aaach strasne ma nahnevalaa moja este kedysi najlepsia kamaratka.... neha sa nahovorit od inych bab a veri im blbe klamstva ! no mam chut ju zabit... oni jej nataraju same hovadiny co nejsu pravdaa terazmi nechce verit ! precu su niektore baby tak hroz
tak táto téma mi niečo pripomína... ja som s mojou "naj" kamkou na tom momentálne rovnako...akurát s tým že ona si myslí že ja sa nechám nahovárať od iných....ale to je v pohode....už to radšej neriešim lebo by som mala už nervy v kýbli...
nhoo thato tema sa mi paci....som kedysi mala fakt se dobru kamaratku a moj byvaly ma s nou podjebal thaQ fakt potesujuce teraz sa us tomu fakt len smejem ae wtedy mi do spevu moc nebolo ...
perco su baby naivne? tak to je tazka otazka, ja som obcas naivna preto, lebo je to jednoduchsi sposob postavenia k zivotu.....a to s tou kamaratkou ma mrzi.....baby su svine...a chlapy este vacsie
boze ludia ked mate problem skuste aspon konkretnejsie napisat o co ide,kto sa ma takto v tom vyznat ked vas ani nepozna...a neni to nic nove na svete co sem pises,nie kazdy ma vlastny rozum...
no poviem ti takto, vykašli sa na ňu...ak nestojí o tvoje úprimné priateľstvo tak nech si ostane s nimi ...ved ona raz zistí čo sú tie baby zač a bude ľutovať že ti neverila...noo samozrejme ak sa z nej nestane taká ista sviňa ako sú ony...
mno vzdy su navine 2 osoby ked sa niekto prestane bavit... podla toho co hovoris to bola len jej chyba ze je naivna... nemala napr dovod verit im? alebo nespravila si nieco aj ty? mam okolo seba takych dost takze viem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nevadi...najdi si inu naj kamaratku!ona ti za to nestoji ked je takato!