Je možné ovplyvniť názor človeka? Predstavte si, že váš kamarát robí chybu. Robí niečo, čo nedáva žiadnu logiku. Vy viete, že robí chybu a nikto nemá na neho taký vplyv ako vy. Aj keď nie je bohvieako veľký, keďže ten človek nie je až tak veľmi otvorený,
ludia maju casto vlastnu hlavu a tazko im vysvetlit nieco co nechapu a mi tomu chapeme. Kazdy je v inom stadiu a ma ine veci odzite. Samozrejme tvoju radu moze brat - uvedomovat si jej vahu, ale tazko moze nieco zmenit, ked sam nechce. Radu dat mozes, ale ako sa s tym dana osoba vysporiada je na nej. Mozno staci dat tomu cas a pride nato neskor a mozno nikdy. Myslim, ze vela zalezi aj od inteligencie cloveka prip. aj od pripadu v akom radis. Je tazke radit niekomu v niecom, ked trpi nejakym komplexom a pod.
napríklad môj názor sa dá ovplyvniť veľmi ľahko, keď človek vie, ako na mňa. ale niektorých ľudí nepresvedčíš, a ani im nič nevnútiš a ani ich nijak neovplyvníš. to je v povahe proste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov