sak ked si si ho tak vychoval...ale nie ako labrador je sam o sebe mierumilovny pes ale ono je to o povahe a tak... ja co poznam tak vsetci su zlati a pritulni
@cipriani..to je v tom ze to nie je tvoj pes..mozno ta dobre nepozna...a mozno ho niekedy niekto udrel a on sa zlakol tvojej ruky...ale labradori su povacsine mierny a spolahlivy psy
obráť sa na kynológa. tu pomoc nenájdeš. labrador má v štandarde milú a veselú povahu, agresívne zvieratá nemožno uchovniť. to ale neznamená, že sa bude celý život po ľuďoch vyškierať. pokiaľ nepoznáš pravú príčinu, prečo je k tebe taký, môžme sa tu my ostatní len dohadovať, čo máš spraviť. len nehľadaj chybu v psovi..
ja mam tiez labradora a myslim si, ze vychoval som ho dobre. nikdy ma nekusol pokial pocitam ked sa hrajeme ale to je take kusnutie ake ma kazdy pes pri hrani^^ ako uz tu niekto spominal, akeho psa si vychovas tak takeho ho budes mat gl
každý pes je sprostý, ak má aj sprostého pána... Ale labrador to nemá v povahe, takže keď si ho tak nevychováš, nemal by útočiť a napádať.....
Lenže ja milujem aj bojové plemená.. a tiež som sa nikdy nestretla so žiadnym, čo by ma pokúsal, alebo by bol agresívny... záleží od majiteľa, ako si ho vychová...
no moja elza steka ked je niekto za branou..ale ked vojde tak len ovoniava a kruti sa ..ale su aj zurive ...ja mam napriklad pazraveho labradora..oco mu este aj droty zo zadku vytahoval
jedného mám doma a to je mazňoš rozmaznaný..za bránou vypadá zúrivo, ale inak nehrozí aby zúril...ak aj hryzie, tak len tak jemne chytí aby si ho človek všímal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no susedov je neskutočne zúrivý a najviac na malé deti
» www.facebook.com/photo.php?pid=3...
Lenže ja milujem aj bojové plemená.. a tiež som sa nikdy nestretla so žiadnym, čo by ma pokúsal, alebo by bol agresívny... záleží od majiteľa, ako si ho vychová...