ja kupujem cez net vyhradne, je tam nižsia cena väčsinou, dobre si to pozriem vždy ... zaruku maš zo zakona na 2 roky ale nikdy som ju nevyužil lebo som problem nemal, dokonca ani po tych 2 rokoch
ani sa nerozumiem, ja som pred rokom kúpila takmer nový ešte v záruke Lenovo P70 od kolegyne za 65 eur, lebo menila operátora a tam jej ponúkli nový a funguje a má top baterku čiže za mňa aj v tomto second hand to istí, inak asi kamenný kvôli oprave
Ako chceš.Ja som kúpil cez internet európsku distribúciu a kúpil som ho za jednu z najlepších cien na trhu.V kamennej predajni máš výhodu,že ho máš hneď,ale sú tam hrozné ceny.Mobil napr.v nay stojí 900€ a na internete 500€ tak asi väčšina ho vezme z netu.
Zvyknem to robiť tak, že prekutrám elektrá, kde majú vyložené telefóny, oskúšam si, čo to dokáže, prípadne sa opýtam, poradím a mne je ťažko niečo predať, lebo vidím rozdiely v cenách takže eh. A dosť často radšej kupujem z netu, lebo je to lacnejšia možnosť, ale musím si tým byť istý. Raz som kúpil drahší, z predajne lebo som chcel mať istotu, a tiež som dvakrát kúpil z bazošu - čiže second hand, ale to som vedel, že ten konkrétny model je celkom odolný, tak som sa nebál, že to je používané.
@mariquittka a jako cez net nemas narok na opravu ci jako?
@dee99 a ked je ta pobocka v inom meste? to neni moc velka vyhoda sa niekam trepat. pri samsungu im staci napr len zavolat a poslu kuriera ktory pride za mnou hocikam a potom mi to hocikam aj prinesie nemusim nic balit, nic posielat, nikam chodit
@kosmiklove tak ale pri znacke ako je samsung si za tieto ich sluzby zaplatis uz pri kupe ich predrazenych mobilov.. ludia co používajú 200eurove fony su radi ked pridu na predajňu a pocas vybavenia reklamacie im hned daju nejaky nahradny fon
@dee99 to v ktorej predajni davaju nahradny telefon? neviem o tom ze by toto robil niekto okrem operatora a alebo samsungu ktory to robi iba pri vybranych drahych telefonoch
Kludne aj cez internet aj kurierom, ale eshop musi mat aj moznost vyzdvyhnutia na predajni, ktora ma pobocky vo viacerych mestach a mozes reklamovat ked treba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@dee99 a ked je ta pobocka v inom meste? to neni moc velka vyhoda sa niekam trepat. pri samsungu im staci napr len zavolat a poslu kuriera ktory pride za mnou hocikam a potom mi to hocikam aj prinesie nemusim nic balit, nic posielat, nikam chodit