Kiezby sa mi nic nechcelo. Len co som dosiel z nemocnice, trepal sa od 4 rana 600km domov, prisiel som, padol mrtvy na postel a teraz uz aktivne menim bojler v pivnici.
je mi fest hrozne ale to preto lebo som smutko.
ale snažím sa nebyť smutko a zamestnávať sa. dnes som už upratala, napiekla, kukla seriál, čítala knihu, akurát som docvičila a idem behať :letim:
ja som si pred hoďkou a pol ľahol "na pár sekúnd" a bolo z toho hodinové zdriemnutie.. neviem či aj niekomu inému býva po zdriemnutí tak zle ako mne, ale teraz ma bolí hlava a moja energia má mínusové hodnoty. divný deň
@anitchka tomu ver Ďakujem, som rád, že v tom nie som sám @zakladate ľka - spolu to zvládneme ! musíme nájsť tie správne videá a správne seriály, ktoré nás vytrhnúť z tejto pretrvávajúcej životnej depresie aspoň na pár hodín
@tosom Aj mne sa to stáva, najmä poobede. Hrozne sa pri tom spotím je mi teplo, bolí ma hlava som odkvecnutý a celkovo sa cítim akoby mi tlak klesol a sotva vo mne prúdila krv.
@ps102 všetky symptómy okrem spotenia mám. Ale to spotenie sa mi stáva, keď je vonku horko, ale keď sa zobudím nie som reálne spotený, len sa cítim strašne lepkavo akokeby
@soltino nene, len sa mi trochu zamotali skúšky, a teda jedna mi ostala na august lenže učiť sa cez leto, to je nereálne. ešte kým som na internáte cez rok, tak aspoň ako tak, ale doma ani za svet. ale dnes som stiahol z netu dve knihy o prokrastinácii, ale ako správny prokrastinátor som sa k nim ešte nedostal
inak štátnice v auguste? to je opravný?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale snažím sa nebyť smutko a zamestnávať sa. dnes som už upratala, napiekla, kukla seriál, čítala knihu, akurát som docvičila a idem behať :letim:
@7
@zakladate ľka - spolu to zvládneme ! musíme nájsť tie správne videá a správne seriály, ktoré nás vytrhnúť z tejto pretrvávajúcej životnej depresie aspoň na pár hodín
» img0.joyreactor.com/pics/post/procr...
kurňa, ak by som nemal 3dni do skúšky tak neva. ale takto je to v pipke.
pokial nemam co robit tak aj tak skoncim
inak štátnice v auguste? to je opravný?