ved nevravím že úplne na prd,len mi to pripomína záber z filmu prelet nad kukučím hniezdom...ale to nie je hejt,len taký prvý dojem,žeby sa ten vzhľadový potenciál dal aj lepšie zachytiť
@riddler tak ja neviem, nechcem sa nejak umelo nastajlovano tvarit... lebo by to vyzeralo lepsie... mne sa paci prirodzenost a komu sa nepacim prirodzena tak nie no... nie kazdemu vyhoviem, viem..
@sisi092 beriem to ako kompliment dakujem anglictina priznavam ze ju neviem, nemala som hodinu anglictiny ale ked nieco v praci potrebujem tak rukami nohami sa dorozumiem... a spravanie ok, beriem ze si sem obcas idem trosku viac vyhodit z kopytka ako by sa patrilo a mozno za to ma tu kazdy nenavidi... ale kazdy sme nejaky takze dakujm
@salora skus to trosku rozvinut prosim co je to take hrozne lebo mam pocit ze staci ze je to moja malickost a pre cely zakomplexovany B je vsetko hrozne hned
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vidno ta na nej menej
@nataly005 jj zabi ma za to, ze sa momentalne sustredim len na seba
Ale už keď založíš anketu a k nej je automaticky aj fórum tak rátaj s komentármi rôzneho typu a nejež sa hneď
@riddler tak ja neviem, nechcem sa nejak umelo nastajlovano tvarit... lebo by to vyzeralo lepsie... mne sa paci prirodzenost a komu sa nepacim prirodzena tak nie no... nie kazdemu vyhoviem, viem..
ako ja neviem tu všetci hovoria že ja som nerealna, ale ty si akoze pekna baba ale tá anglictina a správanie no neviem, podla si nejaky troll ...
foto pôsobí neprirodzene, kvalita veľmi zlá...
Čím nechcem povedať, že vyblednutá je zlá.
Lepšia ako žiadna.