heh, rád spomínam s takým zlvláštnym pocitom na to , keď som doma zahlásil, že som teplý a nebohý otec ma naháňal po dome, že ma zahluší...
našťastie som vyskočil von oknom, bolo na prízemi...
Sú, teda boli udalosti na ktoré budem spomínať dlho a to vrámci celej tej udalosti a potom také maličkosti ktoré sa vybavia tak nečakane a vráti sa na chvíľku ten pekný alebo nepekný pocit, ale nebudem konkretizovať
Fúúha,tak ja najradšej spomínam asi na svoje detstvo...
A na všetky školské zážitky,pri ktorých sa vždy zasmejem...
Konkretizovať sa mi ale nechce,ani neviem,čo také by sa sem hodilo...
A ešte rada spomínam na obdobie roka 2014 od cca apríla do novembra :happy:
Alles.
na 12.1.2015 (chichi)
koniec augusta 2014 (Praha so super ľuďmi č.2)
apríl 2014 (Praha s inými super ľuďmi č.1)
august 2013 (Alicante)
a ešte veľa takých menších krátkodobejších spomienok..
kokos, strašne veľa vecí ozaj, pekné veci sa predsa ľahko pamataju prevazne su to veci z obdobia zakladky, take mile spomienky... ale hlavne veci z obdobia mojich vztahov, hlavne teda z prveho taketo vazneho ked bolo vela veci pre mna uplne novych... ale aj tie dalsie dva, z tych mam tiez uchvatne spomienky :3 a potom mnoho spomienok z cestovania, hlavne balkan, istanbul, barcelona, taliansko... a potom par rodinnych spomienok ale tych nebolo nejako vela... a potom take moje osobne profesne a studijne vitazstva :3 a samozrejme genialne akcie s kmaratmi a potom aj take uplne random momenty, interakcie s cudzimi ludmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
našťastie som vyskočil von oknom, bolo na prízemi...
A na všetky školské zážitky,pri ktorých sa vždy zasmejem...
Konkretizovať sa mi ale nechce,ani neviem,čo také by sa sem hodilo...
A ešte rada spomínam na obdobie roka 2014 od cca apríla do novembra :happy:
Alles.
koniec augusta 2014 (Praha so super ľuďmi č.2)
apríl 2014 (Praha s inými super ľuďmi č.1)
august 2013 (Alicante)
a ešte veľa takých menších krátkodobejších spomienok..