no neviem ci je to mozne...ale mne sa vyhodia, ked mam dostat kramy..alebo mojmu frajerovis a vyhodi pupak, ked ma byt chory-respektive ked chorobu prechodil...ale stres su silne emocie-a myslim si, ze mozne je vsetko...
samozrejme, že je to možné. Jebáky sú spôsobené hormonálnou nerovnováhou a tie môžu byť zase spôsobené strsom, prichádzajúcou menštruáciu, chorobou, nesprávnou výživou...
cez prazdniny som zral doslova jako pacatko ....beznou vecou boli dvojite ranajky dvojity obed a trojita vecera vsetko ja sa patri ...a pomedzi to dalsie jedla a medzi nimi dalsie mensie ...a teraz ked prisiel skolsky rok niet casu tolko jest kedze je skola tak hned sa mi vyhodili tie male svine ...a to sa kôli skole nestresujem
@7 cez leto je aj teplešie aa .. svieti slniečko. Ozarovanie UV ziarením (slnečným) znižuje vyskyt akné a akné sa dokonca lieči aj špecialnou UV metodou pokial je velmi závazné.
Pomáha určite, niekolko krát denné si vypláchnuť vzdy tvár vlažnou vodou a sem tam si ju aj hydratovať. Na jemnu a citlivu pleť určite nieje dobré používať vela make-upu, ktory akné zhoršuje (síce ho vysušuje) ale upcháva pórové zóny ktoré akne zhoršuju, taktiez sa treba vyhýbať rôznim neprisobilim čistiacim vodám alebo krémom. Určite doporučujem používať len kvalitné produkty a čo najviac sa vyhýbať chémii.
Čo sa týka toho stresu, to je normalne lebo stresom sa zvyšuje hladina testosterónu a pokožka sa začne viac premasťovať a je náchylná na tvorbu vyrážok.
zo stresu sa ti moze stat uplne hocico-vypadavaju vlasy,krehnu nechty,tvoria sa vredy a vyražky..a preto je byt najlepsie stale v poho a nelamat si hlavu
a to z neprechodenej choroby..to je uplny fakt.aj mne sa to stava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pomáha určite, niekolko krát denné si vypláchnuť vzdy tvár vlažnou vodou a sem tam si ju aj hydratovať. Na jemnu a citlivu pleť určite nieje dobré používať vela make-upu, ktory akné zhoršuje (síce ho vysušuje) ale upcháva pórové zóny ktoré akne zhoršuju, taktiez sa treba vyhýbať rôznim neprisobilim čistiacim vodám alebo krémom. Určite doporučujem používať len kvalitné produkty a čo najviac sa vyhýbať chémii.
Čo sa týka toho stresu, to je normalne lebo stresom sa zvyšuje hladina testosterónu a pokožka sa začne viac premasťovať a je náchylná na tvorbu vyrážok.
a to z neprechodenej choroby..to je uplny fakt.aj mne sa to stava...