Je legalne splavovat (mini)rieku?(trnavsku trnavku)
mam v plane splavit nasu trnavku na vlastnorucne vyrobenej lodke...lenze trnavka ide popod mesto a aj popod nemocnicu...je to vobec legalne?...akoze chytit ma nechytia..nemaju totizto ako ale aj tak bych to rad vedel....
ja uz amm presne premyslenu moju pltku ....a jakoze ja tam pojdem aj tak ale kricat na fizlov z rieky neni nic moc...vlastne to neni rieka....to je skor tok odpadovych vod alebo toxickeho odpadu alebo co to je..ono to je skor potok ale oficialne rieka...a neboj sa tam by pyrane moc neprezili
Je to rieka, ktora obkolesovala v minulosti celu Trnavu a jej ucelom bolo zabranit utocnikom na konoch, aby sa dostali na druhy breh. Spolu s hradbami ktore maju okienka pre lukostrelcov to bola obranna strategia tohoto mesta.
Kedysi to bol prirodny element cistoty, do stavu v akom je dnes ju dostal (dnes uz zavrety) trnavsky cukrovar.
A k teme:
Neviem ci je to zakazane.... ale nie je cela ta rieka hlboka len pol metra... mestami je ovela hlbsia, takze trocha nebezpecne to rozhodne je..... na spodku su riasy, ktore ta mozu zachytit.
A nie som si isty, ci uvazujes nad tym, kolkymi pavucinami prejde tvoj xicht v tuneloch a na kolko potkanov a inej havede tam narazis.
Inak ja som cez nu raz presiel, ked ma nahanali cigani .... ale to je vedlajsie xD
Podla mna to zakazane je no...... a keby aj nebolo, fizly s tym problem mat urcite budu ak ta uvidia.
Mna skoro pokutovali za to, ze som si lahol na lavicke na zeleznicnej stanici, ked som cakal na vlak. Vraj nemam topankami spinit lavicku , co bola picovina, kedze nohy som mal na zemi, len som sa trocha vystrel.
Trnavski policajti su proste a jednoducho amplituda demencie a primitivizmu Slovenskeho policajneho zboru a stavim sa, ze s takymto kuskom urcite mat problem budu.
ak ta plťka nie je z papiera a je to plechové koryto, tak splavuj až do čierneho mora, tam si daj nejaký drink a na čierno rýchlikom hajde domov.............filip
Nemáš tam komu ublížiť čiže by si mohol ale tá rieka ublíži tebe, by ťa to tam vcuclo a povstala by nejaká príšera z tých odtokov, ktoré tam ostali ešte z čias cukrovaru. To boli inačie smrady vtedy.
si mohol ísť na otváranie trnávky na jar...dalo sa splavovať aj loďky tam boli aj viac vody pustili aby tam bolo aspon po pás a dalo sa vobec splavovať....vyčíhaj si to na budúci rok inak neviem jak to spravíš....ponor desať centimetrov?
@hluzar jj nasi fizli su fakt kokotni....jedna baba rozbila okno (mimochodom uz predtym rozbite..iba odbila sklo co vyselo) a boli tam 2 policajne hliadky do troch minut....potom dosla este tretia....o hodinu na to kamarada zbili nackovia...bolo ich tam asi 15..bolo to hned pod mestsku kameru a nikdo neprisiel... @zajko30 jj...jebem na nich kedze po tom tuzm uz 2 roky@ridiculousnotion lebo sranda opakujuca sa furt dokolecka aj ked inimi ludmi moze byt sice v tej chvili sranda ale zabudne sa na to....ked splavim trnavku v tej chvili budem asi nadavat aj sa smiat ale nezabudnem na to asi nikdy .... @sloniiiiiiik jj bol som tam...sice iba som sa kukal ale aj tak ale oni isli iba kusek...ja scem minimalne tu cast co ide cez trnavu...a raz bych chcel kompletne celu...a o tom ponore viem....mam topremyslene ...... btw sak a preco kukat???vyrobte si lodky a pome spolu
@sloniiiiiiik nejsom si isty ci je tvor kery by tam prezl ....skor si myslim ze tam objavm davno zabudnute vyznamne osobnosti nasho trnavskeho spolku alkoholikov ...a mozno ze aj tu fetacku s tym hnusnym dredom co jazdila na tescobuse...strasne dlho som ju uz nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je to rieka, ktora obkolesovala v minulosti celu Trnavu a jej ucelom bolo zabranit utocnikom na konoch, aby sa dostali na druhy breh. Spolu s hradbami ktore maju okienka pre lukostrelcov to bola obranna strategia tohoto mesta.
Kedysi to bol prirodny element cistoty, do stavu v akom je dnes ju dostal (dnes uz zavrety) trnavsky cukrovar.
A k teme:
Neviem ci je to zakazane.... ale nie je cela ta rieka hlboka len pol metra... mestami je ovela hlbsia, takze trocha nebezpecne to rozhodne je..... na spodku su riasy, ktore ta mozu zachytit.
A nie som si isty, ci uvazujes nad tym, kolkymi pavucinami prejde tvoj xicht v tuneloch a na kolko potkanov a inej havede tam narazis.
Inak ja som cez nu raz presiel, ked ma nahanali cigani .... ale to je vedlajsie xD
Podla mna to zakazane je no...... a keby aj nebolo, fizly s tym problem mat urcite budu ak ta uvidia.
Mna skoro pokutovali za to, ze som si lahol na lavicke na zeleznicnej stanici, ked som cakal na vlak. Vraj nemam topankami spinit lavicku , co bola picovina, kedze nohy som mal na zemi, len som sa trocha vystrel.
Trnavski policajti su proste a jednoducho amplituda demencie a primitivizmu Slovenskeho policajneho zboru a stavim sa, ze s takymto kuskom urcite mat problem budu.
To môžeš rovno splavovať žumpu vedúcu popod celé mesto.