Caute mam dilemu.. Je neskoro podla vas zacat v 18 so skateovanim? Nikdy som neskejtoval a je to taky mini nesplneny sen.. vas nazor? Zacali by ste ma mojom mieste keby ste mali aj napr maturutny rocnik?
kašli na to keď je to tvoj sen tak prečo si ho nesplniť pre kecy ostatných? ja napríklad odmala snívam naučiť sa hrať na gitare a rodičia boli proti a teraz som sa konečne rozhodla že s tým začnem napriek tomu že mi vravia že som už na to "stará"
je to trošku neskoro ale aspon ked si starší tak od začiatku máš silu v nohách a ked zo začiatku vydržíš tie 2 roky aspon tak neskor to uz pojde lahšie... len kým sa naučíš zaklady tak budes mať obrovské nervy
sak profik ais nebudes ale preco ne len tak si zajazdit sa da pohode, naucis sa olicko a budes sa vytesovat len u nas su napicu chodniky bohuzial [[ ale tez by som chcel luskat triky jak tonyhawk
@torpedo08 ja nevravim ze by nemohol zacat aj 25rocny..moze zacat aj 40rocny.. len skor mi nejde do hlavy že mu vobec napadlo niečo take akože je už neskoro
Tiež to bol môj sen keď som bol mladší.. ale strach mi nedovolil takmer nič. Po možno 2-3 rokoch jazdenia (mal som veľa prestávok a hlavne cez zimu) som vedel tak ollie a tak 6/10 pop-shovitov neskončilo pádom.. Nakoniec sa mi zlomila doska a som si vravel že aj tak som to nikde nedotiahol tak som si už ďalšiu nekupoval a skončil som s tým
Lil Wayne samizdá začal v 30 rokoch jazdiť a teraz dáva táke veci.... to len tak pre príklad
Kedysi, keď sme viacerí jazdili len tak ma to bavilo, ale nikdy sa mi nepodarilo dať niečo lepšie..potom som stím trochu sekol a teraz max par krát do roka len tak chill jazda
V 18 nieje vôbec neskoro, nájdi niekoho ským budeš jazdiť a to pôjde...a hlavne aktívne Ako každý šport to je o poctivom tréningu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mr bean sa to naučil tiež až v stredných rokoch
a dokonca až od nejakej 25ky!
takže pohoda!
Kedysi, keď sme viacerí jazdili len tak ma to bavilo, ale nikdy sa mi nepodarilo dať niečo lepšie..potom som stím trochu sekol a teraz max par krát do roka len tak chill jazda
V 18 nieje vôbec neskoro, nájdi niekoho ským budeš jazdiť a to pôjde...a hlavne aktívne Ako každý šport to je o poctivom tréningu...