Aj priateľ si dáva do brady... xP Je zlatý.. A on mi zasadil chrobáčika, že chcem do jazyku! :p Ináč ja chcem do fúru miest.. Nedáva to nič.. A komu sa to nepáči.. Jeho vôľa.. každý je iný.. ale mne sa to páči a nerobím to preto, aby som sa stý potom vyťahovala... O.o
ta mne sa strasne paci ked ma chalan v oboci ... jeeeej ... aboO v jazyku ... ... jak ja ... ale najviac sa my zda ze chalanovi pristane na uchu ... toO uz aj skoroO kazdy chalan ma ... si myslim
mne sa pierci strasne pacia....teda samozrejme ze nie ak niekto vyzera ako ten vankusik na ihly...ale pre spestrenie jeden pierc na fejsiiku je ok....u chalanov sa mi paci obocie brada a jazyk ale moze byt aj ine..... ale samozrejme ze pokial to tomu typkovy nepasuje tak nech si to nedava... zalezi asi aj od celkoveho image aky pierc sa mu hodi...ale celkovo pierc na chalanovi posobi pre mna strasne sexi...
Taktiež ma napadlo ze keď to dakto chce skusit , da si prepichnut nejaku cast tela .. skusi to a zrazu zisti ze v tom vyzera ako turhlik ... asi neni moc prijemny pocit vyhodených peňazí
no.. ja som toho názoru, že ak niečo také chce, nemám mu do toho čo kecať samozrejme, ak by sa mi to vyložene nepáčilo, tak sa ozvem.. ale tak všeobecne - v obočí to vyzerá fajn, ale radšej som, keď nie je žiaden
Neprekaza mi to na nikom pokial ho tak spoznam ale ked si to da niekto na kom som bol zviknuty ze to nema tak je to divne ale zvyknem si ale inak ti co maju piercing nemozu darovat krv (viem ze pre niektorych nepodstatna informacia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
nepáčia sa mi taký pierc ľudia..
bývalý mal v jazyku, tunele a chcel ešte na veľmi divné miesta, čo som už našťastie nezažila.
ale nieje to nejaká taká vec, na ktorej by som trvala. terajší chalan nemá nič, ani tetovanie a je na zožranie aj tak
V jazyku- je to príjemné
ala Lenny
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
jazyk jazyk jazyyyk ...