No s umeleckým nadaním by som ja jednoznačne šiel na policajnú, a ak nemám umelecké vlohy, tak najlepšie sa uplatníš medzi hercami a spevákmi, to vie aj malé decko.
Tak cely policajný zbor je o jednej veľkej tlačenke takže pokial nemáš kontakty tak je pravdepodobne že sa k policajtom nikdy ani nedostaneš.. a keď jo no .. tak priprav sa na to že ten systém je o tom to sa komu viac strka do zadku tak ak chceš byt panáčik, určite chod policajtom !
To čo ťa baví, to je jasné..
Ani jedna ti 100% nezaručí dobrú prácu a dobrý plat...
Ja osobne by som išla na VŠMU, lebo to má svoje čaro - ale na to si musíš byť istá, že máš talent, a že si veľmi dobrá...
@superpinkhero Ale zase na druhej strane takto je to takmer všade, o tom že musíš len poslúchať, byť ticho a byť len takou bábkou, vo firme ťa buzeruje šéf a tak dalej, nevieš či náhodou nepríde prepúšťanie a dôchodok tiež nič moc, a možno sa bude ten odchod ešte predlžovať,že sa ho človek ani nedožije. U polície máš aspoň skorší dôchodok, a aj lepší ako v iných profesiách, a istotu práce.
@riddler áno, je pravda máš tam istotu a to si myslím že je asi jediný dôvod prečo ľudia sa hlásia stále k polícii.. ale napr. v firmách máš možnosť karierneho rastu, vypracovať sa a mať plat podstatne vyšší ako na začiatku pokial si šikovný a vieš kdežto u polície pokiaľ nemáš známosti tak zhniješ ako pochôdzkar, za najnižší plat do konca života
@superpinkhero No hej, pre tých čo chcú smerovať niekam vyššie a nemajú na polícii kontakty,tak je lepšia nejaká firma, to skôr pre ludí, ktorých žiaden kariérny postup nečaká,že chcú len mať prácu a udržať si ju je lepšia polícia, lebo je lepšie byť obyčajný policajt než obyčajný robotník.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ani jedna ti 100% nezaručí dobrú prácu a dobrý plat...
Ja osobne by som išla na VŠMU, lebo to má svoje čaro - ale na to si musíš byť istá, že máš talent, a že si veľmi dobrá...