Pre istotu si vypnem prehráač, aby som počula, ak by sa niekto blížil. Pre istotu zrýchlim krok a v ruke budem zvierať kľúče, hoci netuším, na čo by mi boli
V podstate nieco medzi tym. Nie som hrdina, ale mam take myslim, ze celkom zdrave sebavedomie a tmy sa nebojim. Okrem toho v noci je take ticho, ze keby niekto isiel za mnou pocul by som ho....
no my byvame na ulici sami ..a akoze v noci to dost hrozostrasne vyzera..tak ja si vzdy prichystam tel cislo na nasich keby nahodou a tiez sa dost ponahlam
vzdy ked idem takto potme mam pocit ze niekto ide za mnou,alebo na mna odniekal nieco vybafne...to mam asi z tych hororov..ale ked ideme viaceri tak si to fakt uzivam
Niekedy to vyhľadávam a v noci s odôvodnením, že musím ísť zo psom sa chodím prechádzať na takú hodinku milujem to ticho a takto v lete, keď je teplo sa mi nechce ani domov chodiť
Svietim si na cestu displejom od mobilu, nadávam ako pohan a v mysli si predstavujem ako sa nejaký vývrat spoločnosti schováva v kroví s nožíkom v ruke s úmyslom ma napadnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale nie normálne si vykračujem.
Presne niečo v tom zmysle som chcel napísať.
To je také úžasne temné, strašne sa v tom vyžívam.
Minule vypadla elektrina, už bola tma, tak som sa bol prejsť na cintorín.
Zbystriem...
aj ked mam väcsinov pocit ze sa na mna vyruti nejaky nemrtvy