Je normálne že Mikulášov predávajú už v Októbri???
Fajn tak vojdem do Lidl-a a čo tam vidím...Jéééééééj Mikulášovia,čokoládové guľky a kalendáre.Proste všetko to čo sa do Decembra pokazí a naši senilní príbuzní nám to potom také plesnivopokazenozosušené...No je to normálne?
@thgirl22 v našej krajine? to teda určite nie je záležitosť len Slovenska. veď v Londýne sa už v júli či auguste vo veľkom predávajú vianočné stromčeky
cokoladove postavicky Mikulasov, certov a anjelov, adventne kalendare, ozdobene vianocne stromceky - a clovek sa ma potom tesit na Vianoce... tak sa necudujte, ze clovek uz z Vianoc nema radost, ked toto, co mal vidiet naozaj len dva tyzdne v roku, vidi tri mesiace... tak kde to sme?
toho roku sme si doma povedali, ze tiadne stresy, ziadne zhananie darcekov, len ten pravy vianocny pocit, ze sa rodine zide v pokoji
@thgirl ano? a co to ma napriklad spolocne s nasou krajinou? pevne verim, ze v inych krajinach, skor zapadnych sa predavaju mozno od augusta, ak nie skor...z coho to vyplyva je kazdemnu trochu uvazujucemu jasne...takze odpoved, nie nie je to normalne, no vzhladom na dobu aka je to je prirodzene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
toho roku sme si doma povedali, ze tiadne stresy, ziadne zhananie darcekov, len ten pravy vianocny pocit, ze sa rodine zide v pokoji
Ale inak uz poznam nasich tak uz nejake urcite maju nakupene uz aby som zacala hladat
a teraz všetci *JINGLE BELLS, JINGLE BELLS, JINGLE ALL THE WAY*
už to so mnou ani nehne