Birdz aj v časoch akéhokoľvek fungovania-nefungovania mal niečo do seba. Dnes je to viac menej len taký zvyk, že sem mrknem a občas napíšem. Smutné je, že už je tu taká nuda (žiadne podnety, žiadne debaty) že je to naozaj iba rutina.
@3 No určite mi príde prirodzenejšie a normálnejšie ak sa navzájom ľudia chvália a zaujímajú jeden o druhého, ako to že sa trollia s totálnymi primitivizmami.
Ja Birdz beriem ako normálnu sociálnu sieť s uzavretou komunitou ľudí, ktorých som si obľúbila a úprimne ma zaujíma ako sa uberajú ich životy, ako sa im darí a vadí mi ak sem zrazu príde človek, čo potrebuje túto komunitu narušovať svojími trápnymi, nedospelými vtipmi a poznámkami, len aby si pohonkal ego, aký je on vtipný a mačo. Mám tu pár ľudí dokonca úprimne rada a pri tom si žijem aj normálny život a absolútne sa nepotrebujem hrať na to ako to tu mám na háku - lebo nemám. Proste tu rada trávim čas, keď som v práci, kde som nonstop za PC - aspoň mám čo robiť...
Tak ľudia si tu navzájom lezú do riti, čo ja naozaj nemusím. Nedokážu vyjadriť svoj osobný názor, pretože týmto predmetným názorom môžu uraziť človeka, ktorému sa pchajú do riti. Je to taký veľký začarovaný kruh, ja si vážim ľudí, ktorí sa neboja vyjadriť svoj postoj k danej veci aj za cenu toho, že niekomu na tejto "sociálnej sieti" nebude po chuti!
@lacius ale troll nie je ten co vyjadruje svoj nazor... ale ten co to robi agresivne a neslusne s uplne inym cielom ako niekoho presvedcit argumentmi...
@lacius Tak ale to tak funguje všade. Aj v osobnom živote, aj na FB, proste všade. Ja som typ človeka čo povie každému všetko hneď a ak niekoho pochválim neberiem to ako - strkám sa niekomu do riti. Ako človek vie povedať negatívne veci, mal by vedieť povedať aj pozitívne predsa. A trollenie tu ozaj nikomu podľa mňa nepomáha - ja skutočne nevidím zmysel robiť tu zlú krv a provokovať, ja netvrdím, že to tu má každý brať seriózne vážne, ale načo si robiť zle?...
Ja si myslím že túto stránku najviac kazí tá kopa ludí čo majú stále potrebu tu na to kydať.... Stále že Birdzáci sú moc múdry a každý sa tu robí akože je dokonalý a je to trapné blá blá... Ešte ste sa nebavili s nikým na nete alebo nechápem?.. Viac ako polovica ludí sa zmení na nepoznanie keď vystupujú za obrazovkou a prirodzene im stúpne odvaha a sebavedomie.... Za to netreba nadávať na Birdz to je všade.... Je tu kopa ludí čo sú milý a nikdy by som sa s nimi nemohla rozprávať bez tejto stránky.... Podla mňa podaktorý ste ako malé deti ktoré aj keď pre niečo nepohli ani prstom a dostanú to tak na to budú len frflať a chcieť lepšie.... Táto stránka je dobrá a z velkej strany bude lepšia alebo horšia len pod vplyvom toho aký ludia na nej budú a ako sa budú k sebe správať...
podobne ako FB, ale ja FB nevyužívam na písanie statusov. Len tam si tiež ľudia dávajú lajky, birdz nie je uzavretý. Ja som nedostal sem pozvánku. Som tu inkognito, som tu za seba, a necítim sa normálne. Keby som mal okolo seba kamarátov a viac času venoval iným činnostiam, tak by som birdz neobjavil. Dá sa tu dozvedieť zmýšľanie iných, najviac v tých blogoch, čo však možno dostať aj inde. Len vravím, že nie je na škodu tu byť.
Podľa mňa je birdz birdzom aj vďaka torpedovym nočným statusom, zajkovým všakovakým prejavom, iuqinym dilemám o tom či sa ostrihať a o Alexovi a ostatným maličkostiam ktoré sú možno svojim spôsobom divné ale proste to tu patrí a je to tak fajn
birdz mám rád, je tu uzatvorená (nie skutočne ale vytvorila sa uzatvorená) komunika ľudí, riešia sa tu každodenné problémy a životné situácie mladých ľudí, diskutuje sa tu v podstate o riešení problémov, pri tom je to aj miesto kde si človek môže prispievať čím len chce, zasmeje sa tu a aj emocionalne môže vyliať ... navyše pri tomto všetkom je velmi zaujímavé sledovať vývoj ľudí a ich názory, správanie a zážitky ...
podľa mňa je to tu veľmi zaujímavé preto sem rád chodím ... škoda iba nedotiahnutej technickej stránky birdzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja Birdz beriem ako normálnu sociálnu sieť s uzavretou komunitou ľudí, ktorých som si obľúbila a úprimne ma zaujíma ako sa uberajú ich životy, ako sa im darí a vadí mi ak sem zrazu príde človek, čo potrebuje túto komunitu narušovať svojími trápnymi, nedospelými vtipmi a poznámkami, len aby si pohonkal ego, aký je on vtipný a mačo. Mám tu pár ľudí dokonca úprimne rada a pri tom si žijem aj normálny život a absolútne sa nepotrebujem hrať na to ako to tu mám na háku - lebo nemám. Proste tu rada trávim čas, keď som v práci, kde som nonstop za PC - aspoň mám čo robiť...
Tak ľudia si tu navzájom lezú do riti, čo ja naozaj nemusím. Nedokážu vyjadriť svoj osobný názor, pretože týmto predmetným názorom môžu uraziť človeka, ktorému sa pchajú do riti. Je to taký veľký začarovaný kruh, ja si vážim ľudí, ktorí sa neboja vyjadriť svoj postoj k danej veci aj za cenu toho, že niekomu na tejto "sociálnej sieti" nebude po chuti!
podľa mňa je to tu veľmi zaujímavé preto sem rád chodím ... škoda iba nedotiahnutej technickej stránky birdzu