@5 ja mam tiez zoznam .. katastrofa... hadam neexistuje horsi mail.. vkuse pada server a posledny tyzden ide len dajaky alternativny link.. hroza... nastastie mam aj gmail.. tam sa uz stazovat nemozem
zakladatel diskusie je totalny debil, ktory nerozumie slovu diskriminacia
VSAK diskriminacia je ked niekto niekoho znevyhodnuje v prospech ineho, ale toto s tym nema nic spolocne a je len na poskytovatelovy, kolko ti ponukne miesta, preco by to mala byt diskriminacia? Chory si...
+ az teraz som si vsimol ze to pisal stephan, S TEBOU SA CO DEJE? OPITY TAK Z RANA????
po prvé som si to musel trikrát prečítať, aby som tomu správne pochopil, po druhé som rozmýšľal ako by som INÁČ FORMULOVAL otázku a pri formulovaní mi došlo, že takú otázku by som nikdy nepoložil ... :d vieš...ani neviem prečo...
ale sak to nema zmysel
Je diskriminacia, ze na Azete mozes mat fotoalbumy s priecinkami a na BIRDZ ne?
NEZMYSELNA OTAZKA chlape
moja mienka o tebe klesla, velmi
@9@stephan ja pouzivam iba 176MB z gmailu... ale tych osem giga mam vzdy v zalohe... navyse azetovsky mail, zoznamovsky, centrumacky, atlasovsky... su sracky... gmail je king, lebo ma na to prostriedky a v bezplatnych emailovych uctoch jednoznacne vedie...
slobodna vola uzivatela kde si vytvori emailovu schranku mal som post.. bol som nespokojny s antispamom... a teraz mam uz xty rok gmail a som spokojny proste nech si ma kazdy mail kde chce a kde mu to vyhovuje
@18@gabosh mne to viac vyhovuje tu takto a su aj tu priecinky nalavo kategorie
boze ludia... ja tiez kukam nato co som stvoril jak debil...kks, mi chcete povedat ze vy ste nikdy v zivote nenapisali koninu? viete co? si naserte vsetci doradu
clovek sa tu snazi byt aktívny a vsetci ho zrusia. ja vas kaslem
Admini zrušte toto forum ak ma počujete @stephan to nezvladol
idem robit asi nieco uzitocnejsie... vyniest smeti a donest z pivnice zemaky aby som mal co jest. kaslat Birdz
si myslis ze som tu kvoli vam?
nene kvoli TČ som tu
sice neviem co si chcem dokazat
ja som zmrd co chce len tajne cislo
akurat teraz si pisem s @tesai a @pumaamravec
skoda ze aj to sa nezaratava do tajneho cisla
s @tesai sa akurat bavime o kyselinároch hráme sa na detektívov skazenej tlupy
@citroon teba by mali obvinit za porusovanie autorskych prav za nepovolene rozsirovanie MP3 skladieb @rysho255 čokolvek co posles cez ICQ sa stava majetkom firmy AOL, takze cez to by som moc sukromnych veci neposielal. @eraser ja mam schranku na gmail @tesai šak kyselinari, to aj v spravach furt hovoria ze sú,takze mozno pochopia @0majlo0 k tebe neviem co napisat ,ale tak spomenul som aj inych tak preco ne aj teba teraz
Pochybujem o tom ze zaplnis 2 GB emailovu schranku a po druhe ked sa ti tam nepaci tak mozes ist na gmaily ci co to je...Co je na tom diskriminacia? Vzdy je nieco lepsie ako to druhe...tak to chodi
@stephan tak potom si zisti, čo znamená slovko diskriminácia... nikto ťa nenúti mailbox na azete používať, pri registrácii si s 2 GB priestorom súhlasil... okrem toho, je to zadarmo a sám dobre vieš, že Azet sa s Google nemôže porovnávať ani náhodou... tak o čo tu vlastne ide ?
@Stephan no moze mi to byt tak trochu ukradnute pokym to nebudu zneuzivat dako... a posielam si jedine hudbu a fotky a ak tak proojekty do skoly... inak nic
Gmail pre ľudí, čo sa regli z americkej IP adresy má 20 GB, a Gmail pre ľudí, čo sa regli zo slovenskej IP má 8 GB.
To by bola diskriminácia.
Rovnako by bola diskriminácia, ak by napr. chalani mali na Azete 2 GB miesta, a dievčatá 4 GB miesta alebo naopak.
Ty však miešaš piate cez deviate, diskriminácia je, ak JEDEN ČLOVEK/FIRMA/INŠTITÚCIA/SKUPINA ĽUDÍ sa správa inak k rôznym ľuďom. Ak by sa Gmail správal inak k rôznym skupinám ľudí, alebo Azet Email sa správa inak k rôznym skupinám. Ale Gmail poskytuje všetkým rovnaký priestor, ako aj Azet poskytuje všetkým rovnaký priestor.
divná otázka. samozrejme, že to nie je diskriminácia, sú to rôzne služby od rôznych firiem, a je na tebe aby si si vybral tú čo ti vyhovuje najviac... čo je zároveň aj vyjadrenie k tej možnosti že "mailový priestor by mal byť obmedzený a rovnaký pre všetkých". To je to isté, ako keby si vyhlásil že "fastfoody by mali mať všetky rovnaký sortiment bez ohľadu na to, či je to MacDonalds, KFC, alebo čokoľvek iné..."...
to je pi... na tretiu.
(a gratulujem holke ktorá za tú možnosť hlasovala )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
KAŽDÝ MA MOZNOST VYBRAT SI SVOJHO POSKYTOVATELA MAILOVEHO PRIESTORU- to som tam zabudol dodať
a ruku na srdce: koľko z tých X GB máte zaplnených? ja možno 100MB
a mám hoc jake mailboxi ale najviac pouzivam gmail
@0majlo0 toto bolo dobré
mam k nemu Gmail manager a hned viem ze mi prisiel mail
VSAK diskriminacia je ked niekto niekoho znevyhodnuje v prospech ineho, ale toto s tym nema nic spolocne a je len na poskytovatelovy, kolko ti ponukne miesta, preco by to mala byt diskriminacia? Chory si...
+ az teraz som si vsimol ze to pisal stephan, S TEBOU SA CO DEJE? OPITY TAK Z RANA????
Je diskriminacia, ze na Azete mozes mat fotoalbumy s priecinkami a na BIRDZ ne?
NEZMYSELNA OTAZKA chlape
moja mienka o tebe klesla, velmi
a inac ani mna by nenapadlo polozit taku otazku
diskriminácia je skôr znevyhodnovanie v oblasti rasovej, naboženskej "neznášanlivosti"
@18 @gabosh mne to viac vyhovuje tu takto a su aj tu priecinky nalavo kategorie
@0majlo0
@xperiax
boze ludia... ja tiez kukam nato co som stvoril jak debil...kks, mi chcete povedat ze vy ste nikdy v zivote nenapisali koninu? viete co? si naserte vsetci doradu
clovek sa tu snazi byt aktívny a vsetci ho zrusia. ja vas kaslem
Admini zrušte toto forum ak ma počujete @stephan to nezvladol
idem robit asi nieco uzitocnejsie... vyniest smeti a donest z pivnice zemaky aby som mal co jest. kaslat Birdz
Tajne čislo rastie aspoň že tak
Dik moc
no a potom to aj tak vyzerá .. myslím "originalitu" tvojich otázok, keď to robíš "len tak" aby si niečo založil aby ti rástlo TČ (tralala)
nene kvoli TČ som tu
sice neviem co si chcem dokazat
ja som zmrd co chce len tajne cislo
akurat teraz si pisem s @tesai a @pumaamravec
skoda ze aj to sa nezaratava do tajneho cisla
s @tesai sa akurat bavime o kyselinároch hráme sa na detektívov skazenej tlupy
pekne pekne
@rysho255 čokolvek co posles cez ICQ sa stava majetkom firmy AOL, takze cez to by som moc sukromnych veci neposielal.
@eraser ja mam schranku na gmail
@tesai šak kyselinari, to aj v spravach furt hovoria ze sú,takze mozno pochopia
@0majlo0 k tebe neviem co napisat ,ale tak spomenul som aj inych tak preco ne aj teba teraz
Diskriminácia by to bola napríklad v prípade, že:
Gmail pre ľudí, čo sa regli z americkej IP adresy má 20 GB, a Gmail pre ľudí, čo sa regli zo slovenskej IP má 8 GB.
To by bola diskriminácia.
Rovnako by bola diskriminácia, ak by napr. chalani mali na Azete 2 GB miesta, a dievčatá 4 GB miesta alebo naopak.
Ty však miešaš piate cez deviate, diskriminácia je, ak JEDEN ČLOVEK/FIRMA/INŠTITÚCIA/SKUPINA ĽUDÍ sa správa inak k rôznym ľuďom. Ak by sa Gmail správal inak k rôznym skupinám ľudí, alebo Azet Email sa správa inak k rôznym skupinám. Ale Gmail poskytuje všetkým rovnaký priestor, ako aj Azet poskytuje všetkým rovnaký priestor.
sakra ked sa mi nepaci, zriadim si ten gmail a hotovo!
to je pi... na tretiu.
(a gratulujem holke ktorá za tú možnosť hlasovala )