tak akusticka podla toho aka, trebars ak mas makke bruska tak sa ti urcite bude hrat lepsie na nylonkach ako na kovovych strunach.. a ja mam na akustickej take tvrde, ze sa mi lepsie hra na elektrickej, (kedysi som mavala tvrde bruska z husli, ale to bejvavalo) ale zase na nej aj chytam obcas tony zle, kedze pomaly tie struny ani necitim pod prstami.. a tiez urcite vsetky elektricke gitary nemaju rovnake struny.. ja neviem, som len laik.. ak si nikdy nehrala, kup si lacnu spanielku, mozno ta to aj tak rpestane bavit, keby nie, potom sa uz vynajdes s niecom drahsim
ja hrám na španielke 3 roky no, a brušká čo ja viem, nejak to neviem posúdiť, asi už aj stvrdnuté trochu len teda elektrickú som držala raz v živote a chcela by som sa s nejakou ešte stretnúť pred tyma ko si ju " možno" kupim..
žeby som bola taká odvážna ? no neviem neviem, tu v Trnave sú tuším dva hudobné a jeden má rozmery 2x2m. Ked som si tam bola minule kupovat struny tak som ledva prešla po pult.. a ten predavač.. :/ takže neviem jak by to dopadlo keby som tam hrala na gitare ešte
tak si to niekde vyskúšaj a uvidíš Mne osobne sa hrá ľahšie na elektrickej, lepšie sa vyťahujú struny, krásne sa šmýka, väčšia dostupnosť pražcov.. ale zas na akustickej sa mi lepšie hrajú akordy.. Oboje majú svoje výhody aj nevýhody, najlepšie je keď máš oboje a aspoň si nemusíš vždy zvykať od začiatku.. navyše v dnešnej dobe si kúpiš elektriku za pár drobných
Na elektrike sa podla mna hra jednoduchsie. Na akustike treba preciznejsie stlacat struny, co pri par hodinovom hrani moze byt dost problem a to mam bruska tvrde jak kamen..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov