@lvanka.. no dobre, ale vysvetli mi to nejak v par vetach.. preco.. suvislosti a pod
ja si viem predstavit, ze by som si menil spodky par krat do dna, len v jednom pripade:
musel by som mat z pennisu zltkavy, silno zapachajuci vytok, ktory by presakoval a ohromne by pachol.. v takomto pripade je to celkom pochopitelne, ale v beznych pripadoch to skratka nechapem..
@xhtml ale tie tvoje dôvody prečo to podla teba je nenormálne sú fakt oničom...nechápem ako ti môže vadiť že niekto cudzí sa chce cítiť pohodlne a čisto celý deň... spodné prádlo asi každému človeku začne zapáchať po pár hodinách na sebe
No tak v tomto bezvýhradne súhlasím x Xhtml. Ešte by ma zaujímalo, že ten kto si niekoľko krát mení spodky denne, že koľko ich má kusov a hlavne kto mu ich perie
Ja by som veľmi rád vedel ako to, že si niekto mení spodné prádlo viackrát za deň ovplyvní to, že niekto má denne kúsok chleba ... Znie to ozaj zaujímavo ...
vcera pises, ze nie sme normalni, ked nam vadi reklama zobrazujuca sa neustale v strede obrazovky, a pritom teba trapia nejake spodky uplne neznamych ludi...*lol* myslim ze ty by si sa mal dat vysetrit
je to normalne... ved ked sa napriklad osprchujem, tak si neobleciem tie nohavicky ktore som mala na sebe pred sprchovanim, to som sa ani nemusela sprchovat....
je to normálne,a príklad bol dosť zlý..už skôr sa mi tam hodí,že niekomu nestačí 10 compov,a niekto nemá ani na chleba,alebo ako to bolo..a možno akurát ty to nechápeš,lebo sú chalani,ktorí si menia "spoďáre" každý druhý,tretí deň...skús sa toto opýtať frajerky(ak máš) že čo ti odpovie...keby si bol baba,asi by si to pochopil..ale viem,niesi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja si viem predstavit, ze by som si menil spodky par krat do dna, len v jednom pripade:
musel by som mat z pennisu zltkavy, silno zapachajuci vytok, ktory by presakoval a ohromne by pachol.. v takomto pripade je to celkom pochopitelne, ale v beznych pripadoch to skratka nechapem..
Spodkami nemyslíš spodné prádlo že?
Ja si mením každý deň..
Ak by ste mali tri dzúry tak by vám to jedno nebolo
je to normálne,a príklad bol dosť zlý..už skôr sa mi tam hodí,že niekomu nestačí 10 compov,a niekto nemá ani na chleba,alebo ako to bolo..a možno akurát ty to nechápeš,lebo sú chalani,ktorí si menia "spoďáre" každý druhý,tretí deň...skús sa toto opýtať frajerky(ak máš) že čo ti odpovie...keby si bol baba,asi by si to pochopil..ale viem,niesi..
@20 súhlasím