Najlepšie je žiť sám a nikto ma nepresvedčí o opaku. Bol som niekoľko rokov ženatý, aj som mal porozvode pár vzťahov "na hromádke". Mám z čoho porovnávať a aj keď som sám, rozhodne niesom osamelý ani nešťastný.
ale tak mať chalana, len preto, aby si niekoho mala.. to je trápne.. keď už naozaj si dosť zrelá na vážnejší vzťah, tak prečo byť bez chalana? ja sa vôbec nesťažujem, svoju samotu som si užila, keď som bola mladšia
Noo však ked sa zalúbiš, tak nebudeš chcieť byť single... vieš.. mať chalana len tak pre nič za nič..aby si ho mala.. nemá význam..lebo potom sa sním rozídeš a budeš hľadať dalšieho a tak.. to pôjde dookola
mat po svojom boku super chalana je lepsie ale zas to neznamena za kazdu cenu s niekym chodit...to je uz potom lepsie byt single ako chodit s nejakym chujom kt ta len obera o energiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Byť samotárom je pre mňa výsada...
ale k veci.. idem skontrolovat vek..
myslel som si..
Radsej bud singl je to v tvojom dobre..
Ide o to, ze otazka mat chalana?(babu) byt singl? atd.. su najzbytocnejsie otazky..
Ak sa zalubis, tieto riesit nebudes!!! a kym sa nezalubis, patria medzi najzbytocnejsie, lebo nic neriesia..