odkedy som vyrastol z niektorych mojich kokotnych vlastnosti, ide vsetko lahko. hrozne dlho ma drzala taka edgy pubertacka faza, co ma dost limitovalo po vela strankach, ale teraz veci proste idu a stale mam pocit, ze mam velke nevyuzite rezervy.
hej ja som spokojna.. akoze mam tazke obdobia aj lahsie, ale v konecnom dosledku, mam pracu, mam dobreho muza, mam kamosov, mam skolu, ktora do mna tlaci neomarxisticku propagandu, takze som vacsinu casu stastna a vseobecne som sa naucila brat zivot ako ze som tu 1x a mam si ho uzivat (ofc v zdravej miere, netrtkat na hajzloch v Seredi v krcme a ostat tehotna)
Je obdobie keď sa mi chce plakať a vykričať všetkým všetko... ale teraz už aj keď chcem plakat tak žiadne slzy takze také prázno ... Už len som smutná.. Občas mám fakt chuť tím co ma vydierali riadne pridrbat tak by sa mi uľavilo a život by bol easy... I keď sa všetko kazí a seria a ja netuším co ďalej zo životom... Škoda ze sa city nedajú odstrániť a spraviť zo srdca kameň by som to spravila a nemusela by som riešiť nič žiadne emócie a pocity... Ale keď ma človek co robiť nejakú činnosť ako sa ventilovat napr sport alebo ako zabíjať čas tak je to fajn... I keď občas sa nedá fakt super filtrovať aby sa to znovu nevracalo všetko spomienky a ľudia ktorých som vyfiltorvala... Aká zákerná sviňa vie byť myseľ v noci... A tie bezsenne noci... Neznášam... Keď si toto všetko zvazis tak život je easy zasmej sa aj keď vieš ze je to len pretvarka a ty žiješ iba pre danú chvíľu.. Keď ti je dobre ospravedlňujem sa že je to také dlhé ale musela som to sem dat prosím nemaz to
ťažký pre mňa? vôbec, som mladá, zdravá a mám všetko, čo chcem a potrebujem. ale väčšina ľudí na svete to tak nemá, takže by som povedala, že pre nich ten život ťažký určite bude.
Zivot bude mať človek taký aké si človek nastaví životné priority. Ak je niekto veriaci a má silnú vieru, potom mu ku štastiu stačí jeho viera a nepotrebuje ku štastiu ani kamarátov, ani partnerku, ani bohatstvo, ani byt pekny oblubeny atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov