívne sociálne dôsledky predovšetkým vplyv na zníženie hodnoty tradičnej rodiny orientovanej na výchovu detí. Osobitné nebezpečenstvo môže nastať pri ovplyvňovaní psychiky dieťaťa a to aj propagáciou homosexuality.
Homosexualita je v dnešných časoch „in“ dokonca ju propagujú aj v televízii, filmami reláciami a podobne. A tak rez možno príde ten čas keď za vami príde vaši milé dieťa a jemne vám zašepká do uška: Mami, Oci… som homosexuál! Vy by ste zrejme neboli nadšení a zrejme ani tí najtolerantnejší ľudia. Veď by ste predsa prišli o možnosť vidieť svoje dieťa na svadbe, pri narodení vnúčika … Naozaj toto by ste chceli? Chceli by ste, aby z vášho dieťaťa bol homosexuál? Možno ma práve teraz považujete za homofóba, fašistu, rasistu a netolerantného chuja. No kto by si želal mať takto „normálne“ deti? Ja určite nie. Som za zdravý rozum, normálnu sexuálnu orientáciu, nie žiadnu úchylku. Možno sa niekomu páči ako sa dve ženy oblizujú či dvaja gayovia… , pre mňa je to však hnus, z ktorého mi je na vracanie. Kategoricky odmietam akékoľvek registrované partnerstvá či adopcie. Bohužiaľ s tým, že je niekto iný a nemôže mať deti sa nemám zmierovať ja, ale ten čo sa ho to týka. Príroda to tak zariadila. Zvykajte si.
@stormmast3r v @12 komente píšeš dve veci ktorými sám sebe odporuješ:
- v bode jedna tvrdíš, že "homosexualita je vrodená", že to nie je sexualita, ale vlastne genetická porucha
- v bode tri naopak tvrdíš, že ak dvaja homosexuálni rodičia vychovávajú dieťa, hrozí, že sa zdegeneruje na homosexuála.
a to sú dve oproti sebe idúce veci - homosexualita NEMÔŽE byť "genetická porucha/choroba" a zároveň vec, ktorá sa dá získať výchovou "od homosexuálnych rodičov".
Alebo mi chceš povedať, že to je možné? Sám sebe odporuješ.
Lebo ak by platilo to čo hovoríš, tak by logicky muselo platiť "hluchonemosť je genetická porucha" a zároveň vec, ktorá sa dá získať výchovou "od hluchonemého rodiča" - čo je blbosť. ak sa narodí zdravé dieťa, tak sa nestane hluchonemým len preto, že rodičia sú hluchonemí. Buď sa tak narodilo, alebo sa nenarodilo. (Áno, môže ohluchnúť pri dopravnej nehode alebo výbuchu plynového sporáka, ale to NIE JE ohluchnutie výchovou).
Ja ti nevyvraciam to čo píšeš, ale sám sebe si odporuješ v tých dvoch tvrdeniach. Resp. nie ty, ale Róbert Ďurovič, od ktorého si to skopíroval. Neviem kto to je, tipujem, že nejaký vedec alebo kňaz?
1.) v prvom rade si protirečíš už len v tom že v jednom bode pripúšťaš že za sexualitu je zodpovedný gén a v ďaľšom odmietaš adopciu dieťata homosexuálmi pretože je vraj pri tvorbe sexuality veľmi dôležitá výchova.
2.) to s tou degeneráciou...čiže každá zmena génov u potomka je degenerácia? keď sa dvom priemerne inteligentným ľuďom narodí geniálne dieťa...to je tiež degenerácia? veď predsa jeho gény sú iné.
3.)No ten kto tvrdí, že delfíny, či čierne labute sú „teplé“ od narodenia klame. Neviem si totiž predstaviť ako u sexuológa na vyšetrení v ambulancii sedí delfín... áno, to si neviem predstaviť ani ja. tak ako môžeš s istotou tvrdiť opak?
a celkovo...ten článok je písaný neobjektívnym chujom ktorý nemá ani vedomosti na to aby svoje slová obhájil
minulý týždeň sme sa navážali do rómov, tento týždeň do homosexuálov? jáj, šak v pohode nabudúce hovorme, že ženy sú tupé, lebo majú kozy a dlhovlasí chlapi smrdia.
myslím, že ťažko odpovedať na takúto otázku. čo vám to vyvráti? to, že aj zvieratá majú homosexuálne sklony? nemyslím si... na takúto otázku je nemožné objektívne odpovedať, lebo nikde nieje napísané "čo je s prírodou"
Vzájomná príťažlivosť medzi dvoma jedincami opačného pohlavia predstavuje záruku na prežitie druhu. Je opatrená rôznymi chemickými reakciami, čo je čisto prírodné s jasným cieľom...
Homosexualita nadobúda význam tak maximálne z osobného uspokojenia. Jej spoločenská realizácia môže postihnutému sprostredkovať skvalitnenie života, no pre spoločnosť samotnú nepredstavuje žiadnu budúcnosť.
Takže myslím, že to tak trochu proti prírode bude...
Nie je možné aby homosexuálny rodičia zapríčinili orientáciu svojho dieťaťa výchovou.Tak isto,ako nie sú na vine heterosexuálny rodičia za orientáciu zas toho svojho dieťata.To je blbosť.
Ak sa heterosexuálny rodičia normálne starajú o svoje dieťa a ono napriek tomu raz príde domov s pocitom že sa mu páči kamarát a pritom on sám je chlapec,tak to sú len gény.Niekto to buď v sebe má alebo nemá.Nemôže za to okolie,ani výchova,ani nič podobné...
Slovami zaujateho gaya ti musim povedat ze si kokot Ja neviem povedat ci je to proti prirode alebo nie, na to sa nevedia zhodnut najlepsi vedci a nevedia to nijako 100 percentne potvrdit, ja ti len prajem zazit to co zaziva skoro kazdy mlady gay v tejto krajine a aj mnohych dalsich v case ked o sebe zisti. Ten pocit nenavidenosti z kazdej strany prave ked sam nevie co sa to s nim deje, az sa nakoniec zacne sam nenavidiet, bojovat so sebou ale stale sa mu to vracia... Vy hovorite o deformacii deti ktoru sposobia homosexualni rodicia, ale sami nevidite ako ublizujete mladym pubertakom ktori za to nemozu. Co si maju o sebe myysliet ked ich ludia nepriamo presviedcaju ze su chori, uchylni a naruseni? Ani nechcite vediet co to s takymi slabsimi naturami spravi... A na obranu adopcie, nemyslite ze deti s rodicmi rovnakeho pohlavia sa na druhej strane naucia byt tolerantnejsie a chapavejsie? Ale to je aj tak druhorade
Urcite zvierata prejavuju kanibalizmus, urcite dokazu zabit za par sekund, neviem preco toto porovnavate zo zvieratmi ? Mi sme ludia a mame 2 rozne pohlavia ... To vsetko vzniklo koli zachvovaniu urciteho druhu a preto sa len 2 rozne pohlavia dokazu sparit a zachovat svoj druh ... Homosexualita je proti prirode z pohladu prirody .. je to len rozmar ludi ktori naseba chcu uputat pozornost. Z cisto prirodneho pohladu su 2 homosexuali prizivnici prirody, slepy clanok ktory zo spolocnosti berie a nic donej nevracia... nemyslim si ze to je normalne... no 21 storocie spravi normalnym aj nenormalne veci a kedze sa tu zaviadla demokracia tak ako demokrat nemozem byt proti nim ... (btw. to by som sakra odsudil aj lesbicky a to mi nechceme )
Problém je, že podľa skupiny ľudí s istými názormi, je všetko, iné ako oni "proti prírode" a malo by to byť odstránené konečným riešením. Nad tým sa netreba pozastavovať.
boze...k zakladatelovy ankety...ja poznam heterakou co maju na kazdu noc inu...tak ocom tu tocis??? ale vydim z kade si tak chapem...zaostaly region, zaostaly ludia.
bože čo to všetci riešia? ako vás to ovplyvňuje? prečo sa radšej nestaráte o nejaké živly, čo vás môžu zbiť na zastávke a vŕtate sa do života ľuďom, ktorých kľudne môžete mať na saláme a váš život sa nijak nezmení?
ja len nechapem, kedy a kde sa tu nabralo tolko buzerantov, este pred 20 rokmi by ich hnali, vtedy buzeranta takmer nebolo, dnes ich je ako hub po dazdi, asi nova moda..
Ja myslím, že minimálne môj názor je zbytočný, pretože veľa vecí neviem. Nie som vedec, rovnako ako drvivá väčšina z vás, ak nie všetci. Články, ktoré sa dajú čítať na internete, sú zavádzajúce, buď homosexualitu bránia alebo na ňu útočia. Možno, keby som si prečítal seriózny výskum, mal by môj názor väčšiu váhu.
Zamýšľam sa nad tým asi takto:
Či je homosexualita prirodzenou súčasťou prírody, podľa mňa hovoria čísla dosť presvedčivo: okolo 2 percent ľudskej populácie (ženskej aj mužskej) je homosexuálna.
Sme súčasťou prírody. Nevidím žiadnu logiku v tom, aký prínos pre prírodu má partnerský vzťah dvoch homosexuálov.
Ak uznáme, že láska je len chémia, ktorej úlohou je zachovanie rodu, tak potom nie je prirodzené, ak pociťujeme lásku k rovnakému pohlaviu. Ak príjmeme názor, že aj my sme zvieratá, tak potom je homosexualita neprirodzená z toho dôvodu, že dva samce alebo dve samičky nemôžu splodiť potomka.
Na druhej strane, sme súčasťou prírody, a všetko v prírode je prirodzené, bez ohľadu na to, či to ako ľudia akceptujeme alebo nie: Zabíjanie (ktoré ľudská spoločnosť odsudzuje), incest (ktorý ľudská spoločnosť odsudzuje), kanibalizmus (ktorý ľudská spoločnosť odsudzuje), a rovnako homosexualita (ktorú sa ľudská spoločnosť snaží akceptovať)
Človek by mohol povedať, že si protirečím, ale ako si môže protirečiť človek bez názoru?
v prírode existujú defekty a týchto jedincov, podobne ako aj albínov alebo všetkých ostatných chybných jedincov väčšina živočíšnych druhov odvrhuje, ba dokonca aj zabíja. Aspoň dôkaz že rasizmus a nenávisť ku homosexuálom je v ľudskom podvedomí, pretože aj my sme len zvieratá. Teda všetci ktorí nemajú radi buzerantov a cigáňov sa nemusia báť, je to prirodzené a podobne ako homosexualita je to zakorenené v človeku od útleho veku. Takže deti, čo sa utierajú do nich hubu, lebo nemajú podobný názor, by sa radšej mali spamätať a ísť radšej mamičku poprosiť o peniažky na lízatko.
áno. primárna úloha všetkého v prírode je rozmnožovať sa. preto homosexualita je proti prírode. nevravím, že sa v nej nevyskytuje, ale je to istý druh genetickej poruchy.
@48@dconan ludia su vo spojej prapodstate ako zvierata.. ved uz len to ako si vyberas priatela je skoro totozne so zvieratami.. /a nemam na mysli teraz to, ze sa ti niekto paci, pretoze ono to ma aj hlbsiu podstatu/
a prave si genetiku nazval iba rozmarom a vymyslom..a sak čo, ked sa narodi niekto postihnuty, sak aj to je jeho rozmar, nie?
ach, ani som si neprecitala radsej celu diskusiu lebo si to dokazem predstavit
ja iba zelam vsetkym ktori si myslia, ze je to chore a podobne, aby sa im narodili homosexualne orientovane deti... TAK! utlcte ich, sak je to proti prirode a su vlastne strasne neprinosne...
presne tak Petika, pretože ak by boli v prírode iba homosexuáli, tak by sme tu boli aj my. Nie je to rozmar, je to genetika, ale to neospravedlňuje ich nároky, ale to je v inej diskusii. Nechce sa mi zase presviedčať kapitalistické deti, ktoré milujú USA a myslia si, že žijú v slobodnej demokratickej spoločnosti a majú názory ako 15- roční o pravde. Vážne nechcem brať ilúzie.
Fakt milujem, ked niekto si mysli, ze dokaze vystihnut niekolko milionovu celosvetovu mensinu a pritom sa tvari, ako sa od nej strasne distancuje.
Ked uz porovnavate atrofiu s homosexualitou. Upieranie prav homosexualom je ako upieranie chorym prava na liecbu. obidva pripady totiz akurat znemoznuju jedincom viest plnohodnotny zivot.
Okrem toho mam pocit, ze tato tema velmi silne hranici z rasizmom. Citovanie pochybnych extremistickych zdrojov ako je stranka pospolitosti nema co hladat na portali pre mladistvych snad by sa nad tymto mohol nejaky @admin zamysliet.
Boze ale nezda sa vam ze globalne odsudit nejaku skupinu ludi tak troska porusuje ludske prava a slobody ?
Vy sa ohanate len chemiou a sebazachovou. Pritom laska je cit cnostny a krasny a laska dvoch muzov alebo dvoch zien nie je o nic menejcennejsia, ako kohokolvek ineho. Ktory idiot moze tvrdit, ze city sluzia len na mznozenie ? Ze jeden clovek je na tomto svete pre druheho to nic akoze neznamena ?
My nie sme zvierata, sme ludia. Ludia sa preca rozhodli hodit na prirodu bobek a zit podla vlastnych zakonov nie ? Tak nechapem preco sa tu ohanate s prirodou. A NIE JE TO ZIADNE ANI LEN POTENCIONALNE nebezpecenstvo pre vami tak horlivo uctievanu spolocnost.....
A nieco vam poviem kazdy z vas ma spolocnot aj tak u <> a stara sa len sam o seba.
A k adopcii ano v jedno suhlasim najvacsia vyhra je mat mamu a mat otca a zit v stastnej rodinke...
Ale mala chybicka krasy dokonaleho rodinneho systemu.... kolko ludi tak skutocne zije ? Velmi malo
Decaky su preplnene a polepsovne tiez. Mozno ze rodina 2ja oteckova / 2 mamicky nie je ideal ale je to stale lepsie ako byt na ktoromkolvek inom mieste z ktorych na vacsine dieta ani nedostane sancu !
Jedine co sa tam nauci je drogovat a ked odtial vide zapletie sa do kriminalu kedze je to nasou uzasnou spolocnostou pre cloveka ktoremu rodicia neposkytli vzdelanie, byvanie a ZIVOT vela krat jediny zdroj obzivy.
Ale neee pre decko by bolo najhorsie, keby mal milujich rodicov rovnakeho pohlavia PANEBOZE LEN TO NIE !
Ale ze keby sme mali sancu vziat si tie ubohe a zivotom osrane deti do opatery a behalo by potom po svete menej ludi ktorych vy pohodickari nazyvate grazlami to nikoho netrapi zE ?
Boze, existuju aj homosexualne opice alebo klokany a vsetko, tak preco by to malo byt "proti prirode" v tom negativnom slova zmysle, v ktorom ASI bola tato anketa zakladana? Jednoducho je to jedna z moznosti, ale v podstate to mozno biologicky ucelne NIE JE, nakolko homosexualne orientovani jedinci sa nemozu spolu rozmnozovat, takze to je mozno bezpredmetne... Takze ked nad tym uvazujem takto, mozno aom mala oznacit ANO.
@Petika povedz mi pocet homosexualov pred 1000 rokmi ? a povedz mi ich pocet pred 100 rokmi a povedz mi ich pocet teraz ... a potom mi skus povedat ze to neznaci o tom ze to doba v ktorej zijeme meni ludsku orientaciu to nieje vdocena vec ! to len ludia nevedia co maju robit
@dconan - je to len o slobode prejavu.. v minulosti si kvôli silnej kresťanskej základni, dajme tomu v stredoveku, človek nemohol dovoliť nahlas povedať, že je iný, veď by ho upálili... ale je jasné, že aj vtedy bolo mnoho homosexuálov.. napr. da vinci » sk.wikipedia.org/wiki/Leonardo_d...
nie je to proti prirode, lebo sa to deje aj v prirode- existuju aj homosexualne zvierata, dokonca niekde v zoo mali 2 tucniakov homosexualov, ktori neprejavovali zaujem o samicky
tu nejde o to, či je to proti prírode, pretože nič na tejto zemeguli a v tomto vesmíre nie je mimo prírody. Takže to, čo existuje, je dielom prírody. Lenže nikdy ste sa nezamysleli nad dôsledkami, keď by išlo o partnerstvá a adopciu. Tak dám príklad: 2 buzny si adoptujú dieťa, ktoré sa stane (zaiste, pravdepodobne, aj keĎ nemožno určiť s určitosťou) ďalšou buznou. Teraz si to predstavte, keď to urobí každý z nich (keď už sa toľko oháňate štatistikami, tak si to vyrátajte) a adoptuje si viac ako 1 dieťa (čo sa niekde na svete určite stane) tak viete aký bude výsledok? Vaše praprapradeti budú heteromenšinou. (pre toho, koho nezaujímajú jeho potomkovia - si chudák!)
podla mna by si dieta adoptovat nemali, aspon nie v tejto dobe plnej nenavisti, ludia sa zdrahaju priviest dieta aj do idealnych podmienok rodine a zabezpecenia lebo si nie su isty ci chcu dieta dnes vychovavat, ide o to ze ludia ktory to presadzuju su sebecky voci sebe, nezaujima ich ako budu na tom ich deti, posmesky, depresie, preco ja ? otazky, a mnohe dalsie, niekto povie ze nemusi to tak vzdy byt no aj tak VACSINA bude na tom zle, ved predsa sa nerozhodneme podla toho ci to pojde niektorym ale rozhodnut sa musime kvoli vsetkym, lebo su dolezite vsetky deti ich pocity a starosti a nie aby ten system adoptovania deti homosexualmi bol zavedeni pre vyvolene pripady a na ukor ostatnych
Ja žasnem, odkiaľ sa berú takéto komplexne uvážené a podložené názory ...
A už sa tu o podobnom písalo, napríklad pre niektoré zvieratá je v istej situácii prirodzené zožrať vlastných potomkov, takže, aby som ti týmto ušetril robotu, tak za teba poprosím všetkých policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa pričinili o to, že niektorí rodičia, ktorí spáchali podobnú vec sú vo väzený, aby sa spamätali, lebo také niečo je predsa prirodzené ...
@99 štatistika priateľu a ja som neútočil, ale iba konštatoval môj názor. Tým, že ho nerešpektuješ a útočíš naňho sa iba strápňuješ. Nechaj to tak radšej.
Obávam sa, že to, koľko sa kedy a kde vyskytovalo homosexuálov nikdy nikto nezistí, vzhľadom na to, že ľudia sa v niektorých dobách jednoducho báli dať to najavo, občas sa homosexuál vykľul zo ženatého muža a podobne ...
Inak, mimochodom, podľa mňa sa nezistí ani koľko ich je dnes a ja osobne beriem všetky tie dôveryhodné štatistiky s veľmi veľkým nadhľadom ...
nebudem sa hádať o ničom. iba ďalší hrdina, ktorý si myslí, že keď dovŕšil vek 18, zjedol múdrosť sveta. a ak sa staviaš k takýmto "problémom" týmto spôsobom, (rozumej ja napíšem 1 vetu, ty napíšeš ódu na to čo už nemusím písať, hoci som ani nemal v úmysle), tak ti ešte nikto poriadne nenatiahol. Násilie si videl maximálne v GTA a gay buď si alebo si žiadneho nestretol. Ak chceš diskuotovať, tak diskutuj o veciach, na ktorých záleží, nie o tom, že si potrebuješ vyhoniť svoje ego.
No po prvé, moja @99 bola reakciou na @69 , čo zďaleka nebola jedna veta, hej, napísal som to trocha neprehľadne ...
Po druhé, nemám problém sa na hlúpom názore zasmiať ...
Môžeš sa teda, namiesto uvedenia argumentov, tváriť, že pravda je na tvojej strane, lebo tvoj prejav pôsobí nezainteresovanejšie, niečo podobné sa v podstate aj dalo čakať ...
Po tretie, neviem, čo ty máš s tým, či mi niekto poriadne natiahol
--Čo sa týka gayov, áno, žiadneho takého, o ktorom by som vedel, že je gay som nestretol ...
Môžeš uviesť, aký to má vplyv na túto diskusiu ... Či si ich napríklad už postretával všetkých a zistil, že sú zhubou sveta, alebo ktovie čo ...
A hlavne, mne sa zdá, že tolerovať odlišnosť, ktorá nespôsobuje žiadnu ujmu (čo sa týka prenášania HIV, tak myslím, že to zostáva iba v ich vlastných kruhoch) je vecou, na ktorej záleží, čo už, keď ty si myslíš opak ...
Po prvé, ja som reagoval na teba a 69-ka ma ani trochu nezaujíma.
Po druhé, čo je na vete "no zato nemožno poprieť, že ich počet stúpol v posledných rokoch " ja beriem počet tých čo to priznajú, pričom ty si povedal, že sa predtým báli, čím len potvrdzuješ moju vetu (elementárna logika). Už som ti povedal, že mi je u riti čo si myslíš o mojej a tvojej pravde, už len kvôli tomu že pravda neexistuje, iba objektivita, ktorú nikto z nás nemôže dosiahnuť.
Po tretie, má to s tým to, že poznal som ľudí ako ty, robili si z každého žarty, stále len mleli to svoje až raz mleli nesprávnemu a ten mu natiahol. Ty si svojho pravého ešte asi nestretol.
"Či si ich napríklad už postretával všetkých a zistil, že sú zhubou sveta, alebo ktovie čo" nie, nikto nikde negeneralizuje (treba si príspevky 2x prečítať a pochopiť a až potom prekrúcať pravdu)
To, že ťa @69 nezaujíma je síce super, ale je to tvoj príspevok, na ktorý som reagoval a veruže v ňom nebola jedna veta, na ktorú som vraj ja mal odpísať nejakú ódu ...
To, že ty berieš počet tých, ktorí sa priznajú je ďalšia super vec, lebo homosexualita je sexuálna orientácia a tú moc neovplyvní to, či sa človek prizná, alebo nie, teda to neovplyvní ani počet homosexuálov ...
S tým, že stúpol počet ľudí hlásiacich sa k homosexualite súhlasím
Ja si myslím, že je možné hľadať opodstatnený názor a aj preto diskutujem
(a to, či ťa to zaujíma ma moc nezaujíma - Aha, aj ja to viem )
Ak si ty myslíš opak, tak vôbec neviem, načo sem niečo píšeš ...
Myslel som si, že to bude niečo podobné, s takýmto hlbokým súvisom s témou ...
Ja ani nevravím, že niekto generalizuje ... Hento bol zmyslený príklad, ktorý bol súčasťou otázky (aký vplyv má to, či sa s gaymi stretávam, alebo nie na túto diskisiu?) a teda nemá ako byť prekrútením pravdy ... Ale radšej by si mohol odpovedať na tú samotnú otázku ...
@109 žiaľ, opäť si protirečíš Martin, ja ti to sem skopírujem ok?
môj príspevok: "no zato nemožno poprieť, že ich počet stúpol v posledných rokoch "
tvoja reakcia: "Ja žasnem, odkiaľ sa berú takéto komplexne uvážené a podložené názory (smajlík) ...A už sa tu o podobnom písalo, napríklad pre niektoré zvieratá je v istej situácii prirodzené zožrať vlastných potomkov, takže, aby som ti týmto ušetril robotu, tak za teba poprosím všetkých policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa pričinili o to, že niektorí rodičia, ktorí spáchali podobnú vec sú vo väzený, aby sa spamätali, lebo také niečo je predsa prirodzené ... (smajlík)(smajlík)(smajlík)"
moja reakcia: "štatistika priateľu a ja som neútočil, ale iba konštatoval môj názor. Tým, že ho nerešpektuješ a útočíš naňho sa iba strápňuješ. Nechaj to tak radšej." (požiadal som ťa o rozumné nechanie zbytočnej otázky tak, keďže som aj vyššie vysvetlil že proti prírode nie je - to si si akosi zabudol prečítať)
tvoja reakcia: "Ja som sa síce strápnil, ale to preto, lebo som napísal "vo väzený" ... Ehm ...No ale k veci ... (smajlík) Ak je názor somarina, tak sa k nemu kľudne postavím takýmto spôsobom, nevidím dôvod, aby som niečo podobné rešpektoval (smajlík)Ak sa ti zdá, že som tvoj názor napadol neopodstatnene, nech sa páči, môžeš mi samozrejme protirečiť ... "
toľko k óde, a nevykrúcaj sa, je to tak a hotovo, ale keď sa chceš hádať, tak sa hádaj, hľa, dôkaz, že klameš a zavádzaš
Chlapče zlatý, azda mi chceš povedať, že Róm, ktorý sa pri sčítaní ľudu napíše Slovákom bude pri štatistike za Róma? Ja som v mojich príspevkoch hovoril o štatistike a mojom vlastnom názore, pričom sa do nich navážaš, opäť len dôkaz že klameš a zavádzaš
To, že si gay, nemá s diskusiou nič, a nevidím nikde napísané, že by som to napísal tak či akokoľvek inak - ďalšie klamstvo
A predtým než niečo napíšeš, aspoň neklam, nezavádzaj, menuj fakty z tejto diskusie Martinko.
No nevravel som, že je super, že ťa žiadna @69 nezaujíma? ...
Dôsledok je asi taký, že to "tvoja reakcia: ..." si teraz môžeš vymazať a môžeš si znova prečítať, že "moja @99 bola reakciou na @69 " ...
To, že som gay? ... Ach jaj ...
Napísal si: "a gay buď si alebo si žiadneho nestretol."
Moja reakcia: "Čo sa týka gayov, áno, žiadneho takého, o ktorom by som vedel, že je gay som nestretol ... Môžeš uviesť, aký to má vplyv na túto diskusiu"
(nenapísal si)
Moja reakcia: "aký vplyv má to, či sa s gaymi stretávam, alebo nie na túto diskisiu?"
Už chápeš? ... Ja sa ťa pýtam, aký má vplyv na diskusiu to, či som niekedy nejakého gaya stretol ...
už nemá zmysel reagovať, pretože spor je vyriešený príspevkom číslo 110. Vravím, menuj fakty, ty melieš svoje. Diskusia bez konca. Keď ale chceš, hoň si ego ďalej, ale zavádzaj o niekom inom.
nečakaná reakcia chacha ale sme sa zasmiali, nie odveci, ale spať sa ide a klamstvá sú dokázané v @110 ako som povedal. A ak sa potrebuješ stále usmievať ako pripečený, tak si to choď radšej s nejakým chlapčekom rozdať (pozor ale, až od 15-16, ináč by to mohla byť pedofília)
@116 ja som dufal, ze si uz skoncil tak ako si avizoval, ale samozrejme ty si sa musel este ukazat v tom najlepsom svetle. je mi z teba dobre zle, clovece.
príroda je to čo nevytvorili ľudia? tak potom človek nie je príroda? alebo? veď keď človeka vytrhávaš z prírody z toho hľadiska, že definuješ, že príroda je to, čo nevytvorili ľudia, tak potom kto vytvoril ľudí?
@Murcatko som presne vedel ze toto niekto napise !!! nie to nebolo o tom ... preco ked si vezmes napr chudobnu zem kde ludia ziju normalne najpr taka chudoba je v indii vezmime si tak tam skoro ziadny homossexuali niesu bo oni maju problem prezit nie to este robit sprostosti .... vidis zacal s tym da vinci a co ja zato mozem ? debil sa sasik nudil ...
VSETCI CO SA ZASTAVATE GAYOV KU NIM PATRITE a mne to ve valstne jedno ... sak si robte co chcete drbte sa dozadku mne to je fuck ale nehovorte mi otom bo mi bude zle kua
@123 kebyze sa aspon vyjadrujes k veciam, o ktorych mas nejake vedomosti a nevymyslas si vlastne teorie..
pricom uplne najlepsia je ta posledna, pisana velkym pismom a pritom, ktovie za kolkymi homofobnymi prispevkami v tejto diskusii sa skryva latentna homosexualita..
ale ja som inak zvyknuty na to, ze som podla ludi ako ty madarsky homosexualny zid. podla ludi, ktori sa v zivote nedokazali postavit za nieco, co sa ich nedotyka.
v jednej diskusii bolo že umelci sú nanič lebo keby boli všetci ludia na svete umelci tak by sme zomreli od hladu...
ale aj keby boli všeci ludia na svete kováči tiež by sme zomreli od hladu a ešte k tomu od nudy :p
a tak si myslím že homosexali niesú proti prírode ked ich je určité 4% percentá. lebo keby boli všetci ludia heteráci a mali zo tri deti tak sa tu za chvílu nepomestíme a keby mali dve deti tak vymreme bo nie každý sa dožije reprodukčného veku a nie každý si nájde partnera.
takže pestrosť zabespečuje reprodukciu ,zábavu a rôznosť ludí a kto si to nemyslí nech ide do číny... tak dostaneš formulár koho si vezmeš kolko detí budeš mať kedy by si mal zomreť a čo by si mal robiť celý život
podla mna nie, ak sa maju dvaja radi, je nevidim dovod, preco by som mala nieco take odsudzovat, ale povazovat to za nieco proti prirode, laska je predsa ten najkrajsi pocit na svete a aj keby bola homosexualita proti prirode, bolo by mi to jedno, keby som bola lezbicka.....
btw aj freud trvrdil, ze kazdy clovek je vo svojej podstate bi...
zvierata tiež prejavujú homosexualitu , to len tento sporstý národ krestanský neuznáva ! Ked sa pozrieme do Holandska tam to nikomu nevadí je to normalne, tu sa nadtým všeci pohoršujú že aké neludské zlé to je aj ked ten človek zato nemože
proti prirode je skor testovanie kozmetickych pripravkov na zvieratach alebo vyvazanie sa vsade na autach
co na homosexualite moze byt proti prirode... nechapem preco si kazdy mysli, ze keby sa povolia svadby homosexualov, zrazu by sa brali len muzi s muzmi a zeny so zenami... ved kazdemu jak je libo predsa:- )
neviem ci viete ale ja som raz pozerala na Discovery ze v starovekom Grecku mali gayovia normalne domy vedla "normalnych" ludi a mali rovnake prava proste boli rovnocenni neviem preco je to teraz inak
@Belzeboss ano vies ze tam bol nejaky Svatopluk a Cyril a Metod... To ti gratulujem ale to nema nic spolocne s temou a neznamena to ze vies nieco o homosexualite v tej dobe, teda kolko takych ludi skutocne vtedy zilo.
no to co vam je??...az tolko budzikov po svete beha??...prepacte...na slovensku...to kde ten svet speje???...ked budu po slovensku behat sami buzici tak neviem ako dopadne nasa spolocnost??...ved myslite ze tu mame romsku "mensinu" a ta sa mnozi rychlejsie ako nasa "vacsina"..tak sa spametajte ludia...ved mame krasne zeny na slovensk a vy ich chcete tak zavrhnut??...sa spamatajte...naco mate od panbozka to medzi nohami??..asi nie na to aby bol od hovien..no ale to je predsa vas nazor a myslite si co chcete...
a este chcem dodat o tej pridzenosti ze podla najnovsich zisteni su aj zvierata homosexualne a bisexualne...ja nehovorim ze to sa v prirode nevyskytuje...ale 100% je to proti zakladnym principom prirody....a to je rozmnozovanie...no...ale ak ma niekto dokaze presvedcit ze pes a pes mozu mat spolu stenata tak potom vm dam za pravdu...ale este sa take nestalo...a ten vyskyt homosexuality je iba sposobeny skor tym nedostatocnym uspokojenim jedinca...tak vysvetlite mi preco napriklad sa pes pokusa osukat nohu...alebo aj vsetky mozne predmety...a nie len psy..ale vsetky domace zvierata ktore su od tohto potesenia ukrateni....ale v prirode sa takyto jav vyskuje len velmi malo...a to hlavne vo vecsich skupinach kde mma moznot parit sa iba dominantny samec...
das ist mir sheize egal mna netrapi ci je cierny, biely alebo cigan ... ( ano ich nepovazujem ani za jedno) a taktiez ma netrapi ci je teply ... ja len hovorim ze podla mna nieje homosexualita prirodzena vec a vytvorili ju ludia
Odkial ste vsetci spadli sakra? Pri takomto pristupe o par rokov ludstvo vymrie, lebo sa nebudu mat ako rodit deti, na svete totiz pravdepodobne budu same buzny. Jasne, ze ziadny buzerant nie je normalny. A kdesi som cital, ze len tusim okolo 5% buzerantov sa buzerantmi rodi, ostatni sa nimi stanu neskor kvoli psychike. Takze by som na @Tomas -ovom mieste proti tym tvrdeniam velmi nevyskakoval. 100%-ne suhlasim so @Stormmast3r a s @12. A keby nejaka buzna chcela namietat, som sice "hnusny " a "nechutny" homosexual a dokonca som "sprosty" rocker , ale nie som ani necitlivy ani kruty ani netolerantny . Som len racionalny.
@tunidlo co spravim ? dneska tu je demokracia a kazdy moze trdkat kazdeho kde len chce... ale ked vidmi take zdvihnem hlavu o nieco vyssie lebo to su spiny premna
@165 v pohode... myslim ze s tvojou mienkou sa dokazeme vyrovnat a sudiac podla grafu a pocetnej prevahe v diskusii je zretelne vidiet, ze individuality nizsieho radu sa blizia k vyhynutiu... ziadna skoda
@Dconan vies ani tak nejde o to ze by ma tvoj nazor nejak sral..... ale tam ide o to, ze ty si pravdepodobne ani neuvedomujes aku maju tvoje reci neuveritelnu moc nad mladou generaciou.
Jednak ludia tebe podobni vyvolavaju napatie. Kto ma zaryteho homofobneho tatka ten sa vacsinou sam stane homofobom (bolo to tak aj u teba ? ) No pokial je sam gay a este ma takeho tatka tak to je na samovrazdu lebo decka psychyka nie je tak silna ako dospeleho jedinca a vacsinou nema nikoho kto by ho podrzal.... je na to uplne sam a bud to dokaze alebo nie.... jedna vec je vsak ista.....
NEZMENI SA
Tak si uvedom ze si pablb, strel si facku a prestan sa podielat na ludskom trapeni.
@Hluzar neboj bude vyrastat v normalnom prostredi tak z neho nebude GAY ! kurva ja nepoznam NIKOHO GAYA dpc !!!! tu an vychode nemaju ludia cas na picoviny vies ? kazdy tu je na zeny dpc !!! gaya z neho moze srpavit len svet a spolocnost ons a taky nemoze narodit
@Dconan No neviem par som ich tam videl... dokonca som mal pocit ze su tam este otvorenejsi a tolerantnejsi ako na zapade ked som tam bol..... ale mysli si co chces mne je to jedno zi si v omyle.... ale to ci tvoj syn bude gay alebo hetero pripadne ci bude tvoja dcera hetero alebo lesba od tvojej vychovy bohuzial prd zalezi.....
A osud ma tendenciu dopriat nam to co nechceme velmi casto takze vaz slova
@Dconan a ze sa ti nikto (preco asi) zatial nezveril ze je gay neznamena ze ziadneho nepoznas... prave naopak je vysoka pravdepodobnost ze nejakeho poznas len o tom nevies a za zivot ich spoznas este dost ci uz utajenych alebo otvorenych... zmier sa s tym
@Hluzar by som asi poznal gaya dpc oni maju tak pitomo vysoky hlas a sa spravaju jak chuje ! su precitliveni a neviem co vsetko, ska to NESU CHLAPIIIIIIIIIII !!!! TO SU ZENY S FTAKOM !!!!!!!!!
@Katalyzator ...aspon precitaj po sebe ked uz nieco napises, a ak chces nana reagovat tak reaguj skutocne na to co som napisal...inak nemam dovod odpisat
Ty si skvelý diskutér. Ty máš tak skvelé názory, že keby som sa mal v tejto biednej minúte rozhodnúť o tom, či chcem byť gay alebo chcem byť tebou, kričím z plného hrdla, že chcem byť gay. Gayovia sú iní, inakosť ma fascinuje, aj ty si iný, ale keď ty si iný inak, ty si taký malý chudáčik. Sa mi ohromne páči tvoja predstava o gayoch. Externe som pracoval v prostredí, kde bolo fakt veľa homosexuálov a buď si istý, že by si na to, že niektorých z nich sú homosexuálne orientovaní, neprišiel ani pri tvrdej stolici, pretože sú mužnejší (vizuálne), ako tvoja maličkosť
@Radiophonic ale sakra s tebou mne to je jedno ze pracujes s gaymi abo pre gayov ...
NENAVIDIM BUZIKOV a podla mna su to omyli prirody a hovorte si co chcete je to sakra moj nazor a ja ho nezmenim ani ked vsetci konvertujete ku BUZNAM !
@Dconan a co je na tom take zle byt citlivy ? Nechapem vadia ti akoze citlivi ludia ? Potrebujes si svoju muznost dokazovat agresivitou, nadavkami a hustymi recami ?
Mozno, keby sme taki boli vsetci chlapi neprelialo by ludstvo tolko krvy.... podla mna ti absolutne nemaju dovod prekazat citlivi ludia.... robia totizto svet lepsim.....
Hlas ? Kazdy ma taky hlas s akym sa narodi..... je debilina riesit nieci hlas.
Zvysok nekomentujem ved ty ani nevies co od dobroty uz napisat....
Ak sa niekto chova ako magor, tak sa chova ako magor.... vela ludi si mysli, ze sa okolo nich toci zemegula, nie je to sympaticke ani mne, viac menej od sexuality to vobec nezalezi....
@Dconan na vychode je tolko gayou a bi, ze bi si odpadol kebi si to vedel. a podalsie, vetsina ludiii si to v presove nepriznava otvorene ze je gay alebo bi. v tej @178 su take nezmysly napisanee, ze az
@ribo@tenario len v pripadeak nemaju v okoli dostatok partnerov, sak pes ti uz jebal do nohy nie? ...ale daj psovi fenku a psa ked si chce zasantit som zvedavy ktori ti skoci na toho psa
@frxxx Psy su nadrzane to je nieco ine. Ale homosexualita sa pozorovala u druhov ako plameniaky, papagaje, simpanzy atd... Cize zvierata co ziju v nemalych populaciach, takze vyber partnerov maju velky a predsa sa prejavila ina orientacia.
@dconan si vymletii primitiv. na vychode je tolko ze bi ta porazilo. ale vymletii clovek ako ty to ani len netusii. laskavo nevrav "vychod" lebo aj ja som teraz na vychode. ale tvoj tupii vyraz v sichte hovorii za vsetko-zaostalost,primitivnost.
@Nikeboy buznovske buzny ked sa boja vyjadrit svoju orientaciu, to je take gayovsky teple ... sa boja jak ZENY
@Schizofrenik a co ze sa fotim pred zrkadlom ? zavidis mi buzno ? pici koktskej to je cerveny mobil ale ty si slepy, pici som nemal do toho fora prispievat bo sa tu len rozculujem s kokotmi jak si ty , PICI!
Vidim, ze vacsina berie homosexualitu tymto padom za uplne normalny jav!Tak ked je to tak teda,preco potom vsetci nie sme homo???Uvidime ako sa nam znizi pocet obyvatelov. Vsak splodit dieta a porodit vie aj muz od muza ci zena od zeny,pohoda ked je to tak normalne a nie proti prirode!To je dokaz,ze to JE PROTI PRIRODE!Keby to nebolo proti prirode,tak priroda zariadi to,ze zena moze opldnit zenu a muz moze tiez porodit.Pokym to tak nie je,tak sorry,ale ste proti prirode.A fakt,ze sa to vyskytuje aj u zvierat je anomalia a nie normal tak ako u ludi a priroda to zariadila inak,nie takto.Tak sa nad tym kazdy nech zamysli a potom povie hovadinu!!!
Áno je proti prírode, pretože prírodou je daný muž a žena, pre vznik nového života...
Ale takisto možem povedať, že aj sex len pre potešenie je proti prírode, pretože sex máme na to, aby sme plodili a nie na rozkoš Ide len o to, komu čo vadí a komu čo nie
kazdeho pritahuje nejaky vyzor niekoho chalani, niekoho baby. A kazdy je nejake pohlavie niekto chlap a niekto baba a ked sa tomu istemu paci to iste, neodsudzujem to, ked je to laska, nie je na tom nic zle.. podla mna
Nečítala som predchádzajúce príspevky, takže možno tu niekto spomínal niečo podobné...
Niekde som čítala, že homosexualita sa vyskytuje aj u zvierat. Takže to asi nebude proti prírode.
Tiež tam písali, že prirodzená je len mužská homosexualita. Lebo do určitého mesiaca tehotenstva sme všetci dievčatá, potom môže, ale nemusí dôjsť k prísunu hormónov (teda zmene na chlapca). A tu môže dôjsť k poruche v prísune hormónov, potom vzikne buď homosexuál alebo transexuál.
A teda, ak je žena lezba, tak je to len v jej hlave... Ale muži sa s tým narodia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
219 komentov
Zoológia je konzervatívna veda a jej predstaviteľom sa v uplynulých desaťročiach podarilo presvedčiť svet o tom, že sex v kráľovstve zvierat je čisto inštinktívny, z hľadiska evolúcie úplne nutný a nemá čokoľvek spoločné s čírym pôžitkom. Za situácie, kedy voľným okom nevieme u veľa druhov rozoznať samca od samice, tieto teórie platiť mohli, ale v posledných rokoch sa predsa len objavujú informácie, ktoré menia naše zabehnuté predstavy o sexe, sexualite a koniec koncov aj o evolúcii.
K najzaujímavejším patrí zistenie, že existujú zvieratá nielen heterosexuálne, ale i homosexuálne a bisexuálne. Tento fakt je nesmierne dôležitý, pretože nás konzervatívne a náboženské kruhy neúprosne utvrdzovali v tom, že ľudská homosexualita a bisexualita je neprirodzená a abnormálna, lebo sa nikde inde v prírode neobjavuje. Je to veľká lož, ale niektorí sa ju ďalej snažia udržať pri živote.
Iste sa zhodneme, že tá vlastnosť, ktorú keby bývali mali všetci členovia spoločnosti a spoločnosť by potom bývala bola nejakým spôsobom poškodená (napr. výrazný pokles počtu členov (smerovanie k záhube), je vlastnosť zlá.
Ak by boli všetci homosexuáli, nerodilo by sa nové potomstvo (alebo vo výrazne menšom počte), staršia časť populácie by bola už v spánku večnom a nová časť populácie by neprichádzala, počet členov by klesal - neodvratná záhuba civilizácie.
Čiže z tohto pohľadu je homosexualita jednoznačne proti základným ideám prírody.
Čo spája spinálnu svalovú atrofiu s homosexualitou? Že neviete? Obe sú totiž vrodené degenerácie. Akurát, že homosexualita bola záhadným až mystickým spôsobom vyňatá zo zoznamu chorôb a bola klasifikovaná ako „normálna“. Viete si predstaviť, že by iné degenerácie boli klasifikované ako normálne? Ja teda nie. Pomaly ale iste sa však stávame svedkami toho ako nad zdravým rozumom víťazí fanatický liberalizmus a zrejme nepotrvá dlho a okrem buzíkov budeme ospevovať aj pedofilov, zoofilov a iných úchylákov všeho druhu. Veď predsa tolerancia pre každého! No nie?
Čo je vlastne na homosexualite normálne? Aj keď silno, ale silno rozmýšľam nič mi nenapadá. Snáď iba toľko čo hlásia tí fanatici z Inakosti – vraj ľudské práve a sloboda…. Nuž človek má naozaj ľudské práva a slobodu. Ibaže akosi títo mudrci nejako nechcú pochopiť, že človek má aj isté povinnosti a sloboda nie je absolútna. Existujú isté hranice, ktoré by sa nemali prekročiť. Výchova detí je napríklad jedna z vecí, kde by uplatňovaním vlastných práv upierali práva inému – dieťaťu a to na zdravý vývoj v plnohodnotnej rodine. Ako inak argumentujú tým, že sexualita je vrodená a nedá sa zmeniť výchovou…. ibaže tento argument má zásadné trhliny a nielen tento. Celé ich ťaženie argumentov sa zakladá na nepodložených faktoch ak nie rovno na lžiach. Preto uvádzam zopár ich „nepriestrelných“ argumentov.
1.) „Homosexualita je vrodená“ – Gén Xq28 spôsobuje sexuálnu orientáciu. Určite však nikomu z neba nespadla. Ak však heterosexuálny pár splodí homosexuálneho potomka, dochádza k zmene alebo poškodeniu genetickej informácie rodičov , tak ako u zdravých rodičov dochádza k poškodeniu génov nervového systému, čo spôsobuje svalovú atrofiu u potomka. Čím sa vlastne dostávam k jadru problému, že poškodená genetická informácia je iba degeneráciou a nie regulérnou sexualitou.
2.) „Homosexualita je normálna“ – Normálnou je však iba pre tiež morálne a myšlienkovo upadlých ľudí. Akákoľvek iná orientácia ako heterosexualita je v prírode neprirodzená a teda aj nenormálna. V prírode totiž ešte stále platí, že rozmnožovať sa môžu iba samec a samica. Sexualita je len nástroj, aby živočíšne druhy nevymreli. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) prestala považovať homosexualitu za poruchu, nie však pre medicínske hľadisko ale pod nátlakom homosexuálnych aktivistov, ktorí vtrhli na zjazd APA (Asociácia amerických psychiatrov) a začali po lekároch vykrikovať, že sú fašisti a rasisti. Toť tolerancia
3.) „Sexualita človeka sa nedá meniť výchovou a preto by mohli homosexuáli vychovávať deti“ – Je to klasický mýtus. Výchovou sa stále dajú vylepšovať alebo potláčať vlastnosti človeka. Zároveň ale nikto nevykonal výskum vplyvu výchovy inej sexuality na vývoj dieťaťa. To znamená, že ak sa niektoré krajiny takéto niečo odhodlajú odsúhlasiť, tak sa im pravdepodobne tento experiment na nič netušiacich deťoch môže veľmi škaredo vypomstiť. Podľa najnovších výskumov pri utváraní sexuality zohrávajú rolu hlavne aj psychosociálne faktory (rozumej výchova, mentalita..) !
4.) „Homosexualita sa nedá liečiť“ – Homosexualita je psychologicky ovplyvniteľná: rôzne metaanalytické štúdie o efektívnosti psychoterapie ukazujú úspešnosť až 52%. V máji 2001 na kongrese Americkej psychiatrickej asociácie to oznámil prominentný psychiater Robert Spitzer na základe novej štúdie.
5.) „Homosexualita bola tolerovaná aj v antike“ – Áno to bola. Rovnako tak aj pedofília či dendrofília. O vladároch, ktorým sa páčili až príliš mladí chlapci a dievčatá ani nemusím písať.
6.) „Homosexualita sa nachádza aj v prírode“ – V prírode sa nachádza tzv. vynútená homosexualita a to vtedy, keď nie je dostupné opačné pohlavie. Tento fenomén sa nachádza napr. aj vo väzniciach. No ten kto tvrdí, že delfíny, či čierne labute sú „teplé“ od narodenia klame. Neviem si totiž predstaviť ako u sexuológa na vyšetrení v ambulancii sedí delfín.
7.) „Homosexualita je neškodná a netreba ju považovať za hrozbu“ – pri priaznivej spoločenskej mentalite môže podľa všetkého dôjsť dokonca k jej rozšíreniu a môže mať negatívne sociálne dôsledky predovšetkým vplyv na zníženie hodnoty tradičnej rodiny orientovanej na výchovu detí. Osobitné nebezpečenstvo môže nastať pri ovplyvňovaní psychiky dieťaťa a to aj propagáciou homosexuality.
Homosexualita je v dnešných časoch „in“ dokonca ju propagujú aj v televízii, filmami reláciami a podobne. A tak rez možno príde ten čas keď za vami príde vaši milé dieťa a jemne vám zašepká do uška: Mami, Oci… som homosexuál! Vy by ste zrejme neboli nadšení a zrejme ani tí najtolerantnejší ľudia. Veď by ste predsa prišli o možnosť vidieť svoje dieťa na svadbe, pri narodení vnúčika … Naozaj toto by ste chceli? Chceli by ste, aby z vášho dieťaťa bol homosexuál? Možno ma práve teraz považujete za homofóba, fašistu, rasistu a netolerantného chuja. No kto by si želal mať takto „normálne“ deti? Ja určite nie. Som za zdravý rozum, normálnu sexuálnu orientáciu, nie žiadnu úchylku. Možno sa niekomu páči ako sa dve ženy oblizujú či dvaja gayovia… , pre mňa je to však hnus, z ktorého mi je na vracanie. Kategoricky odmietam akékoľvek registrované partnerstvá či adopcie. Bohužiaľ s tým, že je niekto iný a nemôže mať deti sa nemám zmierovať ja, ale ten čo sa ho to týka. Príroda to tak zariadila. Zvykajte si.
Róbert Ďurovič
za rok. Priemerný heterosexuál má za život 8 partnerov.
„Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men“
78% homosexuálov je nakazených pohlavnou chorobou.
Rueda, E. „The Homosexual Network“
74% mužských homosexuálov povedalo, že malo v priebehu
svojho života viac ako 100 partnerov, 41% malo viac
ako 500 partnerov a 28% viac ako 1000 partnerov.
A.P. Bellema a M.S. Weinberg „Homosexualities“
25‐33% homosexuálov a lesieb sú alkoholici.
Kus, R. „Alcoholics Anonymous and Gay America“
37% homosexuálov praktikuje sadomasochizmus,
čo má za následok mnoho nezavinených úmrtí.
Fields, Dr. E. „Is Homosexual Activity Normal?“
17% homosexuálov pojedá alebo sa potiera výkalmi svojich
partnerov.
Cameron et. Al. „ISIS National Random Sexuality Survey“
Priemerný vek, keď homosexuáli umierajú je 42 r.
(len 9% zostáva nažive po dosiahnutí 65. r. ). Rovnaká štúdia
„AIDS na Slovensku šíria hlavne homosexuáli.“
Pán Tomášik z Úradu epidemológie (17. 2. 2004, 21:55, STV
1 Udalosti, komentáre).
John Martaugh, hlavný policajný sudca Trestného súdu
New York prehlásil: „Homosexuáli sa vo veľkých mestách
podieľajú na polovici všetkých vrážd.“
Kaifetz, J. „Homosexual Rights Are Concern for Some“
Homosexuáli sa v USA dopúšťajú viac než 33% všetkých
ohlásených zneužití detí.
Psychological Reports 1986
- v bode jedna tvrdíš, že "homosexualita je vrodená", že to nie je sexualita, ale vlastne genetická porucha
- v bode tri naopak tvrdíš, že ak dvaja homosexuálni rodičia vychovávajú dieťa, hrozí, že sa zdegeneruje na homosexuála.
a to sú dve oproti sebe idúce veci - homosexualita NEMÔŽE byť "genetická porucha/choroba" a zároveň vec, ktorá sa dá získať výchovou "od homosexuálnych rodičov".
Alebo mi chceš povedať, že to je možné? Sám sebe odporuješ.
Lebo ak by platilo to čo hovoríš, tak by logicky muselo platiť "hluchonemosť je genetická porucha" a zároveň vec, ktorá sa dá získať výchovou "od hluchonemého rodiča" - čo je blbosť. ak sa narodí zdravé dieťa, tak sa nestane hluchonemým len preto, že rodičia sú hluchonemí. Buď sa tak narodilo, alebo sa nenarodilo. (Áno, môže ohluchnúť pri dopravnej nehode alebo výbuchu plynového sporáka, ale to NIE JE ohluchnutie výchovou).
Ja ti nevyvraciam to čo píšeš, ale sám sebe si odporuješ v tých dvoch tvrdeniach. Resp. nie ty, ale Róbert Ďurovič, od ktorého si to skopíroval. Neviem kto to je, tipujem, že nejaký vedec alebo kňaz?
Kapem z niektorých.
1.) v prvom rade si protirečíš už len v tom že v jednom bode pripúšťaš že za sexualitu je zodpovedný gén a v ďaľšom odmietaš adopciu dieťata homosexuálmi pretože je vraj pri tvorbe sexuality veľmi dôležitá výchova.
2.) to s tou degeneráciou...čiže každá zmena génov u potomka je degenerácia? keď sa dvom priemerne inteligentným ľuďom narodí geniálne dieťa...to je tiež degenerácia? veď predsa jeho gény sú iné.
3.)No ten kto tvrdí, že delfíny, či čierne labute sú „teplé“ od narodenia klame. Neviem si totiž predstaviť ako u sexuológa na vyšetrení v ambulancii sedí delfín... áno, to si neviem predstaviť ani ja. tak ako môžeš s istotou tvrdiť opak?
a celkovo...ten článok je písaný neobjektívnym chujom ktorý nemá ani vedomosti na to aby svoje slová obhájil
Homosexualita nadobúda význam tak maximálne z osobného uspokojenia. Jej spoločenská realizácia môže postihnutému sprostredkovať skvalitnenie života, no pre spoločnosť samotnú nepredstavuje žiadnu budúcnosť.
Takže myslím, že to tak trochu proti prírode bude...
Ak sa heterosexuálny rodičia normálne starajú o svoje dieťa a ono napriek tomu raz príde domov s pocitom že sa mu páči kamarát a pritom on sám je chlapec,tak to sú len gény.Niekto to buď v sebe má alebo nemá.Nemôže za to okolie,ani výchova,ani nič podobné...
Prajem všetkým homofobikom dobrú noc a nech žijú zákony prírody!
Zamýšľam sa nad tým asi takto:
Či je homosexualita prirodzenou súčasťou prírody, podľa mňa hovoria čísla dosť presvedčivo: okolo 2 percent ľudskej populácie (ženskej aj mužskej) je homosexuálna.
Sme súčasťou prírody. Nevidím žiadnu logiku v tom, aký prínos pre prírodu má partnerský vzťah dvoch homosexuálov.
Ak uznáme, že láska je len chémia, ktorej úlohou je zachovanie rodu, tak potom nie je prirodzené, ak pociťujeme lásku k rovnakému pohlaviu. Ak príjmeme názor, že aj my sme zvieratá, tak potom je homosexualita neprirodzená z toho dôvodu, že dva samce alebo dve samičky nemôžu splodiť potomka.
Na druhej strane, sme súčasťou prírody, a všetko v prírode je prirodzené, bez ohľadu na to, či to ako ľudia akceptujeme alebo nie: Zabíjanie (ktoré ľudská spoločnosť odsudzuje), incest (ktorý ľudská spoločnosť odsudzuje), kanibalizmus (ktorý ľudská spoločnosť odsudzuje), a rovnako homosexualita (ktorú sa ľudská spoločnosť snaží akceptovať)
Človek by mohol povedať, že si protirečím, ale ako si môže protirečiť človek bez názoru?
A chcel by som vidiet tu homosexualitu medzi zvieratami. Fakt, ze submisivny pes olizuje cikulu dominantnemu psovi, z nich este nerobi homosexualov.
a prave si genetiku nazval iba rozmarom a vymyslom..a sak čo, ked sa narodi niekto postihnuty, sak aj to je jeho rozmar, nie?
ach, ani som si neprecitala radsej celu diskusiu lebo si to dokazem predstavit
ja iba zelam vsetkym ktori si myslia, ze je to chore a podobne, aby sa im narodili homosexualne orientovane deti... TAK! utlcte ich, sak je to proti prirode a su vlastne strasne neprinosne...
kokoti!
Ked uz porovnavate atrofiu s homosexualitou. Upieranie prav homosexualom je ako upieranie chorym prava na liecbu. obidva pripady totiz akurat znemoznuju jedincom viest plnohodnotny zivot.
Okrem toho mam pocit, ze tato tema velmi silne hranici z rasizmom. Citovanie pochybnych extremistickych zdrojov ako je stranka pospolitosti nema co hladat na portali pre mladistvych snad by sa nad tymto mohol nejaky @admin zamysliet.
Vy sa ohanate len chemiou a sebazachovou. Pritom laska je cit cnostny a krasny a laska dvoch muzov alebo dvoch zien nie je o nic menejcennejsia, ako kohokolvek ineho. Ktory idiot moze tvrdit, ze city sluzia len na mznozenie ? Ze jeden clovek je na tomto svete pre druheho to nic akoze neznamena ?
My nie sme zvierata, sme ludia. Ludia sa preca rozhodli hodit na prirodu bobek a zit podla vlastnych zakonov nie ? Tak nechapem preco sa tu ohanate s prirodou. A NIE JE TO ZIADNE ANI LEN POTENCIONALNE nebezpecenstvo pre vami tak horlivo uctievanu spolocnost.....
A nieco vam poviem kazdy z vas ma spolocnot aj tak u <> a stara sa len sam o seba.
Ale mala chybicka krasy dokonaleho rodinneho systemu.... kolko ludi tak skutocne zije ? Velmi malo
Decaky su preplnene a polepsovne tiez. Mozno ze rodina 2ja oteckova / 2 mamicky nie je ideal ale je to stale lepsie ako byt na ktoromkolvek inom mieste z ktorych na vacsine dieta ani nedostane sancu !
Jedine co sa tam nauci je drogovat a ked odtial vide zapletie sa do kriminalu kedze je to nasou uzasnou spolocnostou pre cloveka ktoremu rodicia neposkytli vzdelanie, byvanie a ZIVOT vela krat jediny zdroj obzivy.
Ale neee pre decko by bolo najhorsie, keby mal milujich rodicov rovnakeho pohlavia PANEBOZE LEN TO NIE !
Ale ze keby sme mali sancu vziat si tie ubohe a zivotom osrane deti do opatery a behalo by potom po svete menej ludi ktorych vy pohodickari nazyvate grazlami to nikoho netrapi zE ?
10% našej populacie je čisto heterosexuálnej
10% je čisto homosexualnej
a až 80% je bisexualnej orientacie no viac ako polovica inklinuje k opačným pohlaviam
táto štúdia bola dokumentovaná a vytvorená vedcami
a aj zvierata vykazuju homosexualitu
(proti chalanskej dufam ano, proti dievcenskej dufam nie. Ale inac som nezaujaty
ludia vytvorili homosexualitu?
Hej, ty si mi dobrý humorista ...
Takže do spoločnosti najviac prispievajú rodiny, ktorí majú 10 a viac detí, no gay, nech už robí čokoľvek, vždy spoločnosti berie a nič nedáva ...
(Keď nič nedáva, tak asi ide len o potomkov, ktorých neprinesie ... Ale ako potom spotrebúva? ... Čo prosím ťa gay robí s tými deťmi, požiera ich?)
Môže vôbec zviera pociťovať lásku? Silno pochybujem...
To, že ich "nebolo" práve preto, že by ich hnali, to ťa asi nenapadlo, však? ... Logika ...
Ja žasnem, odkiaľ sa berú takéto komplexne uvážené a podložené názory ...
A už sa tu o podobnom písalo, napríklad pre niektoré zvieratá je v istej situácii prirodzené zožrať vlastných potomkov, takže, aby som ti týmto ušetril robotu, tak za teba poprosím všetkých policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa pričinili o to, že niektorí rodičia, ktorí spáchali podobnú vec sú vo väzený, aby sa spamätali, lebo také niečo je predsa prirodzené ...
Obávam sa, že to, koľko sa kedy a kde vyskytovalo homosexuálov nikdy nikto nezistí, vzhľadom na to, že ľudia sa v niektorých dobách jednoducho báli dať to najavo, občas sa homosexuál vykľul zo ženatého muža a podobne ...
Inak, mimochodom, podľa mňa sa nezistí ani koľko ich je dnes a ja osobne beriem všetky tie dôveryhodné štatistiky s veľmi veľkým nadhľadom ...
Ja som sa síce strápnil, ale to preto, lebo som napísal "vo väzený" ... Ehm ...
No ale k veci ... Ak je názor somarina, tak sa k nemu kľudne postavím takýmto spôsobom, nevidím dôvod, aby som niečo podobné rešpektoval
Ak sa ti zdá, že som tvoj názor napadol neopodstatnene, nech sa páči, môžeš mi samozrejme protirečiť ...
No po prvé, moja @99 bola reakciou na @69 , čo zďaleka nebola jedna veta, hej, napísal som to trocha neprehľadne ...
Po druhé, nemám problém sa na hlúpom názore zasmiať ...
Môžeš sa teda, namiesto uvedenia argumentov, tváriť, že pravda je na tvojej strane, lebo tvoj prejav pôsobí nezainteresovanejšie, niečo podobné sa v podstate aj dalo čakať ...
Po tretie, neviem, čo ty máš s tým, či mi niekto poriadne natiahol
--Čo sa týka gayov, áno, žiadneho takého, o ktorom by som vedel, že je gay som nestretol ...
Môžeš uviesť, aký to má vplyv na túto diskusiu ... Či si ich napríklad už postretával všetkých a zistil, že sú zhubou sveta, alebo ktovie čo ...
A hlavne, mne sa zdá, že tolerovať odlišnosť, ktorá nespôsobuje žiadnu ujmu (čo sa týka prenášania HIV, tak myslím, že to zostáva iba v ich vlastných kruhoch) je vecou, na ktorej záleží, čo už, keď ty si myslíš opak ...
Po druhé, čo je na vete "no zato nemožno poprieť, že ich počet stúpol v posledných rokoch " ja beriem počet tých čo to priznajú, pričom ty si povedal, že sa predtým báli, čím len potvrdzuješ moju vetu (elementárna logika). Už som ti povedal, že mi je u riti čo si myslíš o mojej a tvojej pravde, už len kvôli tomu že pravda neexistuje, iba objektivita, ktorú nikto z nás nemôže dosiahnuť.
Po tretie, má to s tým to, že poznal som ľudí ako ty, robili si z každého žarty, stále len mleli to svoje až raz mleli nesprávnemu a ten mu natiahol. Ty si svojho pravého ešte asi nestretol.
"Či si ich napríklad už postretával všetkých a zistil, že sú zhubou sveta, alebo ktovie čo" nie, nikto nikde negeneralizuje (treba si príspevky 2x prečítať a pochopiť a až potom prekrúcať pravdu)
To, že ťa @69 nezaujíma je síce super, ale je to tvoj príspevok, na ktorý som reagoval a veruže v ňom nebola jedna veta, na ktorú som vraj ja mal odpísať nejakú ódu ...
To, že ty berieš počet tých, ktorí sa priznajú je ďalšia super vec, lebo homosexualita je sexuálna orientácia a tú moc neovplyvní to, či sa človek prizná, alebo nie, teda to neovplyvní ani počet homosexuálov ...
S tým, že stúpol počet ľudí hlásiacich sa k homosexualite súhlasím
Ja si myslím, že je možné hľadať opodstatnený názor a aj preto diskutujem
(a to, či ťa to zaujíma ma moc nezaujíma - Aha, aj ja to viem )
Ak si ty myslíš opak, tak vôbec neviem, načo sem niečo píšeš ...
Myslel som si, že to bude niečo podobné, s takýmto hlbokým súvisom s témou ...
Ja ani nevravím, že niekto generalizuje ... Hento bol zmyslený príklad, ktorý bol súčasťou otázky (aký vplyv má to, či sa s gaymi stretávam, alebo nie na túto diskisiu?) a teda nemá ako byť prekrútením pravdy ... Ale radšej by si mohol odpovedať na tú samotnú otázku ...
môj príspevok: "no zato nemožno poprieť, že ich počet stúpol v posledných rokoch "
tvoja reakcia: "Ja žasnem, odkiaľ sa berú takéto komplexne uvážené a podložené názory (smajlík) ...A už sa tu o podobnom písalo, napríklad pre niektoré zvieratá je v istej situácii prirodzené zožrať vlastných potomkov, takže, aby som ti týmto ušetril robotu, tak za teba poprosím všetkých policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa pričinili o to, že niektorí rodičia, ktorí spáchali podobnú vec sú vo väzený, aby sa spamätali, lebo také niečo je predsa prirodzené ... (smajlík)(smajlík)(smajlík)"
moja reakcia: "štatistika priateľu a ja som neútočil, ale iba konštatoval môj názor. Tým, že ho nerešpektuješ a útočíš naňho sa iba strápňuješ. Nechaj to tak radšej." (požiadal som ťa o rozumné nechanie zbytočnej otázky tak, keďže som aj vyššie vysvetlil že proti prírode nie je - to si si akosi zabudol prečítať)
tvoja reakcia: "Ja som sa síce strápnil, ale to preto, lebo som napísal "vo väzený" ... Ehm ...No ale k veci ... (smajlík) Ak je názor somarina, tak sa k nemu kľudne postavím takýmto spôsobom, nevidím dôvod, aby som niečo podobné rešpektoval (smajlík)Ak sa ti zdá, že som tvoj názor napadol neopodstatnene, nech sa páči, môžeš mi samozrejme protirečiť ... "
toľko k óde, a nevykrúcaj sa, je to tak a hotovo, ale keď sa chceš hádať, tak sa hádaj, hľa, dôkaz, že klameš a zavádzaš
Chlapče zlatý, azda mi chceš povedať, že Róm, ktorý sa pri sčítaní ľudu napíše Slovákom bude pri štatistike za Róma? Ja som v mojich príspevkoch hovoril o štatistike a mojom vlastnom názore, pričom sa do nich navážaš, opäť len dôkaz že klameš a zavádzaš
To, že si gay, nemá s diskusiou nič, a nevidím nikde napísané, že by som to napísal tak či akokoľvek inak - ďalšie klamstvo
A predtým než niečo napíšeš, aspoň neklam, nezavádzaj, menuj fakty z tejto diskusie Martinko.
No nevravel som, že je super, že ťa žiadna @69 nezaujíma? ...
Dôsledok je asi taký, že to "tvoja reakcia: ..." si teraz môžeš vymazať a môžeš si znova prečítať, že "moja @99 bola reakciou na @69 " ...
To, že som gay? ... Ach jaj ...
Napísal si: "a gay buď si alebo si žiadneho nestretol."
Moja reakcia: "Čo sa týka gayov, áno, žiadneho takého, o ktorom by som vedel, že je gay som nestretol ... Môžeš uviesť, aký to má vplyv na túto diskusiu"
(nenapísal si)
Moja reakcia: "aký vplyv má to, či sa s gaymi stretávam, alebo nie na túto diskisiu?"
Už chápeš? ... Ja sa ťa pýtam, aký má vplyv na diskusiu to, či som niekedy nejakého gaya stretol ...
Presne takto sa končí diskusia ...
Obvinením z klamstva, ktoré keď je vyvrátené, tak sa ide písať odveci ...
Dúfam, že sa aspoň náležite potrestáš, keďže si tak kategoricky proti klamstvu a ešte len pred chvíľou si klamal o tom, že som klamal ...
A mimochodom, keď nastane čas, kedy budeš schopný si priznať, že si niečo nepochopil a následne napísal blbosť, tak kľudne hovor o honení ega
Ani toto nie je odveci? ... Naozaj? ...
Ak v @111 jasne nevidíš, že som ti napísal, čo si zle pochopil a čo si z toho vyvodil, tak potom asi nevieš čítať ...
príroda je to čo nevytvorili ľudia? tak potom človek nie je príroda? alebo? veď keď človeka vytrhávaš z prírody z toho hľadiska, že definuješ, že príroda je to, čo nevytvorili ľudia, tak potom kto vytvoril ľudí?
Myslím, že nevyníma z prírody samotného človeka, ale iba jeho výtvory ...
taká klonovaná ovca je príroda?
inak túto otázku sme preberali na filozofií prírody a k ničomu sme nedospeli...iba, že je to odchýlka od ideálneho stavu...nič viac...
Podľa tejto definície to asi úplne príroda nebude, keďže vznikla "rukou človeka"
(Aj keď bola príroda pre jej vznik potrebná, tak je to koniec-koncov pri každom ľudskom produkte ...)
@Tunidlo neznam je to chore je to nahlavu !!!!
VSETCI CO SA ZASTAVATE GAYOV KU NIM PATRITE a mne to ve valstne jedno ... sak si robte co chcete drbte sa dozadku mne to je fuck ale nehovorte mi otom bo mi bude zle kua
pricom uplne najlepsia je ta posledna, pisana velkym pismom a pritom, ktovie za kolkymi homofobnymi prispevkami v tejto diskusii sa skryva latentna homosexualita..
ale ja som inak zvyknuty na to, ze som podla ludi ako ty madarsky homosexualny zid. podla ludi, ktori sa v zivote nedokazali postavit za nieco, co sa ich nedotyka.
No ale keď mi tu ešte niekto bude vyčítať, že sa smejem na ľudskej hlúposti, tak ho niekam pošlem, veď na tom sa nedá nesmiať
Keď ti je z hovorenia o tom tak zle, načo potom diskutuješ v téme o homosexualite? ...
Myslím, že ťa sem nikto menovite nepozýval ...
Sranda, no ...
veď aj bezperspektívne mutácie sú súčasťou prírody
ale aj keby boli všeci ludia na svete kováči tiež by sme zomreli od hladu a ešte k tomu od nudy :p
a tak si myslím že homosexali niesú proti prírode ked ich je určité 4% percentá. lebo keby boli všetci ludia heteráci a mali zo tri deti tak sa tu za chvílu nepomestíme a keby mali dve deti tak vymreme bo nie každý sa dožije reprodukčného veku a nie každý si nájde partnera.
takže pestrosť zabespečuje reprodukciu ,zábavu a rôznosť ludí a kto si to nemyslí nech ide do číny... tak dostaneš formulár koho si vezmeš kolko detí budeš mať kedy by si mal zomreť a čo by si mal robiť celý život
PEACE
vzdy tu boli homosexuali, len sa o tom mlcalo, lebo by ich ukamenovali,upalili alebo inak zabili-mozno by ich nazvali diablovi prisluhovaci...
rozmyslaj prosim ta
btw aj freud trvrdil, ze kazdy clovek je vo svojej podstate bi...
co na homosexualite moze byt proti prirode... nechapem preco si kazdy mysli, ze keby sa povolia svadby homosexualov, zrazu by sa brali len muzi s muzmi a zeny so zenami... ved kazdemu jak je libo predsa:- )
A nenadavaj mi ked si sam hlupy, dakujem.
to, že obhajujem homosexuálov, resp. nesúhlasím s tvojím názorom znamená, že sám som homosexuál?
podobne, ako keď sa zastávam Rómov a obhajujem ich práva znamená, že som Róm?
Ano ked tu bude sami buzik .. cigani nas o 30 rokov pobiju s čiapkami
mne to pride odporne a proti prirode
Jasné, je ti to jedno a slovo "fuj" uvádzaš v spojitosti s rómami a homosexuálmi len tak, zo srandy ...
Je super, ako si vie niekto nasrať do huby ...
A čo z tej racionality vlastne vyplýva?
Mhmm, sú to špiny, ale ešte pred chvíľou ťa to netrápilo ...
Ach jaj, toto je paráda, na tejto téme tak krásne vidieť ľudské tendencie nenávidieť ...
a pre vsetkych - kludne sa vyrovnavajte s cim chcete mna viac nemusite presviedcat o opaku ja som 100% heterak
Jasné, samozrejme, celým tvojím pôsobením v tejto téme ukazuješ, ako ti to je všetko strašne jedno
Jednak ludia tebe podobni vyvolavaju napatie. Kto ma zaryteho homofobneho tatka ten sa vacsinou sam stane homofobom (bolo to tak aj u teba ? ) No pokial je sam gay a este ma takeho tatka tak to je na samovrazdu lebo decka psychyka nie je tak silna ako dospeleho jedinca a vacsinou nema nikoho kto by ho podrzal.... je na to uplne sam a bud to dokaze alebo nie.... jedna vec je vsak ista.....
NEZMENI SA
Tak si uvedom ze si pablb, strel si facku a prestan sa podielat na ludskom trapeni.
a nad všetkými kokotmi:
A osud ma tendenciu dopriat nam to co nechceme velmi casto takze vaz slova
Ty si skvelý diskutér. Ty máš tak skvelé názory, že keby som sa mal v tejto biednej minúte rozhodnúť o tom, či chcem byť gay alebo chcem byť tebou, kričím z plného hrdla, že chcem byť gay. Gayovia sú iní, inakosť ma fascinuje, aj ty si iný, ale keď ty si iný inak, ty si taký malý chudáčik. Sa mi ohromne páči tvoja predstava o gayoch. Externe som pracoval v prostredí, kde bolo fakt veľa homosexuálov a buď si istý, že by si na to, že niektorých z nich sú homosexuálne orientovaní, neprišiel ani pri tvrdej stolici, pretože sú mužnejší (vizuálne), ako tvoja maličkosť
NENAVIDIM BUZIKOV a podla mna su to omyli prirody a hovorte si co chcete je to sakra moj nazor a ja ho nezmenim ani ked vsetci konvertujete ku BUZNAM !
A ako si prišiel k tomuto defektu? Je to dispozícia alebo presvedčenie?
Mozno, keby sme taki boli vsetci chlapi neprelialo by ludstvo tolko krvy.... podla mna ti absolutne nemaju dovod prekazat citlivi ludia.... robia totizto svet lepsim.....
Hlas ? Kazdy ma taky hlas s akym sa narodi..... je debilina riesit nieci hlas.
Zvysok nekomentujem ved ty ani nevies co od dobroty uz napisat....
Ak sa niekto chova ako magor, tak sa chova ako magor.... vela ludi si mysli, ze sa okolo nich toci zemegula, nie je to sympaticke ani mne, viac menej od sexuality to vobec nezalezi....
@Stormmast3r ked sa mi gayovia nebudud pchat docesty tak su mi ukradnuty ale ked tu budu chciet nieco rpesadit vedsie tak mi to vadi
toľko "inteligencie" pokope som už fakt dlho nevidel, si hovor čo chceš ale to čo píšeš je fakt len na smiech
a pre vysvetlenie:
Gayovia sa delia asi tak na niekoľko skupín :
Točky,herčky: to ako si ich opísal, ženské správanie, tenký hlas
Hetero típci: V živote by si na toho chalana nepovedal že je gay, možno až keby ste sa začali rozprávať o dievčatách
Potom takí ani ich nevie definovať, proste taký typ gaya ktorý tak pôsobí ale nie si si tým istý (kopec čistých heterákov tak tiež pôsobí)
@Schizofrenik a co ze sa fotim pred zrkadlom ? zavidis mi buzno ? pici koktskej to je cerveny mobil ale ty si slepy, pici som nemal do toho fora prispievat bo sa tu len rozculujem s kokotmi jak si ty , PICI!
nikto ťa nenútil čaw...
(na fotke vyzerá ružovo,trochu sebakritiky by ti neuškodilo)
V krátkosti. Neodsudzujem ich, nemyslím že je to neprirodzené (minimálne u žien ) ale páčiť sa mi to nemusí
Ale takisto možem povedať, že aj sex len pre potešenie je proti prírode, pretože sex máme na to, aby sme plodili a nie na rozkoš Ide len o to, komu čo vadí a komu čo nie
Mne osobne homosexuáli ani iní ,,áli´´ nevadia
Niekde som čítala, že homosexualita sa vyskytuje aj u zvierat. Takže to asi nebude proti prírode.
Tiež tam písali, že prirodzená je len mužská homosexualita. Lebo do určitého mesiaca tehotenstva sme všetci dievčatá, potom môže, ale nemusí dôjsť k prísunu hormónov (teda zmene na chlapca). A tu môže dôjsť k poruche v prísune hormónov, potom vzikne buď homosexuál alebo transexuál.
A teda, ak je žena lezba, tak je to len v jej hlave... Ale muži sa s tým narodia...