Ahojte, rád by som začal chodiť na kurzy bojového umenia, no už mám 30 rokov, nie je to neskoro? Predpokladám, že doma bez sparinga sa to ťažko naučím, a ak viete o nejakých kurzoch v TN, NM a okolí, dajte vedieť samozrejme po korone až začnem
a konkrétne bojové umenie ešte vybraté nemám, no láka ma Tae-Kwon-Do alebo Karate ale to poriešim potom, aj tak teraz je všetko zavreté, chcem sa len do formy dostať kým sa spoločnosť nevráti do nomrálu, aby nebolo také ťažké pre mňa začať
Tak žiadne zázraky už v tvojom veku nečakaj, skôr to môžeš brať len ako takú voľnočadovú zábavku, na nejaké dany si myslím môžeš zabudnúť. Ale samozrejme zlý nápad to nie je.
@veryhappyhippo noo a pretoto vravím že jiu jitsu je asi najlepšia alternatíva pre človeka čo chce začat s nejakým bojovým umením...a ja tiež poznám jedneho típka čo tiež začal takto po 40tke a práve s jiu jitsu je to vhodné pre každého nech si hocijaký fyzicky zdatný...ja osobne som nan tiež chcel chodit len klub čo to trénoval sa zrušil a už trénuje len v druhom meste a čo ja sa poznám by som po určitej dobe bol lenivý tam dochádzat tak som si vybral kickbox...ktorý je tiež teraz zrušený a prestahovaný niekde inde ale teraz som bádal trošku či náhodou náhodou nenájdem predsalen nejaký ten jiu jitsu klub a našiel som len som musel dlhšie vyhladávat ...a vyzerá vcelku pohode a hlavne sa mi páči že sa tam orientujú aj na tradície japonskú kultúru atak neni to len také bezduché no pekne 5kyu tak dúfam že ti to čoskoro otvoria a možeš postupovat dalej x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Aaaa jiu jitsu je urcite vhodne aj pre 30tnikov mali sme tma aj novacika 40tnika co dosiel so synom