Je možné vedieť po mesiaci \"známosti\", či láska môže alebo nemôže prísť???
.. niekoho spoznáte.. je to mesiac, čo o sebe viete a pár týždňov, čo komunikujete.. je vám sympatický/á, ľúbite sa mu/jej ako človek.. ste podľa neho/nej zaujímavá osoba.. no myšlienku niečoho viac zamieta.. ponúkne vám veľmi dobré priateľstvo.. ale zači
iste nie, veď mesiac je nehorázne málo....my kým sme sa s priateľom dali dokopy a kým tam niečo z mojej strany začalo byť, trvalo to viac ako rok...a práve to ma tak neskutočne priťahovalo, že o mňa stál stále, aj keď ja som si potrebovala ujasniť veci v hlave, tak tu bol pre mňa a počkal na mňa...
ak su sympatie z oboch stran je mozne ze tam laska dakedy raz bude... ale je i mozne to ze nikdy nebude... bud treba ist hned po hlave do toho a skusit to alebo cakat a ratat aj stym ze nikdy nicnemusi byt a vsetko bude marne
treba zistiť prečo zamieta myšlienku niečoho viac a podľa toho jednať.
má už vyhliadnutý iný objekt?
nie je to vhodné z nejakých sociálnych dôvodov (napr. vek, viera)?
ešte sa nespamätal z predošlého vzťahu?
alebo sa len momentálne na nič také necíti (nič viac nič menej)?
možno sa dokonca dušoval pred kamarátmi že s tebou nebude nič mať a teraz si chce zachovať tvár.
možno bývate priďaleko od seba a nemá chuť na taký vzťah.
@5 hm.. nema vyhliadnuty ziadny objekt, vazny vztah (celkovo dievca) este nikdy nemal.. je silne veriaci.. neciti v sebe "to", preco by zrejme mohol povedat, ze nieco viac bude.. tu myslienku zamieta.. a dufa, ze sa to u mna nezmeni.. ale ja uz v stadiu zalubenia som.. mam sa mu priznat?
@2 ja sa nikam neponahlam.. len mi na nom ozaj velmi zalezi.. a trapi ma, ze ma vidi iba ako velmi dobru priatelku a inu moznost si nepripusta v sebe.. a ked aj tak iba sporadicky s tym, ze "clovek nikdy nevie, co moze prist".. neviem, ci sa dokazem tvarit uplne OK.. ked uz nieco malinke viac ako kamaratstvo citim.. ale to on nevie, mam sa "ozvat"?
@6 aha prvý vzťah, tu sa niet čomu diviť.
na takého treba pomaly (to už hovorím z vlastnej skúsenosti). mesiac býva v týchto prípadoch málo, lebo človek nevie presne čo mu vyhovuje a čo nie(či už baba alebo chalan), lebo si to nemal kde vyskúšať. nevnucuj sa mu do nepretržitej pozornosti nech vie že si samostatný človek. ale keď budete spolu, objímaj ho, drž ho, teš sa z neho, tým sa dá pomotať hlava aj zadanému.
@8 myslíš, že ísť naňho "rafinovane", či "prefíkane" môže zabrať.. byť teda veľmi dobrou priateľkou,, byť pri ňom, keď to bude potrebovať,, keď mu bude ťažko a zároveň tešiť sa z neho (objímať, držať - to by určite nedovolil.. je introvert, drží si momentálne odstup i odo mňa).. myslíš, že teda šanca je?
@11@lovehate to nie je nič "prefíkané", aby si si nemyslela že robíš niečo nekalé. je to bežný postup ako na novica. podľa toho čo si o ňom napísala to bude dlhodobejší proces, tak si dobre ujasni či ti za to ten zdržanlivý introvert stojí. dá sa to urýchliť pomocou jeho dobrého kamaráta, to je tiež bežný a osvedčený postup.
@12 hm, len tu ide o to, .. on si myslí, že po mesiaci vie, že to láska určite nikdy nebude a nebude to nič iné okrem priateľstva.. a to je ten problém... lebo ja si myslím, že po mesiaci je to možno skoro niečo také povedať..
@13 ako píšeš.. musím si poriadne rozmyslieť, či mi za to ten "zdržanlivý introvert" stojí.. momentálne si možno myslím, že aj áno.. čas možno ukáže niečo iné.. vzhľadom na to, že je introvert, nikoho k sebe nepustí a má jediného dobrého a skutočného priateľa a tým je diakon.. je to veľmi komplikované a je na mne, či mi to za to všetko stojí.. a nemyslela som nekalosti.. ale proste "hrať jeho hru", no možno s mojimi pravidlami..
@14 tak už chápem...presne toto isté čo si napísala aj mne pred asi 2 rokmi jeden povedal ale len po nejakých 2-3 týždňoch a ja som ho stále chcela presvedčiť aby tomu dal šancu ešte ale najhoršie je na tom že takto ma odjebal keď sme si cez icq písali a naživo by mi to asi povedať nevedel...tak sa hanbim ako som mohla byť len taká jebnutá a mať ešte stále záujem o takého kokota
@16 my sme sa o tom všetkom bavili osobne.. 3 hodiny sa prechádzali a rozprávali.. a ja neviem, či ho mám alebo nemám o niečom presviedčať... skôr by som to mala nehať tak.. a žiť život ďalej.. i keď ho mám rada..
@lovehate- no poviem ti, že ja som na začiatku môjho vzťahu bola úplne presne v jeho situácii. a môj priateľ necítil o niečo málo viac, on bol do mňa vážne zamilovaný už v tej dobe, čo teda aj dával najavo. prvýkrát keď mi to vyslovene povedal, že ma ľúbi som ho dokonca odmietla kvôli vekovému rozdielu a vzdialenosti medzi nami, no on sa nevzdal a povedal že vydrží...no a vydržal až dovtedy kým som si ja ujasnila všetko čo som potrebovala a dali sme sa dokopy. nuž a teraz spolu aj bývame, takže neni o čom.
proste trpezlivosť...láska podľa mňa nikdy nemôže prísť z ničoho nič...
@18 tak to je ozaj veľmi krásne hm, len keď povie, že takú myšlienku zamieta z väčšiny??.. neviem, ale zrejme by som to mala nechať na čas a na to, ako sa to vyvinie samé.. chce to čas a trpezlivosť a vieru v to, že čo byť má zrejme bude.. ak mám byť šťastná s ním vo vzťahu priateľskom - budem, ak vo vzťahu partnerov - budem.. nemám čo stratiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kam sa preboha všetci tak ponáhľate???
má už vyhliadnutý iný objekt?
nie je to vhodné z nejakých sociálnych dôvodov (napr. vek, viera)?
ešte sa nespamätal z predošlého vzťahu?
alebo sa len momentálne na nič také necíti (nič viac nič menej)?
možno sa dokonca dušoval pred kamarátmi že s tebou nebude nič mať a teraz si chce zachovať tvár.
možno bývate priďaleko od seba a nemá chuť na taký vzťah.
na takého treba pomaly (to už hovorím z vlastnej skúsenosti). mesiac býva v týchto prípadoch málo, lebo človek nevie presne čo mu vyhovuje a čo nie(či už baba alebo chalan), lebo si to nemal kde vyskúšať. nevnucuj sa mu do nepretržitej pozornosti nech vie že si samostatný človek. ale keď budete spolu, objímaj ho, drž ho, teš sa z neho, tým sa dá pomotať hlava aj zadanému.
no a šanca je, len sa musí aj on spamätať trochu.
proste trpezlivosť...láska podľa mňa nikdy nemôže prísť z ničoho nič...