Vsimla som si, že mojmu priatelovi je uplne lahostajne to ci sa o mna stara alebo nie.O tom ze by ma vzal niekam na vylet mozem len snivat, to ze by ma pozval na krasnu veceru je pre neho prilis drahe, a to ze by mi aspon raz za zivot doprial romanticke m
Mno vela ludi si nevie vazit co ma a zacne az ked to nema...Ja robim to co vidim na ockach mojej lasky aj ked aj to netreba prehanat...snazim sa to robit optimalne. Aspon na tu prechadzku by s tebou mohol ist
A moze si tvoj priatel napriklad tu veceru vobec dovolit ? Ak je student tak ma tych penazi asi po menej a bolo by potom sebecke chciet aby ich minul napriklad na veceru ... tych si doprajete kopec ked budete obaja zarabat.
S vyletom je to tak, ze zalezi od jeho predstavivosti. Napriklad si v nedelu vyjst na Slavin a spravit si piknik - nenarocne a pritom romanticke
Co sa tyka sexu, tak do toho ma nic nie je, tam si to musite vykomunikovat vzajomne
V kazdom pripade, ale plati. Laska sa nikdy nedokazuje slovami, ta sa dokazuje prave cinmi. Existuje kopec malickosti ktorymi ti moze kazdy den dokazat ako ta ma rad a ze mu na tebe zalezi.
Dievca poviem ti jedno rozyd sa nemate buducnost bo on je uplne na inej baze nic spolocne on hlada zensku ktora to chce divo ty chlapa ktory romantiocky ty hladas chlapa co bude stebou behat na vilety on babu co bude doma a pokrcmach a tu vecewru ako sorry to chapem lebo ani ja by som na to asi nemal stale mozno tak ras za dva mesiace ok ale nie stale je to velmi drahe
9.veď na nič... ale iba činmi bez rečí si získam akurát tak dobrého priateľa...
Ale dievčatám človek musí stále dokola to isté opakovať:ako ich miluje a aké sú krásne atď.-pretože aj keby sa pre ňu roztrhal,bez tých rečí by mu to bolo prd platné...
11: to je blbost, ze stale dookola opakovat, staci to obcas povedat, ale tie ciny su dolezitejsie.
male mile prekvapenia... smska pred spanim... usklbnuta sedmokraska do vlasov (dobre teraz trochu prehanam, ktora by uz len chcela byt ako esmeralda, ale tak, chapete...)
12: vies co to je, cely zivot nieco hentak vymyslat, ked mas pocit, ze ten druhy sa sice potesi, ale nedojde mu, ze prekvap ma? a ked to narovinu povies, chvilu sa kaja, akoze, mas pravdu, ale skutek utek... po case na to zabudne a vsetko znovu dokola
14: jasne ze nie, mam milion inych dolezitejsich problemov. ide o to, ze ja prekvapenia vymysliet viem, ale clovek niekedy chce byt aj prekvapeny a niektori to proste nechapu. ved vztah je o tom. o nenudeni sa, o zmene, o dobrom vychadzani, obcas o drobnych radostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A moze si tvoj priatel napriklad tu veceru vobec dovolit ? Ak je student tak ma tych penazi asi po menej a bolo by potom sebecke chciet aby ich minul napriklad na veceru ... tych si doprajete kopec ked budete obaja zarabat.
S vyletom je to tak, ze zalezi od jeho predstavivosti. Napriklad si v nedelu vyjst na Slavin a spravit si piknik - nenarocne a pritom romanticke
Co sa tyka sexu, tak do toho ma nic nie je, tam si to musite vykomunikovat vzajomne
V kazdom pripade, ale plati. Laska sa nikdy nedokazuje slovami, ta sa dokazuje prave cinmi. Existuje kopec malickosti ktorymi ti moze kazdy den dokazat ako ta ma rad a ze mu na tebe zalezi.
Ale dievčatám človek musí stále dokola to isté opakovať:ako ich miluje a aké sú krásne atď.-pretože aj keby sa pre ňu roztrhal,bez tých rečí by mu to bolo prd platné...
male mile prekvapenia... smska pred spanim... usklbnuta sedmokraska do vlasov (dobre teraz trochu prehanam, ktora by uz len chcela byt ako esmeralda, ale tak, chapete...)
12: vies co to je, cely zivot nieco hentak vymyslat, ked mas pocit, ze ten druhy sa sice potesi, ale nedojde mu, ze prekvap ma? a ked to narovinu povies, chvilu sa kaja, akoze, mas pravdu, ale skutek utek... po case na to zabudne a vsetko znovu dokola