Je lepsie mat krdel vran, alebo ostat sediet sam ?
Ahojte, prednedavnom som spozorovala, ze sa zo mna stava coraz vasci samotar. S kedysi niekdajsimi najlepsimi kamaratkami som sa sprestala stykat' pretoze som zistila, ze su falosne a dost povrchne. Nemam si uz ani co povedat kedze moje a ich nazory sa uz
@moccacino v prvom rade sa musíš naučiť prijať samú seba, nebyť na nikom závislá a naučiť sa vnímať svet pekným aj napriek tomu, že tvoje názory nikto nezdieľa. Ono vieš - sám je človek iba vtedy, keď tomu sám uverí
To sme na tom dosť podobne... Zavrhol som pár ľudí a tak som zostal v tejto diere sám :p Ale mne to nevadí aspoň mám kľud, nemusím riešiť debiliny a počúvať falošníkov :p
Časom sa to nejako vyvinie, ale záleží iba na tebe ako. Tak ako si sa s nimi prestala stretávať, tak sa môžeš začať s niekym iným :p Len musíš vedieť čo vlastne chceš
riaď sa podľa srdca. Na mňa prišiel takýto stav ešte počas VŠ a od vtdy mám pocit, že som mentálne na inej úrovni, kamaráti mi odovzdali koľko mohli a ja som mal potrebu posunúť sa ďalej. Normálka. Rob tak ako to cítiš, že je správne. Univerzálne riešenie neexistuje.
ja som mala krrrdel vran okolo seba zhruba pred rokom.. bola som namyslena a nevazila som si ich,,,teraz ma uz takmer vsetci opustili a tych vsetkych zostalo len par.. tak aspon som sa poucila
Ale neprerusil som kontakt, len som ho znacne obmedzil.
Proste sa mi nechcelo riesit, ktoru krcmu dnes vymetieme a co budeme pit a ktore zenske sa daju pretahovat
jes no ako pozerám je nás takých veľa, asi by sme mali byť kamaráti všetci
ja tiež dáko postupne o všetkých prichádzam, lebo sme ďaleko a už ma tie vzťahy tak nenapĺňajú... a sedím doma stále, von nechodím so žiadnou "partiou" ani trochu, len párkrát ročne ideme so spolužiakmi niekam....
neviem, potrebujem nových ľudí, nové vzťahy, no neviem, ako ich vyhľadať, pretože vždy aj keď nejaké nové takto začnem tak po kratučkom čase opadnú... bojím sa už naväzovať na ľudí, lebo vždy ma to sklame...
vlastne som si tu nemusela vylievať srdiečko ale čo už, proste neviem, ako sa dá bojovať proti takýmto stavom
ale myslím, že kŕdeľ vrán, s ktorými si nemáš čo povedať a je to len povrchné je zbytočné si udržiavať, pretože také vzťahy ťa len vyčerpávajú, ste spolu von, prídeš domov a len si smutná z toho, že to nie je to, čo si predstavuješ pod pojmom "priateľstvo"
@32 tak ja napríklad teraz v zime robím lyžiarsku inštruktorku a sme tam super kolektív mladých ľudí a prišli aj noví medzi nás tento rok ktorí sú fakt super, no ako nie je sneh tak sa moc nestýkame, čiže sa nemáme moc šancu spoznať.... ale chcela som tým povedať, že možno keby si nájdeš nejakú brigádu, stretneš tam nových ľudí a s pár z nich si určite sadneš osobnostne...
a ja si už tie naozaj úplne nové vzťahy sľubujem od vysokej školy, kam sa dúfam so mnou nebude trepať žiadny hanblivý spolužiak čo by sa na mňa chcel prilepiť aby som ho zoznamovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nechapem preco sa obmedzujes na moznosti "ostat sam" alebo "obnovit zbytocne priatelstva"
:tralala: preco ludia paliá mosty, preco len sú takí sprostí oujéééééééé
ale mám zas iných priateľov, takých, ktorí ma urobia šťastným na veky
priletelo k nemu deväť vrán.
Prvá vraví: Dobre orie.
Druhá vraví: Zle orie.
Tretia vraví: Dobre orie.
Štvrtá vraví: Zle orie.
Piata vraví: Dobre orie.
Šiesta vraví: Zle orie.
Siedma vraví: Dobre orie.
Ôsma vraví: Zle orie.
Deviata vraví: DOBRE ORIE JÁN,
plno pandáv mám.
Časom sa to nejako vyvinie, ale záleží iba na tebe ako. Tak ako si sa s nimi prestala stretávať, tak sa môžeš začať s niekym iným :p Len musíš vedieť čo vlastne chceš
No Palach bol len jeden,
Ale neprerusil som kontakt, len som ho znacne obmedzil.
Proste sa mi nechcelo riesit, ktoru krcmu dnes vymetieme a co budeme pit a ktore zenske sa daju pretahovat
ja tiež dáko postupne o všetkých prichádzam, lebo sme ďaleko a už ma tie vzťahy tak nenapĺňajú... a sedím doma stále, von nechodím so žiadnou "partiou" ani trochu, len párkrát ročne ideme so spolužiakmi niekam....
neviem, potrebujem nových ľudí, nové vzťahy, no neviem, ako ich vyhľadať, pretože vždy aj keď nejaké nové takto začnem tak po kratučkom čase opadnú... bojím sa už naväzovať na ľudí, lebo vždy ma to sklame...
vlastne som si tu nemusela vylievať srdiečko ale čo už, proste neviem, ako sa dá bojovať proti takýmto stavom
ale myslím, že kŕdeľ vrán, s ktorými si nemáš čo povedať a je to len povrchné je zbytočné si udržiavať, pretože také vzťahy ťa len vyčerpávajú, ste spolu von, prídeš domov a len si smutná z toho, že to nie je to, čo si predstavuješ pod pojmom "priateľstvo"
a ja si už tie naozaj úplne nové vzťahy sľubujem od vysokej školy, kam sa dúfam so mnou nebude trepať žiadny hanblivý spolužiak čo by sa na mňa chcel prilepiť aby som ho zoznamovala