@newgeneration podľa mňa nemusí. sklamú ťa kopy ľudí, každý raz spozná, čo to je, byť sklamaný, ale prečo by nemohol mať človek niekoho, kto ho nikdy nesklamal? a je logické, že potom ho ani on nechce nikdy sklamať.
Hm.. a co to je sklamanie? Sklamanie je iba docasny pocit jedinca vyvolany nepriaznivou udalostou, ktora v konkretnej chvili nevysla zrovno tak, ako si to on prial. Sklamanie je vlastne egoisticky pocit.. Myslim, ze je to jedna z veci, nad ktoru sa da vzdy povzniest, ak sa nad tym jeden zamysli.
@stage "je logicke, ze potom ho ani on nechce nikdy sklamat" - nechce, ale to neznamena, ze sa to nemoze nechtiac stat. Alebo..? A nie, nepatrim k zivotnym skeptikom. Iba spekulujem a vlastne na zaklade vlastnych skusenosti. VLASTNYCH rozumej, ze nie ja som mala pocit, ze ma niekto niekedy nejak vyrazne sklamal, ale ze mne ludia povedali, ze ja som sklamala ich. I ked si myslim, ze to zdaleka nebolo take tragicke, ako sme to vtedy brali.
@flussica Ale dal som tam spojenie "nechce sklamať", nie, že "nesklame". Jasné, že sa môže stať, že sklamem niekoho, kto ma nikdy v živote nesklamal, ale to je moje zlyhanie a prečo hneď myslieť na naše zlyhania, keď to záleží iba od nás?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov