Pred vyse rokom som odisiel pracovat na ostrovy a tym sa nakpovediac skoncil aj jeden moj vztah k dievcatu mladsiemu o 4roky..problem je ale v tom ze na nu nemozem stale zabudnut aj ked velmi chcem,srdce a spomienky na nu mi to len zhorsuju..najhorsie je
Dakujem dakujem! Velmi si cenim tento uspech, bolo to vycerpavajuce ale dokazal som to. Chcel by som sa podakovat hlavne sebe, ze som bol v spravnej chvili na spravnom mieste. Dalej mojmu providerovi, mojmu PC, mojim rodicom ze spolodili tak dokonaleho cloveka ... Este raz dik
Em,uplne ta chapem ja som sa tiez po dlhej dobe rozisla chalanom.. Stale ho stretavam,stale ho mam rada,je to uz takpovediac pol roka co sme sa rozisli,mne stale chyba,stale citim jeho vonu,pocujem jeho hlas..Podla mna chod za nou a porospravajte sa ak tito pomoze,alebo skus najst na Slovensku inu holku alebo ako.Hovori sa ze liek na lasku je nova laska,tak drzim palce...Pre mna osobne je tazke sa zalubit,ani po laske netuzim,ale kazdy je iny a niekomu pomoze byt same,ineho mat pri sebe niekoho noveho.Daj sancu novej laske,toto moj nazor..
to em: hm, ja by som ti poradila len tolko, aby si sem nepisal svoj osobny problem, lebo ako vidis, su tu sami ludia, ktori nedokazu jedno pochopit: recept ako ovladat svoje "kreativne" nadane vlastnosti robit si vtipy z druhych, urazat a mohla by z nich vzniknut vcelku pekna diskusia, no skoda casu, zivot ich nauci, asi ziju v inej realite
pokus sa o tom porozpravat radsej s tvojim nejakym blizkym clovekom
ja som na jedného bývalého nevedela zabudnúť dva roky..a to preto že som ho stretávala každý deň v škole a náš rozhod bol pre mňa niečo hrozné..asi najhoršie obdobie môjho života..takže viem o čom hovoríš..doteraz ma premôže občas predstava že by sme boli spolu a predstavujem si to..ale vo vnútri už nič silné necítim..ale podľa mňa ty si len nahováraš že na ňu chceš zabudnúť..keby to tak bolo naozaj, nájdeš si niečo, pri čom na ňu nebudeš myslieť, budeš viac času tráviť s kamarátmi, alebo jednoducho niekde medzi luďmi.. ale mne to tak pripadá že ty trápiš samého seba tým, že na ňu stále myslíš a nepokúšaš sa ovplyvniť to aby si na ňu nemyslel..nehľadáš možnosti, spôsoby iného života ale stále sa vraciaš do minulosti, za ňou a za spomienkami..utápaš sa v nich..
Nepozeral si? Sakra a taky pecka diel bol...Ten tucny kontrolor, sa hneval na Thomasa, aj ked neviem preco, on to potom prediskutoval s rušňom Gordonom a bolo fajn... Ale pravdupovediac, ta minula seria s tym polskym psom sa mi pacila viac...
Em, to ze na nu nemozes zabudnut je normalne. Casom sa z toho dostanes. Viem to z vlastnej skusenosti. Chodili sme spolu 9 mesiacov a aj mne to trochu trvalo. No po styroch rokoch, ked sme sa nevideli, to preslo a teraz sme dobri kamosi.Tak drzim prst, aby sa ti coskoro srdiecko vyliecilo.
..sweetgirl,tonka a ostatne..baby dik moc za vase nazory,verte ze som spravil uz vsetko mozne co bolo v mojich silach ale stale sa neda zabudnut..ja viem ze by mi pomohlo si najst niekoho,s kym by som zabudol,ale nebolo by to fer voci tej osobe..najprv musim ja sam zabudnut a potom si mozem zacat nieco nove..
em ja taky nefiem zabudnut... tiez mi kazdy vravel ze si mam najst niekoho ineho, ale pripadalo mi to nefer voci tomu clovieciku... ale ak sa najde niekto koho budesh mat naozaj rad a nebude to len nahrada za byvalu tak to skus
fot em : ahoj ... myslim, ze by si sa v prvom rade mal zamysliet, preco na nu nemozes zabudnut ??!! Mozu byt totiz iba dva dovody-1, ze ju naozaj moc milujes. Lenze keby to tak je, tak preco vasa laska strskotala ? preto ze si odisiel ???
2, nevies, nechces, bojis sa najst si niekho noveho ...
Mal by si sa zamerat na seba ... po praci skocit do fitka, zaplavat si, ist aj na masaz .. proste robit stale nieco, aby si zamestnaval vsetko ostatne, len nie mysel .. A co ty vies, mozno opat stretnes spriaznenu dusicku ..
boha to ma byt co za forum este sa mi nestalo ze by my bolo za babou smutno to je pipovina riadim sa pravidlom ze baby treba menit ako ponosky cize v mojom pripade raz za tyzden
Fowl o-o , si sa sem pred nedavnom zaregistroval a robis tu najvacaseho kapa A tvoj profil Sama sranda Robis zo seba 17 rocneho gangsta.
Ale ten profil nema chybu
Naj. alkohol - absint Urcite ani nevies ako to vyzera alebo si si raz upil a robis masta kapa
Najoblubenejsia vec doma, devina 9mm Ak by si ju doma mal, tak by si mozno aspom vedel ze devina 9mm, neni ziadny nazov, je to oznacenie priestrelnej hrubky a nie pistole, pistole maju svoj rozny nazov, a keby si nejaku vlastnil urcite by si vedel ako sa vola No mozno ju vlastni tvoj ocko a ty sa na nu chodis len pozerat.
najoblubenejsia znacka mobilu ericson
No myslim ze sa to pise ericsson a pokial viem dana znacka sa uz nevyraba hodne dlho Takze si troska pozadu, ked tak tak sony ericsson.
Dobra vlastnost : mam prachy No ty prachy urcite nemas, a ked ano tak ich ma tatinko ci maminka, takze zase tu niekto robi zo seba masta kappa.
To ze mas za najoblubenejsie spevka "kur cobein" co mimochodom ani nevies spravne napisat hovori zavsetko Nosis cierne handry. Takze si viem predstavit tvoj osobnostny profil. Skusim ho vyslovit.
Si obycajny mali 17 rocny chudak, s tvojho profilu vychadzajuc metalista, pocuvas metal, metalove skupiny a nosis same cierne handry. Dalej jedine naco sa asi zmozes je sa ozrat so svojimi podobne vyzerajucimi metalovimi kamaratmi ak nejakych vobec mas. Robis sa na tazkeho gangstu na nete, ale chces si tym len nejak uboho nadvihnut ego, pretoze v skutocnosti si len cisty debilko. Pistol si ani z blizky nevidel ne to aby si ju mal este doma, lebo keby si ju mal, tak by si zistil ze s takymi vecami sa neradno chvalit. Absint si mozno videl tak vo filme. Sudiac ze si taky znali pc, ked hravas WOW , teda world of warcraft, (co ovsem gangstri tvojho kalibru nerobia) , myslim ze by nebolo pre teba tazke si sem supnut fotku, kedze aj ako pises, mas vela prachov, tak ty digitalny fotak doma urcite nechyba, prava pricina je asi ta ze si spatny a ziadna baba este o teba nezakopla.
A dodatok k tvojmu poslednemu prispevku je asi taky, ze ty si este asi ziadnu babu nemal, a len tu hras na gangsta, lebo inac by si z huby takuto picovinu nevypustil A ze raz za tyzden Raz za tyzden si menis akurat plagat cajky co mas nalepeny vedla postela lebo je uz za ten tyzden zjavne rozpustena od toho co si na nej furt honis .
Em je to uplne normalne, vobec sa nemusis preto trapit! Ja som na svojho byvaleho nemohla zabudnut 2 roky... Ale to bolo uz davno a teraz mam priatela , s ktorym som 9 mesiacov a sme strasne stastni... Neboj ono to potrebuje len cas a chodievaj sa zabavat s kamaratmi alebo len tak na kavu, proste nemusis sa trapit,ze nezabudnes! drzim ti palceky
no ja ti bohuzial neviem nijako poradit lebo ja som tiez na tom nejako podobne a bohuzial viem, ze sa to nijak neda zvratit a inak to nebude...mna ten chalan drzi este dlhsie ako teba ona...a nezabudla som ani pri inych a to je fakt blbe...a vidis niekomu taketo veci nerobia problemy rozide sa a o par dni ma niekoho noveho a na stareho spomina ako na dalsie byvaly vztah
ja ti poviem tak ze ono ani nezabudnes pretoze vzdy ked danu osobu stretnes ci po roku 2 6 tak to je hned spät nehovorim ze laska ale spomienky ako ste si dali 1 pusu a sex apodobne hovadiny a viem o com hovorim
ja si tak isto myslim,ze na toho dotycneho cloveka sa len tak lahko zabudnut neda...aj ked to uz je rok a pol...mam taku podobnu skusenost..To co napisal Kolecko365 je na milion percent zial bohu pravda...
No tak prave teraz prezivam nieco podobne s byvalim uz spolu niesme pol roka.......ale stale ho velmi lubim a priznam si to....sice sa uz skoro vobec nestretavame iba na diskoteke kde to spolu poriadne odpalime a stare city sa vratia......ako mne tak aj jemu ale on sa nedokaze uz prist porozpravat a ja tiez nie takze trpime tak povediac obaja
dobre viem o com sa pise na zaciatku..stalo sa mi nieco podobne..mala som vtedy sladkych 15 a osalavovala som v jednom podniku,kde robil ON..strasne krasny chalan,svalnaty s tetovackou na pleci a s holou hlavou a super postavou..no neotocte sa za takym ako sa blizila zaverecna,ani neviem ako,sedel s nami pri stole a veselo sme klabosili akoby sme sa poznali roky..zistila som,ze mame mnoho spolocneho a JEHO sesternica je moja najlepsia kamaratka..lepsi darcek som snad dostat nemohla,pomyslela som si.. o par dni neskor sme sa opat stretli a konecne si vymenili cisla..zacali sme sa stretavat,chodili sme na kupalisko,hravat bowling alebo biliard..bolo nam super..lenze malo to hacik..vsetko v ramci kamaratstva..no ja som to zacala brat prilis vazne..jednoducho,namotala som sa..a myslela som si,ze 21 rocny chalan snad o mna,vtedy 15 rocnu pubertacku,aspon oprie bicykel... no nestalo sa tak,zacalo sa to kaslat v dobre,ked mu jedna mudra osoba vytrubila,ze ho neberiem ako kamarata..a BUM...bolo po vsetkom...dnes je tomu rok a pol a ja stale ked vidim JEHO ide mi srdce vyskocit z hrude a podlamuju sa mi kolena..Ak toto cita niekto zo ZH,priblizne vie o kom hovorim..o najvacsom Ziarskom buchacovi,ppo ktorom sa blaznia vsetky holky roznych vekovych kategorii...
Jj je to uplne normálne, kamoška taktiež nemoze zabudnut na svoju býuvalu lasku. A len velmi tažko sa zamilovala do niekoho iného a myslím, že toho iného ani nemiluje iba nechce čakať či sa jej náhodou zivotna láska nevrati
Naozaj, je to velmi tazke.....mne sa skoncil vztah po 3 a pol mesiaci, a odvtedy presli skoro dva mesiace, a stale nanho velmi myslim....a som si myslela, ze som asi nejaka divna, ze nanho stale nemozem zabudnut, ale ako vidim, su tu omnoho extremnejsie pripady, ako pol roka, rok, dva roky atd......ale vazne, nie je to lahke, a vsetci mi hovoria, ze treba cas....ja len dufam, ze ma to cim skor prejde, lebo len sa tym trapim...a tiez na to nechcem mysliet, najradsej by som to vymazala.....ale to nejde !!!! este ho asi stale lubim :o((( Tak fakt dufam, ze ten cas bude v tomto pripade dobry a rychly lekar :o)
A s tou novou laskou.....no, urcite by to pomohlo, lenze to nie je zase take lahke.....toho praveho nestretnes kazdy den na ulici, a najst toho spravneho cloveka je niekedy VELMI tazke.....:o(
podľa mňa to je normálne...ja nemôžem zabudnúť síce len pol roka, ale aj tak to je take niečo ako ty.. spomienky čo mi to zhoršujú,veľa veci čo mi ho pripomína atď...:/ a niekto vraví že liek na zlomené srdce si je nájsť niekoho iného.. ale ako keď ja tam budem vidieť vždy toho, na kt. som ešte nezabudla.. je to odveci:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pokus sa o tom porozpravat radsej s tvojim nejakym blizkym clovekom
wewo ide s teba strach...
2, nevies, nechces, bojis sa najst si niekho noveho ...
Mal by si sa zamerat na seba ... po praci skocit do fitka, zaplavat si, ist aj na masaz .. proste robit stale nieco, aby si zamestnaval vsetko ostatne, len nie mysel .. A co ty vies, mozno opat stretnes spriaznenu dusicku ..
Ale ten profil nema chybu
Naj. alkohol - absint Urcite ani nevies ako to vyzera alebo si si raz upil a robis masta kapa
Najoblubenejsia vec doma, devina 9mm Ak by si ju doma mal, tak by si mozno aspom vedel ze devina 9mm, neni ziadny nazov, je to oznacenie priestrelnej hrubky a nie pistole, pistole maju svoj rozny nazov, a keby si nejaku vlastnil urcite by si vedel ako sa vola No mozno ju vlastni tvoj ocko a ty sa na nu chodis len pozerat.
najoblubenejsia znacka mobilu ericson
No myslim ze sa to pise ericsson a pokial viem dana znacka sa uz nevyraba hodne dlho Takze si troska pozadu, ked tak tak sony ericsson.
Dobra vlastnost : mam prachy No ty prachy urcite nemas, a ked ano tak ich ma tatinko ci maminka, takze zase tu niekto robi zo seba masta kappa.
To ze mas za najoblubenejsie spevka "kur cobein" co mimochodom ani nevies spravne napisat hovori zavsetko Nosis cierne handry. Takze si viem predstavit tvoj osobnostny profil. Skusim ho vyslovit.
Si obycajny mali 17 rocny chudak, s tvojho profilu vychadzajuc metalista, pocuvas metal, metalove skupiny a nosis same cierne handry. Dalej jedine naco sa asi zmozes je sa ozrat so svojimi podobne vyzerajucimi metalovimi kamaratmi ak nejakych vobec mas. Robis sa na tazkeho gangstu na nete, ale chces si tym len nejak uboho nadvihnut ego, pretoze v skutocnosti si len cisty debilko. Pistol si ani z blizky nevidel ne to aby si ju mal este doma, lebo keby si ju mal, tak by si zistil ze s takymi vecami sa neradno chvalit. Absint si mozno videl tak vo filme. Sudiac ze si taky znali pc, ked hravas WOW , teda world of warcraft, (co ovsem gangstri tvojho kalibru nerobia) , myslim ze by nebolo pre teba tazke si sem supnut fotku, kedze aj ako pises, mas vela prachov, tak ty digitalny fotak doma urcite nechyba, prava pricina je asi ta ze si spatny a ziadna baba este o teba nezakopla.
A dodatok k tvojmu poslednemu prispevku je asi taky, ze ty si este asi ziadnu babu nemal, a len tu hras na gangsta, lebo inac by si z huby takuto picovinu nevypustil A ze raz za tyzden Raz za tyzden si menis akurat plagat cajky co mas nalepeny vedla postela lebo je uz za ten tyzden zjavne rozpustena od toho co si na nej furt honis .
Tj asi tolko
22. marca 2007 o 13:13 ...
to hej it to zabil 8) ten ma podla mna riesenie na vsetko
A s tou novou laskou.....no, urcite by to pomohlo, lenze to nie je zase take lahke.....toho praveho nestretnes kazdy den na ulici, a najst toho spravneho cloveka je niekedy VELMI tazke.....:o(