Jj, všetci ste strašní intelektuáli, ktorí okolo telky ani neprejdú bez toho, aby si minimálne zhnusene odfrkli.. (tipujem že aspoň tretina z vás si každý večer či kedy to chodí spraví chleba so salámou a hltá každú sekundu)
normalne mi lezie na nervy celá poondat markiza s tymi reality show a s tureckými gebudzinami... a aj jojka! na jednotke nič nekukam, kedysi tam chodil aspon house...
ale čo extra neznášam na televízií je že ak po storočí daju nejaký dobrý serial (big bang, joan z arkadie) zničoho nič ho zrušia! a za to by som vraždil!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ako vážne, videla som asi 20 minút, a z toho baru by som nič nevypila ani zadarmo
BTW..skončí pláž a ide Farma 3...3 KRÁT HURÁ!!!
ale čo extra neznášam na televízií je že ak po storočí daju nejaký dobrý serial (big bang, joan z arkadie) zničoho nič ho zrušia! a za to by som vraždil!
Všetci na to nadávajú ako najviac sa len dá, a pritom to pozerá stále viac a viac ľudí a relácia dosahuje rekordy v sledovanosti...
Súhlas s @0