mám to podľa mňa úplne v piči, a robím to bežne.
a tých čo na to majú názor či už áno alebo nie, mám taktiež v piči.
"ooh, ešte aj to čo si dávam do tela idete opindávať? tak potom prečo neopindávať aj to čo z môjho tela lezie? nastav ksicht, zlatíško, a počkaj chvíľku, potlačím a teším sa na tvoje pindy"
"čo si len o tebe ľudia pomyslia?!"
pomyslia si že žerem jaternicu, ty neurotická piča. a teraz sklapni a nechaj ma žrať jaternicu.
Ja mam velmi rada čabajsku klobásku, ale jaternice na mna vždy posobili odpudivo :/ A teraz uz viem aj prečo - obsahuju najma kožky, vnutornosti ako pecen, pľúca, slezinu, hlavy... Je fajn, ze sa vďaka tomu všetko zo zvierata využije, ale ja by som to asi nedala
Ale tak ja som specialni pripad, lebo mne ani väčšina klobas nechuti fakt asi jedine ta original cabajka A tu si dávam obvykle s pečivom. Este mam rada paprikáš a to je z podobných výrobkov asi všetko.
Inak minule som nemala maslo, tak som si dala varenú čabajku s chlebom potretym bryndzou a bolo to dobre, len ta chuť bryndze trochu potlacala chuť tej klobásky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
bez čohokoľvek iného :3
a tých čo na to majú názor či už áno alebo nie, mám taktiež v piči.
"ooh, ešte aj to čo si dávam do tela idete opindávať? tak potom prečo neopindávať aj to čo z môjho tela lezie? nastav ksicht, zlatíško, a počkaj chvíľku, potlačím a teším sa na tvoje pindy"
"čo si len o tebe ľudia pomyslia?!"
pomyslia si že žerem jaternicu, ty neurotická piča. a teraz sklapni a nechaj ma žrať jaternicu.
A jj, tiež sa teším, ze si spat, Pubert!