Je pochopiteľné, že sa na to necítiš, práve kvôli všetkým tým okolnostiam a každý normálne človek to musí pochopiť. Neviem, čo by na tom malo byť neslušné, každý, kto by to za neslušné pokladal musí byť asi idiot.
preboha asi ze sa riad podla citov ...my ti asi nepovieme komu mas ist ked nevieme ake si tam mal vztahy a podobne. Takuto temu zalozit podla mna zbytocne. To musis len sam vediet.
však im to povedz ta ako si povedal nám, že stratu tej svojej babičky si dosť zle niesol, ale snažiť sa z toho spamätať a bojíš sa, že ten další pohreb psychicky nezvládneš, že radšej by si tam kvôli tomu nešiel.
To že si nebol babke na pohrebe je pochopiteľné,si predsa v zahraničí a vynahradíš si to keď prídeš domov a navštíviš cintorín.Babka by sa určite nehnevala.Ale ísť na pohreb človeku ku ktorému nemáš žiadny vzťah len preto že je príbuzným tvojej domácej no neviem.Asi by som sa nejako ospravedlnil alebo vyhovoril že ti býva na pohrebe zle prípadne že máš nejaké povinnosti. Mala by to pochopiť.
.. no .. nebude to neslušne .. ak povieš par.. naivných slovíčok že sa dostavaš z depky svojej babičky a že sa an to necítiš (a plač tiež pomože určite to pochopia...
Popravde po precitani Tvojho clanku som sa snazil predstavit seba v danej situacii. Urcite je to tazke... Ale!!! Isiel by som. Nemozes za to, ze si sa ocitol (v case byt tam doma na pohrebe Tebe drahej osoby) na inom mieste. Ak by som mal tuto temu uzavriet vo svojom zivote tym, ze uz asi nikomu inemu na pohreb nepojdem kvoli tomu co sa stalo tak ti odporucim nechod tam. Ale ak sa nechces trapit nejaky cas vycitkami svedomia, chod a pomodli sa tam aj za Tebe blizku osobu. Som si 100% isty, ze tak najdes v sebe pokoj. No kazdopadne je to len moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A po druhé nechoď ak sa necítiš a ak sa s ním nechceš rozlúčiť...
Ja sa na každom pohrebe úplne rozsypem takže neodporúčam..
prejaviť sústrasť.....filip